Tietokonelaukut ja -reput

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Turvaa kannettavasi tyylikkäällä laukulla tai repulla

Kun olet käyttänyt rahaa kalliseen kannettavaan tietokoneeseen, on viisasta seuraavaksi valita joko läppärilaukku tai reppu taikka suojahiha suojataksesi sitä vaurioilta vuosien käytön aikana. Kannettavan tietokoneen suojien ja laukkujen ensisijainen tarkoitus on tietenkin olla tietokoneiden ensimmäinen suojalinja pudotuksia ja roiskeita vastaan, minkä vuoksi ne valmistetaan kestävistä materiaaleista ja vuorataan pehmusteilla iskunvaimennusta varten. Veikon valikoimasta löydät eri tyyliset ja väriset tietokonelaukut ja -suojat luotetuilta valmistajilta kuten Targus, Puro, Wave, L33T, Tucano, ja UAG.


Erilaisia vaihtoehtoja

Liikemiehet ja -naiset saattavat arvostaa tyylikkäitä tietokonesalkkuja, jotka pitävät läppärin suojaamisen ohella tärkeät asiakirjat kunnossa ja järjestyksessä. Toinen suosittu muoto on tietokonereppu, joka on tiukasti selässä kiinni turvassa varkailta ja vapauttaa kädet kätevästi työmatkan ajaksi. Ja jos et halua rasittaa selkääsi tai jos tarvitset enemmän kantokykyä kannattaa harkita pyörillä liikkuvia läppärilaukkuja, jotka kulkevat nopeasti vieressäsi tai takana esimerkiksi lentokentällä mutta mahtuvat kuitenkin matkatavaralokeroon.


Tyyliä työmatkalle

Tietokonelaukut ovat ihanteellinen ratkaisu, kun haluat matkustaa kannettavan tietokoneen kanssa mutta niiden täytyy sopia myös tyylisi. Kannettavia laukkuja on kaiken kokoisia ja mallisia sekä tietysti eri materiaaleista muovisista aina nahkaisiin suojiin ja laukkuihin asti. Myös värivalikoima on laaja joten tyylistäsi riippumatta löydät Veikolta aina laukun, joka täydentää ulkoasuasi tinkimättä suojauksesta.


Oikea koko sinulle

Tyylistä riippumatta täytyy aina varmistaa, että sinulla on riittävästi tilaa sekä kannettavallesi että kaikille tarvitsemillesi lisävarusteille. Olitpa etsimässä suojaa pienelle 14 tuuman kannettavalle tai tarvitsitpa tilaa suuremmalle 17 tuuman näytölle Veikko tarjoaa sinulle sopivan laukun. Ja löydät myös eri määriä taskuja niin sisä- kuin ulkopuolella, joihin saat laitteet johdoista hiireen ja kaikkeen muuhu. Saatavana on kaikkia kokoja ja malleja sinulle tärkeimmillä ominaisuuksilla.