Kuulokkeet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.
Ladataan...

Kuulokkeet netistä - langallisista langattomiin ja joka budjettiin

Veikolta parhaat kuulokkeet henkilökohtaiseen kuunteluun

Veikon Koneen monipuolisesta kuulokevalikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivat laitteet sekä tarvikkeet. Halusitpa sitten kätevät taskuun menevät nappikuulokkeet tai kovempaakin äänentoistoon kelpaavat sankakuulokkeet löydät Veikolta molemmat. Tietysti niin langallisina kuin langattomina sekä uusimilla toiminnoilla aktiivisesta melunvaimennuksesta aina ääniavustajiin asti. Luotetuimmat valmistajat kuten Sony, Philips, AKG, Logitech, Marshall, Jabra, Apple, ja Huawei takaavat että kuulokkeet ovat niin laadukkaat kuin kestävät. Muista käväistä läpi Veikon tarjouslehti sekä tilata uutiskirje, että löydät parhaat kuuloketarjoukset!


Nappikuulokkeet sekä sankakuulokkeet

Kuulokkeet ovat täydellinen kumppani jokapäiväiseen elämään, viihteeseen liikkeellä ollessasi tai suosikkikappaleisiin uppoamiseen kotona. Ja äänitekniikan kehittyessä kuulokkeiden äänenlaatukin on noussut harppauksin. Veikon valikoimasta saat nappikuulokkeet, jotka mahtuvat taskuun niin langallisena kuin langattomina sekä kaikilla väreillä ja tyyleillä. Samoin mukavat sankakuulokkeet löytyvät jokaiseen tarpeeseen, niihin tilanteisiin kun nappikuulokkeiden äänenlaatu ei riitä ja haluat sulkea ulkopuolisen maailman täysin pois. Niin nappi- kuin sankakuulokkeista löytyy uusinta teknologiaa kuten melunvaimennusta, ambient sound- tiloja, sekä ääniavustajia.


Langattomat ja täysin langattomat kuulokkeet

Langattomat bluetoothilla yhdistettävät kuulokkeet tuovat entistä enemmän vapautta arkielämän musiikista ja viihteestä nauttimiseen. Langattomat nappi- tai sankakuulokkeet eivät häviä äänenlaadussa langallisille ja ne ovat usein pakattu täyteen hyödyllisiä ominaisuuksia melunvaimennuksesta, pitkään akunkestoon, ja puheäänen vahvistukseen. Täysin langattomat eli true wireless kuulokkeet vievät langattomuuden entistä pidemmälle yksittäisiin nappikuulokkeisiin integroidun bluetooth-yhdistettävyyden avulla. Mukana tulevat latauskotelot antavat niille myös entistä enemmän kuunteluaikaa. Veikolta saat nämä kaikki omaan tyylin sopivina sekä tietysti omaan budjettiin sopivin hinnoin.


Kuulokkeet erityistarpeisiin

Veikon Koneen valikoimasta löydät myös erityisempiin tarkoituksiin sopivat kuulokkeet lasten kuulokkeista, headsetteihin ja sporttikuulokkeisiin. Lapsille sopivat kuulokkeet on suunniteltu sopimaan pienempiin päihin ja korviin ja ne suojaavat lasten korvia liian kovan äänen aiheuttamilta vahingoilta. Mikrofonilla varustetuilla headseteillä tuot lisää tuottavuutta työpäivään tai puhut autossakin turvallisesti. Ja urheiluun sopivat sporttikuulokeet pysyvät varmasti päässä toiminnan tuiskeessa eivätkä hetkahdu heistä tai sateesta.