Tietokoneet ja tabletit

Veikon Koneelta löydät tietokoneet, tabletit, näytöt ja kaikki muut tarvikkeet niin työhön, kotikäyttöön kuin opiskeluun. Valikoimamme kattaa kaikki parhaat merkit kuten Acer, Asus, HP, Lenovo, Apple ja Samsung. Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Tietokoneet ja tabletit työhön sekä viihteeseen

Laadukkaat tietokoneet ja tabletit Veikolta

Veikon Koneen monipuolisesta tietokone- ja tablettivalikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivat laitteet sekä niihin sopivat tarvikkeet. Etsitpä sitten kannettavaa tai pöytäkonetta, uutta työkonetta arkikäyttöön, tehokasta pelikonetta, tai tablettia viihteeseen ja nettisurffailuun löydät varmasti Veikolta etsimäsi. Tietysti löydät myös huippuluokan oheislaitteet näytöistä näppäimistöihin ja hiiriin sekä tulostimiin ja tarvikkeet suojakoteloista toimistotuotteisiin ja kantolaukkuihin. Laajasta tarjonnasta löydät tuotteet parhaimmilta merkeiltä kuten Acer, ASUS, Apple, HP, Lenovo, Samsung ja Huawei. Tietokoneet ja tabletit arki- sekä tehokäyttöön ja jokaiseen tarpeeseen! Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Tehokkaat tietokoneet

Haaveissa uusi läppäri tai tehokas pöytäkone pelikäyttöön? Tai ehkä lukiokone? Meiltä saat niin kiinnostavimmat uutuudet, suosituimmat huipputuotteet kuin kaikki muut mahdolliset eri hintaluokan kannettavat tietokoneet tai pöytäkoneet työhön, kotikäyttöön, opiskeluun ja pelaamiseen. Tutustu pöytäkoneisiin tästä, kannettaviin tästä ja lue Veikon vinkit kannettavan ostoon! Erityisesti pelikäyttöön tarkoitetut pöytäkoneet ja kannettavat löydät omasta Gaming-kategoriastaan.


Huippuluokan tabletit ja tarvikkeet

Etsitkö uutta tablettia? Veikon laajasta valikoimasta löydät taatusti omaan käyttötarpeeseen sopivan tablettitietokoneen. Kirjojen lukemiseen, netin selailuun, perheen kanssa yhteydenpitoon, tai vaativampaankin teho- ja viihdekäyttöön. Näihin löydät myös erilaiset tarvikkeet suojakoteloista erillisiin näppäimistöihin. Uppoudu tabletti tarjontaan tästä!


Näytöt toimistonpöydälle tai kotiviihteeseen

Jos kaipaat uutta näyttöä vanhaa korvaamaan tai päänäytön vierelle kuvakulmaa laajentamaan, olet tullut oikeaan paikkaan. Veikon Koneen kattavasta näyttövalikoimasta löytyy tuotteet kaikkeen käyttöön aina katselumukavuuteen panostavista työnäytöistä ultralaajoihin tai kaareviin pelinäyttöihin ja jopa mukana kulkeviin matkanäyttöihin. Myös aina omaan kukkaroon sopivaan hintaan. Tästä pääset näyttövalikoimaan ja tästä pelinäyttöjä selaamaan. 


Näppärät näppäimistöt ja halutut hiiret

Näppäimistöt ja hiiret koti- ja toimistotarpeisiin, Veikon Koneelta. Olitpa etsimässä näppäimistöä tai hiirtä kestämään jokapäivästä työntekoa tai tuntikausien pelisessioita meiltä saat omasi; täysikokoisina ja kompakteina, langallisena tai langattomana. Tutustu näppäimistöihin ja hiiriin tästä. Pelaamiseen löydät näppäimistöt ja hiiret omista kategorioistaan tästä ja tästä.


Tulostimet ja toimistotuotteet tuottavuuden parantamiseen

Tulostimet, skannerit, monitoimilaitteet ja kaikki toimistotuotteet niin koti- kuin yrityskäyttöön. Halusitpa tehokkaan mustesuihkutulostimen tai lasertulostimen, värillisenä tai mustavalkoisena saat sen Veikolta. Samoin tulostuspaperit asiakirjoihin ja valokuviin sekä musteet ja kaikki muut toimistotuotteet löydät valikoimastamme. Klikkaa tulostimiin ja tulostustarvikkeisiin ja tästä muihin toimistotuotteisiin.


Lisäapua valintaan

Mietitkö eri tuotteiden välillä ja kaipaat apua valintaan? Olet tervetullut myymälään keskustelemaan vaihtoehdoista myyjiemme kanssa ja lisäksi asiakaspalvelumme auttaa verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä. Lähimmän myymälän löydät myymälälistalta ja asiakaspalvelun yhteystiedot täältä.