Bilekaiuttimet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat ja tehokkaat bilekaiuttimet

Bilekaiuttimet valotehosteilla, isolla bassolla ja mikrofonilla

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman bilekaiuttimia jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten JBL, Muse, NGS, ja Sony. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Langattomat bluetooth tehokaiuttimet

Bilekaiuttimella valtaat esiintymislavat mikrofonilla ja kitaralla tai toistat soittolistojasi Bluetoothin tai USB-muistitikun kautta. Luot juhlaympäristöt sisäänrakennettujen moniväristen LED-kaiutinvalojen avulla, eri kaiutinkuviot synkronoidaan suosikkikappaleidesi rytmiin. Yllättävän kevyt bilekaiutin kulkee helposti mukana kodistasi juhliin tai mökille.


Mikrofonit bilekaiuttimiin

Tietysti bilekaiuttimen paras ystävä on mikrofoni jolla saat täyden hyödyn irti. Veikon Koneelta meiltä laadukkaita langattomia ja langallisia mikrofoneja jotta karaoke-illat onnistuu vaivattomasti.


Muut kaiuttimet

Tiesithän että Veikolta löydät myös muut kaiuttimet kuten pienemmät langattomat bluetooth kaiuttimet millä soitat musiikkia missä vaan, hyllykaiuttimet ja kauitinsarjat tietokoneelle tai televisioon. Nauti musiiikin kuuntelusta laadukkaalla äänentoistolla meidän kaiuttimilla!


Muut Hi-Fi laitteet Veikolta

Veikon Koneelta löydät myös paremman äänen televisioon soundbarien muodossa. Laajasta valikoimasta saat etsittyä varmasti omasi tarvitsitpa sitten perustason 2.0 kanavan äänetoistoa tai huippuluokan 9.0 kanavan soundbaria. Langattomalla subwooferilla tai ilman, voit nostaa kotikatsomo- ja elokuvakokemuksesi täysin uudelle tasolle. Tutustu soundbar- valikoimaan!


Kuulokkeet musiikin nauttimiseen

Veikon Koneen laajasta kuulokevalikoimasta löydät joka tarpeeseen sopivat kuulokkeet -perinteisistä langallisista nappi- ja sankakuulokkeista langattomiin bluetooth-kuulokkeisiin sekä uusimpiin täysin langattomiin kuulokkeisiin. Saat huippuluokan ominaisuudet aktiivisesta melunvaimennuksesta ääniavustajiin sekä totta kai kaikilla mahdollisilla, omaan tyyliin sopivilla, väreillä. Tutustu tästä valikoimaan!