Tuulettimet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Tehokkaat lattiatuulettimet ja pöytätuulettimet joka lähtöön ja tarpeeseen

Häiritseekö helteet nukkumistasi? 

Tehokas ja hiljainen tuuletin viilentää sisätiloja ja tekee nukahtamisesta sekä nukkumisesta miellyttävämpää. Vaikka tuuletin ei itsessään alenna sisätilan lämpötilaa, sen viilentävä vaikutus perustuu ihon pinnalla kulkevan ilman tehokkaampaan vaihtuvuuteen. Veikon Koneelta löydät mm. pylvästuulettimia, pöytätuulettimia, ja lattiatuulettimia eri hintaluokissa ja eri tarpeisiin. Tietysti tunnetuilla ja luotettavilla tuotemerkeiltä kuten Canvac, Princess ja Stadler Form. 


Miten tuuletin kannattaa sijoittaa kotona?

Monet laittavat yleensä tuulettimen puhaltamaan suoraan päälle. Vaikka tämä on nopea ja tehokas tapa viilentää omaa kehoa, se ei välttämättä ole paras tapa viilentää kotia. Mikäli ulkona on viileämpää ilmaa kuin sisällä, kannattaa avata ikkunat ja sijoittaa tuuletin puhaltamaan ulos asunnon kuuminta ilmaa mahdollisimman ylhäältä, sillä lattialla on viilein ilma.


Tuuletin ei aiheuta kurkkukipua

Oletko etelänlomallasi nukkunut ilmastointi päällä, ja aamulla herännyt kurkkukipuun tai tukkoiseen nenään? Toinen etu tuulettimella on se ettei tuuletin aiheuta samanlaista kurkkukipua tai tukkoista nenää mitä monet ilmastointilaitteet voivat aiheuttavat. Tuuletin kannattaa toki sijoittaa niin ettei viileä ilma puhalla suoraan päälle samoin kuin ilmastointilaitteen kanssa.


Kuinka paljon energiaa tuuletin käyttää?

Tuuletin käyttää vain murto-osan energiasta verrattuna ilmastointilaitteeseen. Siksi tuuletinta voi pitää päällä vaikka ympäri vuorokauden ilman päätä huimaavaa sähkölaskua. Suurin osa tuulettimista käyttävät noin 1,1-1,5 kWh vuorokaudessa joka maksaisi 24h vuorokauden edestä noin 20-25 senttiä, verrattuna ilmastointilaitteeseen joka saattaa käyttää jopa 36 kWh vuorokaudessa (4-5 euroa).


Muut laitteet

Veikolta löydät tuulettimien lisäksi myös paljon muita laitteita kuten ilmankostuttimet, ilmanpuhdistimet, lämmittimet, ja ilmalämpöpumput. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjous lehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!