Luotettavat ja laadukkaat tuotemerkit
Veikon Koneelta löydät laadukkaita tuotteita markkinoiden parhailta valmistajilta
Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman viihde-elektroniikkaa, kodinkoneita sekä pienkoneita jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Apple, Samsung, Miele, Philips, Husqvarna, Electrolux, Smeg, ja Lenovo. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!

 

Laadukkaat puhelimet, älykellot ja puhelintarvikkeet
Erilaiset älylaitteet puhelimista sovelluksineen aina älykelloihin ja aktiivisuusrannekkeisiin ovat koko ajan kasvava osa ihmisten päivittäistä elämää, jotka auttavat kaikissa arkiaskareissa: yhteydenpidosta, terveyden ja kunnon seurantaan, sekä jopa kodinkoneiden hallintaan. Tämänpä takia niiden valinnassa ei kannata hutiloida vaan vaihtoehtoja kannattaa tutkia rauhassa, jotta löydät juuri omaan tarpeeseen ja hintaluokkaan sopivan älylaitteen. Veikon Koneen mahtavasta valikoimasta saat huippuluokan tuotteet luotetuimmilta valmistajilta, kuten Apple, Samsung, Huawei, Oneplus, Motorola ja Garmin.

 

Parhaat tietokoneet ja tabletit
Veikon Koneen monipuolisesta tietokone- ja tablettivalikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivat laitteet sekä niihin sopivat tarvikkeet. Etsitpä sitten kannettavaa tai pöytäkonetta, uutta työkonetta arkikäyttöön, tehokasta pelikonetta, tai tablettia viihteeseen ja nettisurffailuun löydät varmasti Veikolta etsimäsi. Tietysti löydät myös huippuluokan oheislaitteet näytöistä näppäimistöihin ja hiiriin sekä tulostimiin ja tarvikkeet suojakoteloista toimistotuotteisiin ja kantolaukkuihin. Laajasta tarjonnasta löydät tuotteet parhailta merkeiltä kuten Acer, ASUS, Apple, HP, Lenovo, Samsung ja Huawei. Tietokoneet ja tabletit arki- sekä tehokäyttöön ja jokaiseen tarpeeseen!

 

Laadukkaat televisiot ja hifi-tuotteet
Veikon Koneen monipuolisesta televisio- ja äänentoistovalikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivat laitteet sekä tarvikkeet. Halusitpa sitten upouuden 4K television parhailla ominaisuuksilla, soundbarin tuottamaan vaikuttavan tilaäänen, tai muun kaiuttimen tai kuulokkeet löydät aina Veikolta etsimäsi. Laajasta valikoimasta löytyy tuotteita tunnetuilta ja luotetuilta valmistajilta kuten Sony, LG, Samsung, TCL, JBL, Klipsch, Marshall, ja Philips. Televisiot ja äänentoisto kaiken kokoiseen tarpeeseen ja kaikilla ominaisuuksilla. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!

 

Iso valikoima kodinkoneita
Veikon Koneen monipuolisesta kodinkonevalikoimasta löydät juuri tarpeeseesi sopivat laitteet ja muut tuotteet. Etsitpä uutta pyykinpesukonetta, mikroaaltouunia, uunia tai jääkaappia, verkkokaupastamme löydät takuuvarmasti etsimäsi. Tarjoamme laajan valikoiman kodinkoneita markkinoiden johtavilta merkeiltä kuten Samsung, Husqvarna, Whirlpool, Miele, Electrolux, AEG, Siemens ja Bosch. Valikoimamme kattaa kodinkoneet kaikista hintaluokista niin yrityksille kuin kotiin.

 

Kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti
Mikäli olet päivittämässä kodinkonetta uuteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin sekä uuden laitteen asennuspalvelun. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.