Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu

Pelituolit ja -pöydät E-sports ammattilaisille ja aloittelijoille

Haluatko viedä pelaamisesi uudelle tasolle? Tosipelaajat tietävät, kuinka tärkeää mukavuus ja oikeanlainen ergonominen tuki voivat olla pelaamisen aikana. Pelituolit on suunniteltu ergonomisesti minimoimaan epämukavuutta ja lihasten rasitusta maratonipelisessioiden aikana. Veikon Koneelta löydät kattavan valikoiman pelitarvikkeita, jotka on suunniteltu tarjoamaan mukavampi pelikokemus ja parantamaan suorituskykyäsi. Jos siis olet pelaaja, joka etsii lisää mukavuutta, käytännöllisyyttä ja tyyliä, selaa läpi Veikon Gaming valikoimaa!

Pelituolien ja pelipöytien etuja

Kuka tahansa, joka istuu tuntikausia tuolissa PC, Xbox, tai Playstation maratonipelisessioihin keskittyneenä, voi hyötyä tuolista, joka on suunniteltu juuri pelaamisen vaatimaa ergonomiaa silmällä pitäen. Senpä takia erityiset pelituolit ja -pöydät ovat entistä suositumpia. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että ne tarjoavat merkittävää lisätukea vaihtoehtoihin verrattuna, mikä puolestaan ​​parantaa yleistä suorituskykyä niin yksin- kuin moninpeleissä. Ilman oikeaa tukea käytät paljon enemmän energiaa itsesi asennossa pitämiseen, joka luo väsymystä ja häiritsee pelitoimintaa.

Parhaan pelituolin tai -pöydän valinta

Henkilökohtaiseen tyyliisi ja mukavuuteesi sopivan pelituolin löytämisen ei tarvitse olla eeppinen hakutehtävä. Veikon Koneen valikoimasta löydät eri kokoiset ja väriset tuolit, jotka sopivat niin kehonmuotoosi kuin persoonalliseen tyylisi. Löydät tuolit, joissa on säädettävät selkä- ja käsinojat sekä niskatuet ja tietysti myös säädettävä korkeus. Ja todelliseen ylellisyyteen voit ostaa jopa pelinojatuolin. Myös pelipöydät saat eri kokoisina ja kaikilla ominaisuuksilla kuten koko pöydän kattavalla hiirimatolla ja johtojenhallinnalla.

Muista myös pelihiiret sekä muut pelivarusteet

Pelituolien ja pelipöytien kumppaniksi tarvitset tietysti myös huippuluokan pelihiiren, jotta pelisuorituksesi ei kärsi matalasta DPI:stä tai näppäinten puutteesta. Ja peliaseman viimeistelyyn täydelliseksi voit hankkia myös tyylikkäät ja kestävät pelihiirimatot, äänimaailman mullistavat pelikuulokkeet sekä responsiiviset pelinäppäimistöt. Nämäkin kaikki löydät varmasti ja helposti Veikon Koneen Gaming -valikoimasta!

Copyright © 2021 Veikon Kone