Pihavalaisimet

Voit tilata pihavalaisimet suoraan kotiin, noutopisteeseen tai tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Tyylikkäät pihavalaisimet ulkotilan sisustukseen

Pihavalaisin kaikkiin tiloihin

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman eri tyylisiä pihavalaisimia kuten lyhtyvalaisin, pihaspottivalaisin, terassivalaisin, jalustavalaisin, aurinkokennovalaisin, maakohdevalaisin ja muut ulkotilan valaisimet, jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Belid, Konstsmide, Lightson, Philips, Star Trading. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Pihavalaisimet jokaiseen valaisun tarpeeseen

Ilman pihavalaistusta avarakin piha kutistuu pimeinä iltoina. Varjojen ja valon leikki tuo puutarhaan kolmiulotteisuutta. Pihavalaisimet lisää ulkotilan tuntua ja niiden avulla on helppo korostaa pihan istutuksia.


Muut valaisimet Veikolta

Veikon Koneelta löydät riippuvalaisimien lisäksi kaikenlaisia valaisimia mitä tarvitset kodin, konttorin, liiketilan tai mökin valaisemiseen, kuten kattovalaisimet, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, seinävalaisimet, kohdevalaisimet, ja valosarjat. Tutustu laajaan valaisin valikomaamme tästä.


Kodin tuotteet - koneet ja tarvikkeet kodinhoitoon

Veikon Koneen laajasta valikoimasta saat varmasti kaikki kodinhoitoon tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet. Tarvitsitpa uutta imuria, muuta pesuria, parannusta sisäilman laatuun, silitystarvikkeita, tai vaikkapa sähköpotkulautaa kätevään kulkemiseen kaiken löydät Veikon sivuilta. Tietysti myös grillit kesäpihan ruoanlaittoon sekä niiden tarvikkeet ja jos kokkaat mieluummin sisällä niin pannut, kattilat, ja aterimet ovat osa kattavaa kodintarvikkeiden tarjontaa. Kaikki tunnetuimmilta valmistajilta, jotta voit luottaa laatuun.

Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.