Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu

Laadukkaat ja tehokkaat robotti-imurit

Robotti-imuri tekee siivouksesta helpompaa kuin koskaan

Robotti-imuri on automaattisesti toimiva imuri joka siivoaa pölyt, karvat ja roskat lattialta imuvoimalla aivan kuten perinteinen pölynimuri. Älykkäät robotti-imurit tekevät siivouksesta helpompaa kuin koskaan, käännä vain robotti päälle ja istu alas rentoutumaan. Se tekee kaiken puolestasi. Veikon robotti-imuri valikoimasta saat niin suureen kuin pienempääkin tilaan sopivat robotti-imurit, jotka kartoittavat huoneet automaattisesti ja tarkasti ja jopa palautuvat takaisin latausasemaan kun lataus on vähissä. Sovellusohjauksen kautta voit säätää niin siivousaikaa kuin paikkaakin tarkasti. Veikolta saat robotti-imurit tunnetuilta merkeiltä kuten Roomba, iRobot, Xiaomi, Electrolux ja Elvita.

Palaa töiltä siivottuun kotiin

Voit ohjelmoida robotti-ystäväsi imuroimaan kotisi kun olet töissä tai muilla asioilla jolloin sinun ei tarvitse kuunnella tai edes huomata siivous prosessia. Meiltä löytyy myös malleja jotka voivat pestä lattiat ja joita voit ohjata puhelimellasi. Voit myös rajata alueita jonne robotti-imuri ei saa mennä.

Sopiiko robotti-imuri lemmikkitalouteen?

Lyhyt vastaus: kyllä, robotti-imuri sopii lemmikkitalouteen. Tietyistä koirista ja kissoista irtoaa mieletön määrä karvoja ja voi kertyä muuta likaa kotiin kuten hiekkaa, joka tekee kodistasi nopeasti sotkuisen. Tästä syystä monet luulevat että robotti-imurin pyörät ja säiliöt menevät karvoista tukkoon samantien eikä sellaista kannata hankkia. Käyttäjien kokemukset kertovat täysin eri tarinan, sillä monet koiranomistajat eivät voisi enää kuvitella elämää ennen robotti-imuria. Mikäli asut lemmikkitaloudessa kannattaa ehdottomasti harkita robotti-imuria!

Muut imurit Veikolta

Mikäli robotti-imuri ei sovi sinulle, meiltä löytyy myös runsaasti muita imureita mm. tavalliset pölynimurit, rikkaimurit, varsi-imurit ja muut imuritarvikkeet. Tutustu meidän laajaan valikoimaan ja katso myös Veikon tarjouslehdestä viimeisimmät alennukset ja uutuudet. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.Copyright © 2021 Veikon Kone