Remington hiustenhoito tuotteet

Remington hiustenhoito tuotteet

Oral-B sähköhammasharjat ja tarvikkeet

Oral-B sähköhammasharjat ja tarvikkeet

Parhaat tuotteet kauneuden ja terveyden hoitoon

Veikon Koneen kattavasta valikoimasta saat kaikki kauneuden ja terveyden hoitoon tarvittavat laitteet ja tuotteet. Jokapäiväisestä hiustenhoidosta ja muotoilusta, parran- ja karvojenajoon sekä trimmaukseen. Myös hammashoitoon ja muuhun terveyden ylläpitoon löydät luotettavat ja tehokkaat ratkaisut. 

Terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon

Me Veikolla haluamme auttaa sinua tuntemaa itsesi terveeksi. Tämän takia löydät valikoimastamme erilaiset terveyttä ja hyvinointia edistävät tuotteet. Henkilä vaa'oista verenpainemittareihin sekä erilaisiin hieronta- ja lämmitystuotteisiin. Pidä huolta itsestäsi ja tutustu valikoimaan!

Parhaat vaihtoehdot hiustenhoitoon

Autamme sinua hiustesi hoidossa. Meiltä löydät uudet hiusleikkurit, hiustenkuivaajat, kihartimet, suoristimet ja lämpöharjat. Veikolla on hiustenhoitotuotteita lyhyille ja pitkille hiuksille, aaltoileville tai suorille. Etsi oma hiustuotteesi!

Parranajokoneet ja trimmerit jokaiselle parralle

Meillä on tuotteet tehokkaaseen ja lempeään karvanpoistoon ja tyylikkääseen muotoilluun. Laajasta valikoimastamme löydät uudet ja tehokkaat, parranajokoneet ja trimmerit sekä nenäkarvaleikkurit. Kun leikkuuterät ja leikkuupäät on vaihdettava, löydät ne myös Veikolta. Katso parranajovalikoimaa ja löydä omasi!

Ladyshaverit ja epilaattorit

Täydelliset tulokset Veikon laajasta valikoimasta löytyvien ladyshaverien ja epilaattorien avulla. Tunnetut tuotemerkit Braunista, Philipsiin ja Remingtoniin takaavat, että saat poistettua karvat turvallisesti ja helposti ilman ihon ärsytystä. Tutustu valikoimaan ja pidä huolta ihostasi!

Sähköhammasharjat tehokkaaseen suuhygieniaan

Hampaiden harjaus on jokapäivästä itsestä huolenpitoa ja siksipä siihen kannattaa panostaa. Veikon Koneelta löydät joka käyttöön sopivat sähkähammasharjat, jotka tekevät harjauksesta helppoa kuin tanssi, niin aikuisille kuin lapsille. Tietysti saat niihin myös vaihtopäät, jotka pitävät harjan tehokkaana pidemmänkin aikaa. Etsi sähköhammasharjojen joukosta itsellesi sopiva!

2020 Veikon Kone © Toteutus: Lamia