Kuivausrummut

Laaja valikoima kuivausrumpuja lämpöpumppu -tekniikalla tai ilman laadukkaimmilta merkeiltä: Bosch, Samsung, Miele, Husqvarna, Cylinda, Siemens, Asko, Electrolux... Jos kuivausrumpu asennetaan pesukoneen päälle, koneiden väliin tarvittavan väliasennussarjan yhteensopivuuden voit kätevästi tarkastaa jokaisen verkkokaupassamme myytävän kuivausrummun teknisistä tiedoista. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat kuivausrummut Veikolta

Kuivausrummut jokaiseen talouteen ja tarpeeseen

Jos sinulla ei ole tilaa ripustaa pyykkiäsi kuivumaan voit ratkaista ongelman kuivausrummulla. Meillä Veikon Koneella on sekä energiatehokkaat lämpöpumpulliset kuivausrummut että käytännölliset kondensoivat kuivausrummut. Pienemmistä 6 kg kuivauskapasiteetin koneista aina suuremmankin perheen tarpeisiin vastaaviin 9 kiloa kuivaaviin koneisiin. Tietysti parhailta valmistajilta kuten Husqvarna, Electrolux, Miele, Whirlpool, Bosch, Samsung, Asko, ja Cylinda. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Uusimmat toiminnot arjen avuksi

Useat kuivausrummuistamme on varustettu toiminnoilla, kuten kosteuden tunnistus, automaattiset ohjelmat, ajastus sekä höyrytoiminto. Joissakin on wifi-yhteys ja sovellushallinta tai sisävalaistus mutta tietysti löytyy myös vähemmillä toiminnoilla toimeentuleville halvempaan hintaan saatavia kuivausrumpuja. Autamme mielellämme sinua löytämään juuri omiin tarpeisiisi sopivan kuivausrummun.


Valitse itsellesi sopiva kuivausrumpu

Kuivausrummut voidaan jakaa kolmeen pääryhmään; kondensoivat kuivausrummut, hormiin puhaltavat kuivausrummut ja lämpöpumpulliset kuivasrummmut. Varmista että valitset tyypin, joka sopii sinulle ja olosuhteisiisi parhaiten! Hormiin puhaltavan kuivausrummun asentamiseksi on oltava mahdollista asentaa poistoilmaputki, kun taas kondensaatio ei tätä vaadi. Normaaliin asuntoon kondensoiva kuivausrumpu sopii siis parhaiten. Voit myös ostaa sekä pesukoneen että kuivasrummun yhtä aikaa kätevänä pesutorniyhdistelmänä.


Oletko kiinnostunut lämpöpumpullisesta kuivausrummusta?

Lämpöpumpun sisältävät mallit kuluttavat yleensä jopa puolet vähemmän energiaa kuin tavalliset kuivausrummut. Kompressorin ansiosta lämpöä käytetään uudelleen mikä tarkoittaa, että vaatteiden kuivattaminen tapahtuu tehokkaammin ja siihen tarvitaan vähemmän energiaa. Älykästä sekä sinulle että ympäristölle.


Kuivausrummun teho ja kulutus

Kuivausrumpu voi vaatia paljon energiaa pyykin kuivattamiseen mutta voit lyhentää kuivumisaikaa muutamalla yksinkertaisella tempulla. Ensinnäkin varmista, että pyykki on pesty oikealla linkouksella, vähintään 1200 kierrosta minuutissa. Tämä auttaa esikuivauksessa. Jos puolestaan kuivausrummussa on elektroninen kosteuden tunnistus se tunnistaa pyykin kuivumisen ja lopettaa kuivumisprosessin automaattisesti, joka säästää vaatteita turhalta kulumiselta. Se myös lyhentää kuivumisaikaa.

Kuivausrummun sähkönkulutus vaihtelee sen tarkasta mallista, koosta, tehokkuudesta ja käyttötavasta riippuen. Yleisesti ottaen kuivausrumpujen sähkönkulutus voi olla melko korkea, ja ne voivat käyttää jopa 2-7 kWh sähköä yhdellä kuivauskerralla.

Esimerkiksi, tavanomainen 5-7 kilogramman kuivausrumpu voi käyttää noin 3-5 kWh sähköä yhden täyden kuivauskerran aikana. Energiatehokkaammat mallit, kuten lämpöpumppukuivausrummut, käyttävät yleensä vähemmän sähköä, noin 1,5-2,5 kWh yhtä kuivauskertaa kohden.


Kannattaako käyttää kuivausrumpua?

Kuivausrummun käyttöön liittyy joitain haittapuolia, kuten sen korkea sähkönkulutus, joka voi aiheuttaa kustannuksia sekä ympäristövaikutuksia. Lisäksi kuivausrummun käyttö voi johtaa vaatteiden kulumiseen ja kutistumiseen, joten joissakin tapauksissa kuivausrummun käyttö voi olla haitallista vaatteille. Toisaalta, kuivausrumpu voi olla kätevä laite erityisesti kostean ja sateisen ilmaston maissa, jossa pyykki ei kuivu ulkona nopeasti. Kuivausrumpu myös nopeuttaa vaatteiden kuivumista, joten se voi olla hyödyllinen kiireisille ihmisille, jotka eivät ehdi tai halua odottaa vaatteiden kuivumista. Jos käytät kuivausrumpua, kannattaa harkita energiatehokkaampia malleja, kuten lämpöpumppukuivausrumpuja, joissa on alhaisempi sähkönkulutus. Lisäksi voit vähentää kuivausrummun käytön haittavaikutuksia käyttämällä sitä vain tarvittaessa, täyttämällä kuivausrummun täyteen vaatteita joka kerta, ja seuraamalla tarkkaan vaatteiden pesuohjeita.


Energiamerkki apunasi

Mallista riippumatta suosittelemme, että katsot aina energiamerkintää. Energiamerkinnän avulla saat kaiken tarvitsemasi tiedon kuivausrummun energiatehokkuudesta. Siitä näet muun muassa mikä energialuokka koneella on, kuinka paljon energiaa se kuluttaa vuodessa, sekä sen kuivauskapasiteetin ja äänenvoimakkuuden.


Kuivausrummun asennus ja vanhan poisvienti

Uutta kuivausrumpua ostaessa voit valita Veikon palveluista niin kuivausrummun käyttöönoton ja asennuksen kuin vanhan laitteen poisvienninkin. Näin kuivausrumpu tuodaan kätevästi suoraan omaan kylpy- tai pesuhuoneeseen vanhan tilalle ja pääset heti kuivaamaan pyykkisi ilman viiveitä. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.