Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu

Parhaat pelinäytöt peliareenoille

Pelinäytöt pelikokemusta kruunaamaan

Mikään pelikokoonpano ei ole täydellinen ilman upean edistynyttä pelinäyttöä. Toki parhaan luokan pelitietokoneen hankkiminen on ensiarvoisen tärkeää, kun haluat nauttia PC-pelaamisesta sen mukaansatempaavimmalla tavalla mutta huippuluokan pelinäyttö on myös elintärkeää pelikokemuksen optimoimiseksi. Veikon Koneen laajasta pelinäyttövalikoimasta löydät tehokkaat näytöt joka budjetille sopivaan hintaan parhailta valmistajilta kuten Asus, AOC, Acer, Lenovo, BenQ ja Samsung. Katso myös parhaat Gaming-tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje, jotta tiedät aina edullisimmat tarjoukset!

Parhaiden pelinäyttöjen suorituskykyä

Erityisesti pelikeskeisen suorituskyvyn tuottamiseksi uusimmat pelinäytöt tarjoavat salamannopeat virkistystaajuudet ja mahtavan 4K-tarkkuuden mikä auttaa varmistamaan, että koet suosikkipelisi sellaisina kuin ne on tarkoitettu koettavaksi. Parhaat 4K-pelinäytöt yhdistävät suuret, mukaansatempaavat näyttöalat, uskomattoman yksityiskohtaisen tarkkuuden ja hämmästyttävän nopeat virkistystaajuudet sekä vasteajat. Jos etsit erittäin reagoivaa näyttöä, joka pystyy pysymään ajan tasalla huippupelienkin nopeudessa, löydät Veikolta myös valikoiman 144 Hz ja 240 Hz pelinäyttöjä.

Suuret, pienet ja jopa kaarevat näytöt

Veikon laaja valikoima tarjoaa kattavan valikoiman pelinäyttöjä kaikissa kokoluokissa aina pienikokoisista 23 tuuman malleista teatteriluokan kokemuksia tarjoaviin ultralaajoihin 49 tuuman näyttöihin, jotka vievät sinut taatusti suoraan toiminnan ytimeen. Entistäkin mukaansa tempaavampaan pelaamiseen voit hankkia kaarevan pelinäytön, 1500R tai 1800R kaarevuudella, joka tarjoaa uskomattoman upottavan kokemuksen. Ne täyttävät ääreisnäkösi ja varmistavat, että pysyt valppaana pelimaailman tapahtumiin jokaisessa kulmassa.

Copyright © 2021 Veikon Kone