Web-kamerat, kaiuttimet, muut tarvikkeet

Veikolta löydät webkamerat, kaiuttimet ja muut tarvikkeet tietokoneesi kaveriksi! Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Web-kamerat, kaiuttimet, muut tarvikkeet joka käyttöön

Laadukkaat web-kamerat ja kaiuttimet tietokoneeseen

Oletko etätöissä ja tarvitset web-kameraa? Tai haluatko nimenomaan tietokonekäyttöön tarkoitetut kaiuttimet? Vai kaipaatko jotain muuta tietokonetarviketta? Näihin kaikkiin tarpeisiin löydät varmasti sopivan ratkaisun Veikon Koneen laajasta valikoimasta tietokonetarvikkeita itsellesi sopivaan hintaan. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Web-kameralla hanskaat Zoom tai Teams -kokoukset

Enemmän ihmisiä kuin koskaan ennen työskentelee ja opiskelee kotoa käsin. Tämän takia myös tarve web-kameralle, joka pystyy auttamaan tehokkaan visuaalisen viestinnän kanssa netin kautta, on entistä suurempi tarve. Useimmat kannettavat tietokoneet on varustettu verkkokameralla mutta nämä ovat usein heikompilaatuisia. Erillisellä web-kameralla voit parantaa visuaalista esiintymislaatua dramaattisesti. Veikolta löydät varmasti oman web-kamerasi halusitpa sitten perustason kameran tai koko huoneen kokouksia kuvaavan 4K-laadun laitteen automaattisella tarkennuksella, tekoälyopasteisella zoomilla, ja muilla tilpehööreillä.


Tietokonekaiuttimet parantamaan kuuntelukokemusta

Tarvitseeko tietokoneen käytöön oikeasti erillisia kaiuttimia? Useimmissa pöytätietokoneissa ja kannettavissa tietokoneissa on kuitenkin jo sisäänrakennetut kaiuttimet, jotka arkisessa käytössä toimivat ihan hyvin äänimerkkien ja hälytysten kuulemiseen. Mutta jos haluat saada kaiken irti musiikistasi ja elokuvistasi, sinun kannattaa harkita ulkoisten PC-kaiuttimien hankkimista saadaksesi mukaansatempaavimman ja tarkan kuuntelukokemuksen. Veikon Koneelta saat niin kaksi kuin useampikin kanavaiset kaiuttimet, bassokaiuttimella tai ilman, ja USB-, 3,5 mm, RCA-, tai optisella liitännällä.


Muut tarvikkeet tietokonekäyttöön

Tarvitsitpa lisälaitteita striimaukseen Elgatolta, piirtopöytiä Wacomilta, USB-hubeja tai keskeytymättömän virransyötön takaavia UPS-laitteita, saat ne kaikki Veikon Koneen valikoimasta omaan budjettiin sopivin hinnoin.