Älykellot

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Älykellot parhailta merkeiltä kuten Apple, Samsung, Huawei, Garmin

SmartWatch Älykellot netistä

Tämän päivän älykellot voivat tehdä kaikenlaisia ​​asioita, sykkeen ja askelten seurannasta, kappaleiden suoratoistoon ja kunnon seuraamiseen sekä jopa ostosten maksamiseen tai puheluihin vastaamiseen asti. Teknologian ystäville älykellot ovatkin kaivattu vaihtoehto perinteisille kelloille. Onneksi älykellovalikoima kasvaa koko ajan, joten jopa ihmiset, jotka ovat suosineet analogisia tai yksinkertaisia ​​digitaalikelloja voivat löytää makuunsa sopivan älykellon, joka tarjoaa juuri oikean tyylin ja ominaisuudet. Veikon valikoimasta löydät perustason ja huippuluokan älykellot tunnetuilta valmistajilta kuten Apple, Samsung, Huawei, Garmin, Instinct, ja Honor. Tutustu älykellon osto-oppaaseen tästä.


Itselle sopivan älykellon valitseminen

Ihanteellisen älykellon pitäisi toimia vaivattomasti, tarjoten sinulle tarvittavien ominaisuuksien yhdistelmän olematta kuitenkaan niin monimutkainen, että sitä on vaikea käyttää. Älä unohda, että se on laite joka tulee olemaan ranteessasi joka päivä, joten on tärkeää valita älykello jonka tyyli on sinulle miellyttävä. Veikon Koneen laaja älykellovalikoima sisältää varmasti juuri sinulle sopivan kellon juuri sinulle sopivalla tyylillä ja ominaisuuksilla, tilanteesta riippumatta.


Älykellot ja älypuhelintin yhteensopivuus

Vaikka jotkut älykellot toimivat itsenäisinä laitteina, suurin osa nykypäivän markkinoilla olevista älykelloista toimii tiivissä yhteydessä älypuhelinten kanssa, joten yhteensopivuus nykyisen puhelimesi kanssa vaikuttaa suuresti siihen mikä älykello toimii sinulle parhaiten. Kannattaa siis kiinnittää huomiota niin puhelimen kuin älykellon valmistajaan. Suurin osa älykelloista muodostaa yhteyden puhelimeesi Bluetoothin tai Wi-Fi-yhteyden kautta ja tämä toimii keinona käyttää ja hallita älykellon edistyneimpiä toimintoja. Joistain älykelloista löytyy myös oma 4G yhteys, jolloin ne ovat entistä itsenäisempiä.


Älykellon akunkesto ja lataus

Älykellojen käyttöaika vaihtelee muutamasta päivästä viikkoon tai pariin niiden ominaisuuksista ja käytöstä riippuen. Esimerkiksi puheluominaisuuksilla varustetut kellot eivät luonnollisesti kestä yhtä pitkään, jos niitä käytetään puhelimina. Joten kannattaa harkita kuinka usein olet halukas lataamaan kelloa ja kiinnittää huomiota teknisistä tiedoista löytyvään akun kokoon ja käyttöaikaan. Useat kellot tukevat tosin langatonta latausta joten niiden lataaminenkin on entistä helpompaa.


Mitä kaikkea älykellolla voi tehdä?

Älykellot tarjoavat monipuolisia toimintoja, kuten ajankäytön ja hälytykset, aktiivisuuden seurannan, harjoittelun seurannan, unen ja stressinseurannan, ilmoitukset ja viestit, musiikin hallinnan, GPS-paikannuksen sekä erilaisia sovelluksia. Älykellojen toiminnot vaihtelevat mallista toiseen, mutta ne tarjoavat käyttäjilleen monipuolisen ja kätevän tavan seurata ja hallita terveyttään, kommunikoida ja parantaa päivittäistä elämäänsä.


Smart Watch -sovellukset

Nykypäivän älykelloille löytyy sovelluskaupat aivan kuten älypuhelimissa. Applella on tuhansia Apple Watchin kanssa yhteensopivia sovelluksia, ja Android Wear -sovellusten määrä kasvaa myöskin nopeasti. Myös Samsungin kelloille, jotka toimivat Tizen-alustalla, löytyy kasvava määrä sovelluksia. Näiden sovellusten avulla voit parantaa älykellon käytettävyyttä entisestään.