Pelipöytäkoneet

Veikolta löydät laajan valikoiman pelikoneita parhailta merkeiltä kuten Acer, Asus, HP, Lenovo ja MSI! Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Päihitä vastustajat Veikon pelipöytäkoneilla

Pelipöytäkoneet kaikilla herkuilla, joka budjetille

Suosikkipelien kokeminen parhaimmillaan vaatii tietokoneen, joka pysyy vaativampienkin grafiikoiden tahdissa. Olitpa jo kokenut PC-pelaaja tai vasta aloittelemassa, tämä tarkoittaa että haluat hankkia itsellesi pelitietokoneen, joka on riittävän tehokas tuottamaan nopeaa, sujuvaa grafiikkaa ja saumatonta pelattavuutta. Onneksi Veikon Koneella on laaja valikoima pelipöytäkoneita, jotka on erityisesti suunniteltu huipputason pelisuoritukseen. Veikon Gaming valikoimasta löydät tehokoneet niin aloitteleville pelaajille kuin amattilaistason hardcore-pelaajille. Parhaat pelipöytäkoneet valmistajilta kuten Acer, Asus, Lenovo, HP, ja MSI takaavat ettei peliteho koskaan lopu kesken. Katso myös parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje niin pysyt ajantasalla parhaista Gaming tarjouksista!


Sopivan pelipöytäkoneen valinta

Kysy keneltä vaan pelaajalta ja he sanovat että he mieluummin käyttävät peli-PC:tä verrattuna perinteiseen pöytätietokoneeseen tai läppäriin. Pelipöytäkoneet ovat paljon tehokkaampia kuin tavalliset PC-kollegansa, jotta ne pystyvät käsittelemään yksityiskohtaisia ​​pelimaailmoja, jotka edellyttävät huipputason prosessoreita ja näytönohjaimia sekä suurta muistimäärää ja uusinta SSD-tallennustilaa.


Parasta Gaming -laatua

Parhaiden pelitietokoneiden ytimessä on huippuluokan näytönohjain, joka pystyy käsittelemään upeaa grafiikkaa salamannopealla varmuudella varmistaen täysin viiveettömän suorituskyvyn. Veikon huippumallit eivät tuota pettymystä. MSI:n kaltaiset pelikokoonpanojen asiantuntijat käyttävät uusimpia NVIDIA näytönohjaimia tehokkaimpien AMD Ryzen ja Intel Core prosessorien rinnalla nostaakseen pelien suorituskyvyn seuraavalle tasolle. Myös johtavat PC-tuotemerkit, kuten Acer ja HP, kehittävät pelitietokoneita, jotka on räätälöity tarkasti pelisuorituskyvyn optimoimiseksi. Jopa 10. sukupolven Intel prosessoreilla ja reaaliaikaisella raytracing teknologialla, kun haluat kokea maksimitason pelaamisen.


Ei pelkkään pelaamiseen

Veikon pelitietokoneet on toki suunniteltu tarjoamaan pelikeskeistä suorituskykyä, mutta se ei tarkoita etteivät ne kykene suorittamaan muita tehtäviä täysin yhtä hyvin. Itse asiassa pelitietokoneet ovat taatusti korkean tason suoritusmyllyjä eli ne ovat yhtä taitavia, kun haluat suorittaa muita prosessori- ja GPU-intensiivisiä tehtäviä kuten videon muokkausta tai 3D-mallinnusta. Ja tietenkin jokapäiväiset tehtävät tekstinkäsittelystä verkkoselaamiseen sujuvat kuin tanssi.


Ota kaikki irti tehokkaasta pelipöytäkoneesta

Kun olet valinnut parhaiten tarpeisiisi sopivan pelipöytäkoneen kannattaa varmistaa, että sinulla on myös täydelliset lisävarusteet pelaamiseen. Nopeista pelihiiristä parhaalla DPI:llä mekaanisiin pelinäppäimistöihin sekä tietenkin mukaansa tempaavaa audiota tarjoaviin pelikuulokkeisiin, kaiken saat Veikolta. Samoin myös pelikokemuksen kruunavat pelinäytöt jopa 4K resoluutiolla ja 240Hz virkistystaajuudella sekä pelituolit ja pöydät, jotka pitävät pelaamisen mukavana pidempienkin sessioiden ajan.