Tablet-suojakotelot

Veikolta löydät laajan valikoiman tablettitarvikkeita! Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat suojakotelot tableteille

Suojaa tablettiasi arjen kolhuilta ja roiskeilta suojakotelolla

Taulutietokoneet kuten Apple iPadit ja Samsung tabletit ovat nykyään aikamoinen sijoitus ja tästä syystä on hyvä suojata niitä jokapäiväisiltä pudotuksilta, kolhuilta ja elämänmenolta laadukkaalla suojakotelolla. Veikolta löydät vankat suojakotelot valmistajan kuin valmistajan tablettiin haluamillasi värivaihtoehdoilla hillityistä mustasta ja valkoisesta eksoottisempiinkin väreihin. Applen ja Samsungin alkuperäisten koteloiden lisäksi löydät myös Waven, Gollan ja Geckon laadukkaat suojakotelot korttipaikoilla ja magneettisulkuisilla kansilla.


Käytännölliset suojakotelot kaikille suosituille taulutietokoneille

Tablettikotelot eivät ainoastaan suojaa tablettiasi iskuilta ja naarmuilta. Monet modernit suojakotelot toimivat myös yksinkertaisena mutta käytännöllisenä lompakkona, sillä koteloissa on usein muutama korttipaikka RFID suojauksella jotta tärkeimmät kortit kulkevat turvallisesti mukanasi kuten maksukortti ja henkilöllisyystodistus.


Miten löydän tabletille sopivan suojakotelon?

Suojakoteloita löytyy monenlaisia, mutta aloita suodattamalla valikoimamme yhteensopivuuden mukaan, valitse listalta omistamasi tabletti niin varmistat että ostat oikean kokoisen ja tyyppisen tablettikotelon. Suojakotelot tuovat lisäpitoa tabletin käsittelyyn ja jos se pääsee kuitenkin putoamaan suojaa kuori sitä vahingolta. 


Muut tablet-tarvikkeet

Veikon laajasta valikoimasta löydät tabletille sopivat lisävarusteet koteloista, suojakalvoihin ja liitettävään Apple Magic näppäimistöön sekä stylus-kynään. Koteloiden lisäksi saat Veikon valikoimasta ostettua myös liitettävät Apple Magic näppäimistöt, Apple Magic Trackpadin, ja Apple Pencil eli styluskynän. Meiltä saat myös kaikki mahdolliset johdot, kaapelit ja lisävirtalähteet tabletin lataamiseen niin kotona, autossa, kuin menossakin. Halusitpa valmistajien alkuperäislaturit tai Waven laatulaturit löydät ne meiltä, myös langattoman latauksen mahdollistavina latausalustoina ja pikalatausta tukevina. Ja tietysti saat myös usean lisälatauksen sisältävät lisävirtalähteet, jopa aurinkopaneeleilla jos niin haluat.

Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!