Kauneus ja terveys

Parhaat merkit ja suuri valikoima sähköhammasharjoja, hiustenmuotoilutuotteita, parranajokoneita ja muita kauneuteen ja terveyteen liittyviä tuotteita aina edulliseen hintaan. Etsitpä sitten tuotteita itsellesi tai lahjaksi, voit noutaa ne lähimmästä Veikon Koneen myymälästä, tilata suoraan kotiin tai lähimpään noutopisteeseen. Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Parhaat tuotteet kauneuden ja terveyden hoitoon

Kaikki kauneus- ja terveystuotteet

Veikon Koneen kattavasta valikoimasta saat kaikki kauneuden ja terveyden hoitoon tarvittavat laitteet ja tuotteet. Jokapäiväisestä hiustenhoidosta ja muotoilusta, parran- ja karvojenajoon sekä trimmaukseen. Myös hammashoitoon ja muuhun terveyden ylläpitoon löydät luotettavat ja tehokkaat ratkaisut. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Braun, Philips, Oral-B, Wahl, ja OBH Nordica. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon

Me Veikolla haluamme auttaa sinua tuntemaa itsesi terveeksi. Tämän takia löydät valikoimastamme erilaiset terveyttä ja hyvinointia edistävät tuotteet. Henkilä vaa'oista verenpainemittareihin sekä erilaisiin hieronta- ja lämmitystuotteisiin. Pidä huolta itsestäsi ja tutustu valikoimaan!


Parhaat vaihtoehdot hiustenhoitoon

Autamme sinua hiustesi hoidossa. Meiltä löydät uudet hiusleikkurit, hiustenkuivaajat, kihartimet, suoristimet ja lämpöharjat. Veikolla on hiustenhoitotuotteita lyhyille ja pitkille hiuksille, aaltoileville tai suorille. Etsi oma hiustuotteesi!


Parranajokoneet ja trimmerit jokaiselle parralle

Meillä on tuotteet tehokkaaseen ja lempeään karvanpoistoon ja tyylikkääseen muotoilluun. Laajasta valikoimastamme löydät uudet ja tehokkaat, parranajokoneet ja trimmerit sekä nenäkarvaleikkurit. Kun leikkuuterät ja leikkuupäät on vaihdettava, löydät ne myös Veikolta. Katso parranajovalikoimaa ja löydä omasi!


Ladyshaverit ja epilaattorit

Täydelliset tulokset Veikon laajasta valikoimasta löytyvien ladyshaverien ja epilaattorien avulla. Tunnetut tuotemerkit Braunista, Philipsiin ja Remingtoniin takaavat, että saat poistettua karvat turvallisesti ja helposti ilman ihon ärsytystä. Tutustu valikoimaan ja pidä huolta ihostasi!


Sähköhammasharjat tehokkaaseen suuhygieniaan

Hampaiden harjaus on jokapäivästä itsestä huolenpitoa ja siksipä siihen kannattaa panostaa. Veikon Koneelta löydät joka käyttöön sopivat sähkähammasharjat, jotka tekevät harjauksesta helppoa kuin tanssi, niin aikuisille kuin lapsille. Tietysti saat niihin myös vaihtopäät, jotka pitävät harjan tehokkaana pidemmänkin aikaa. Etsi sähköhammasharjojen joukosta itsellesi sopiva!