Aktiivisuusrannekkeet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Monipuoliset aktiivisuusrannekkeet ja urheilukellot terveyden seurantaan

Aktiivisuusrannekkeet ovat uuden aallon kuntoilutekniikkaa

Aktiivisuusrannekkeet tai kuntoseurantalaitteet ovat erinomaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit pysyä polulla kuntotavoitteidesi saavuttamiseksi. Nämä laitteet antavat sinulle tietoa aktiivisuudestasi ja aktiviteeteistä päivällä ja jopa unen laadusta yöllä, jotta voit varmistaa, että teet mitä sinun on tehtävä tavoitteidesi saavuttamiseksi ja terveyden ylläpitämiseksi. Veikon laajasta valikoimasta löydät varmasti oman aktiivisuusrannekkeen eri väreillä ja kattavilla toiminnoilla Huawei Band ja Honor Band laitteista Samsung Galaxy Fit ja Garmin Vivofit rannekkeisiin, niin lapsille kuin aikuisille. Tutki koko valikoimaa ja valitse omasi!


Aktiivisuusrannekkeiden toimintoja

Yksi yksinkertaisimmista tavoista seurata aktiivisuustasoasi on kirjata ottamiesi askelten määrä. Veikolta löydät useita kohtuuhintaisia ​​askelmittarin omaavia laitteita seuraamaan päivittäistä liikkumistasi. Löydät myös edistyneempiä puettavia älylaitteita, jotka voivat seurata kiivettyjä portaita, kuljettua matkaa, unen laatua, sykettä ja erilaisia tarkempia urheilumuotoja. Jotkut voivat jopa laskea poltetut kalorit näiden tietojen perusteella.


GPS ja muut toiminnot - urheilukellot

Jos olet kiinnostunut seuraamaan edistyneempiä kuntotietoja, GPS-toiminnolla varustettu aktiivisuusranneke voi kirjata erilaisia ​​tietoja tai ne voidaan liittää puhelimeen bluetooth-yhteydellä, jolloin ne käyttävät puhelimen GPS-seurantaa. Jos haluat sisällyttää vesiurheilua osaksi kunto-ohjelmaa löydät myös vedenkestäviä puettavia älylaitteita uinitivetojen ja etäisyyden kirjaamiseksi.


Unen seuranta aktiivisuusrannekkeella

Useimmat aktiivisuusrannekkeet pystyvät seuramaan unentasoasi vähintään joten kuten mutta ne voivat kuitenkin olla hyvin erilaisia laadultaan ja tarkkuudeltaan. Jos uniseuranta on sinulle tärkeää kuntoseurannassasi, kannattaa ehdottomasti tutkia, mitkä laitteet ovat tarkimpia. Parhaat unen seuranta aktiviteettirannekkeet pystyvät määrittämään jopa univaiheet REM-unesta alkaen tutkimalla sykettäsi ja liikkeitäsi nukkumistuntien aikana. Monasti rannekkeet on liitettävä sovellukseen, jotta se saa oikeat tiedot nukkumisesta ja heräämisestä.


Liitettävät sovellukset

Aktiivisuusrannekkeisiin liittyy usein erilaiset älypuhelinsovellukset niin Android kuin iPhone puhelimille, johin rannekkeen voi liittää bluetooth-yhteyden avulla. Näiden avulla voit käyttää laajempia ominaisuuksia ja lukea tallennettuja tietoja. Liikkeen seurannan lisäksi sovellukset voivat seurata pidempiä tilastoja, kuten kuinka paljonko unta saat kuukauden aikana, jotta voit saada täydellisen kuvan terveydestäsi ja parantaa yleistä hyvinvointiasi.


Tarvitsetko lisäapua omaan kuntoiluun sopivan aktiivisuusrannekkeen löytämisessä?

Olet tervetullut myymälään keskustelemaan myyjiemme kanssa juuri sinun tarpeisiisi sopivan puettavan älylaitteen löytämiseksi oli haussa sitten älykello tai aktiivisuusranneke. Myös asiakaspalvelumme auttaa mielellään verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä. Itseäsi lähimmän myymälän pystyt löytämään myymälälistalta ja asiakaspalvelun yhteystiedot ovat täällä.