Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu

Laadukkaat kuivauskaapit kattavilla ominaisuuksilla

Kuivauskaapit lämpöpumpputekniikalla

Kuivauskaappi on kuin kuivaustelineen ja kuivasrummun yhdistelmä, joka sopivat erityisesti ulkovaatteille, kuten lasten talvi- ja kuravaatteille sekä muille isommille ulkovaatteille joiden kuivatukseen menisi huomattavasti pidempään. Kuivauskaapissa voit kuivata pyykin säästä riippumatta ja se vaatii vähemmän lämpöä kuin kuivausrumpu. Niillä saat lempeän ja energiaa säästävän kuivauksen. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!

Energiatehokkaat kuivauskaapit

Veikon Koneen kattavasta valikoimasta löydät energiatehokkaat kuivauskaapit uusimmilla ominaisuuksilla ja luotetuilta valmistajilta Electroluxista, Cylindaan ja Elvitaan. Niistä löydät taitettavat pyykkinarua vastaavat ripustusvarret sekä usein myös kenkä- ja käsinetelineet. Monissa on myös kosteusanturit, jotka säätelevät kuivumisaikaa ja minimoivat energiankulutuksen entisestään. Tehokkaimmissa malleissa on uudelleen lämpöä käyttävä lämpöpumpputekniikka, joka niin ikään auttaa pitämään energiankulutuksen vähäisenä.

Muut pyykinpesu ja kuivauslaitteet

Kuivauskaappien lisäksi, Veikolta löydät kaikki muut pesu- ja kuivauslaitteet mitä tarvitse vaatteiden ja lakanoiden pesemiseen ja kuivaamiseen kuten: päältä täytettävät pesukoneet, edestä täytettävät pesukoneet, kuivaavat pesukoneet, kuivausrummut, pesutornit, ja pyykinpesutarvikkeet

Kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti

Mikäli olet päivittämässä kodinkonetta uuteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin sekä uuden laitteen asennuspalvelun. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.

Copyright © 2021 Veikon Kone