Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu

Toimistotuotteet etätyöhön ja toimistoon

Oletko tekemässä etätöitä, freelanceri kotitoimistossa tai siirtynyt kokonaan kotoa työskentelyyn? Vai etsitkö tarvikkeita ihan perinteiseen toimistotyöhön? Ei hätää. Veikolta löydät toimistotuotteet molempiin tarpeisiin toimistotuoleista ja pöydistä, erilaisiin pöytätelineisiin ja ergonomiaa parantaviin tukiin sekä ohjaimiin.

Monipuoliset toimistotarvikkeet

Loppuuko työpöydältä tila kesken? Veikon Koneelta löydät avun ongelmaan. Saatavana suuri valikoima erilaisia näyttövarsia, joilla kiinnität yhden, kahden tai useammankin näytön kätevästi pöydän yläpuolelle ja luot lisätilaa muille tarvikkeille. Ja parannat samalla myös ergonomiaa säätämällä vapaammin katselukulmaa. Samoin Veikon toimistotarvikkeista löydät pöytälamppuja sekä näytön yksityisyydensuojia, jos haluat näyttää enemmän tai vähemmän ympäristöllesi. Hyppää toimistotarvikkeiden valikoimaan ja varusta itsesi tehokkaampaan työntekoon!

Pöydät ja toimistotuolit

Veikon pöydillä ja toimistotuoleilla pidät huolta mukavasta työskentlytilasta niin kotona kuin toimistolla. Jos tulet viettämään paljon aikaa työpöytäsi ääressä, ergonomisesti muotoiltu työtuoli antaa selällesi kaivattua tukea ja auttaa sinua työskentelemään pidempään. Katso läpi Veikon pöytä- ja tuolivalikoimaa ja löydä omasi.

Ergonomiatarvikkeet

Käykö työpöydän edessä istuminen ja näppäimistön tai hiiren loputon näpyttely kunnon päälle? Veikko pelastaa taas. Löydät laajasta ergonomiavalikoimasta niin aktivointilaudat, joilla lihakset pysyvät liikkeessä työn lomassa kuin erilaiset rannetuet ja erityisesti ergonomiaa varten suunnitellut osoitinlaitteetkin. Näillä voit varmistaa, etteivät pidemmätkään työrupeamat tee tarpeetonta vahinkoa keholle ja raajoille.

Copyright © 2021 Veikon Kone