Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu

Laadukkaat kuivausrummut Veikolta

Kuivausrummut jokaiseen talouteen ja tarpeeseen

Jos sinulla ei ole tilaa ripustaa pyykkiäsi kuivumaan voit ratkaista ongelman kuivausrummulla. Meillä Veikon Koneella on sekä energiatehokkaat lämpöpumpulliset kuivausrummut että käytännölliset kondensoivat kuivausrummut. Pienemmistä 6 kg kuivauskapasiteetin koneista aina suuremmankin perheen tarpeisiin vastaaviin 9 kiloa kuivaaviin koneisiin. Tietysti parhailta valmistajilta kuten Husqvarna, Electrolux, Miele, Whirlpool, Bosch, Samsung, Asko, ja Cylinda. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!

Uusimmat toiminnot arjen avuksi

Useat kuivausrummuistamme on varustettu toiminnoilla, kuten kosteuden tunnistus, automaattiset ohjelmat, ajastus sekä höyrytoiminto. Joissakin on wifi-yhteys ja sovellushallinta tai sisävalaistus mutta tietysti löytyy myös vähemmillä toiminnoilla toimeentuleville halvempaan hintaan saatavia kuivausrumpuja. Autamme mielellämme sinua löytämään juuri omiin tarpeisiisi sopivan kuivausrummun.

Valitse itsellesi sopiva kuivausrumpu

Kuivausrummut voidaan jakaa kolmeen pääryhmään; kondensoivat kuivausrummut, hormiin puhaltavat kuivausrummut ja lämpöpumpulliset kuivasrummmut. Varmista että valitset tyypin, joka sopii sinulle ja olosuhteisiisi parhaiten! Hormiin puhaltavan kuivausrummun asentamiseksi on oltava mahdollista asentaa poistoilmaputki, kun taas kondensaatio ei tätä vaadi. Normaaliin asuntoon kondensoiva kuivausrumpu sopii siis parhaiten. Voit myös ostaa sekä pesukoneen että kuivasrummun yhtä aikaa kätevänä pesutorniyhdistelmänä.

Oletko kiinnostunut lämpöpumpullisesta kuivausrummusta?

Lämpöpumpun sisältävät mallit kuluttavat yleensä jopa puolet vähemmän energiaa kuin tavalliset kuivausrummut. Kompressorin ansiosta lämpöä käytetään uudelleen mikä tarkoittaa, että vaatteiden kuivattaminen tapahtuu tehokkaammin ja siihen tarvitaan vähemmän energiaa. Älykästä sekä sinulle että ympäristölle.

Teho ja kulutus

Kuivausrumpu voi vaatia paljon energiaa pyykin kuivattamiseen mutta voit lyhentää kuivumisaikaa muutamalla yksinkertaisella tempulla. Ensinnäkin varmista, että pyykki on pesty oikealla linkouksella, vähintään 1200 kierrosta minuutissa. Tämä auttaa esikuivauksessa. Jos puolestaan kuivausrummussa on elektroninen kosteuden tunnistus se tunnistaa pyykin kuivumisen ja lopettaa kuivumisprosessin automaattisesti, joka säästää vaatteita turhalta kulumiselta. Se myös lyhentää kuivumisaikaa.

Energiamerkki apunasi

Mallista riippumatta suosittelemme, että katsot aina energiamerkintää. Energiamerkinnän avulla saat kaiken tarvitsemasi tiedon kuivausrummun energiatehokkuudesta. Siitä näet muun muassa mikä energialuokka koneella on, kuinka paljon energiaa se kuluttaa vuodessa, sekä sen kuivauskapasiteetin ja äänenvoimakkuuden.

Kuivausrummun asennus ja vanhan poisvienti

Uutta kuivausrumpua ostaessa voit valita Veikon palveluista niin kuivausrummun käyttöönoton ja asennuksen kuin vanhan laitteen poisvienninkin. Näin kuivausrumpu tuodaan kätevästi suoraan omaan kylpy- tai pesuhuoneeseen vanhan tilalle ja pääset heti kuivaamaan pyykkisi ilman viiveitä. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.

Copyright © 2021 Veikon Kone