Skannerit

Veikolta löydät tulostimet, monitoimilaitteet, skannerit ja musteet niin koti- kuin työkäyttöön! Kaikki laadukkaimmat merkit kuten Epson, HP, Canon, Brother ja Lexmark. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat skannerit joka tarpeeseen

Kotiskannerit ja toimistoskannerit

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman skannereita jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Brother, Epson ja Canon. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Skannaa vanhat kuvat digitaalikuviksi

Löytyykö sinulta vanhoja kuva-albumeita täynnä valokuvia tai vanhoja filmejä? Skannerilla voit digitalisoida ja ikuistaa kaikki rakastetut vanhat valokuvat ja varmistaa ettei ne mene piloille ajan myötä. Skannereihin sisältyy usein myös ohjelma joka automaattisesti poistaa mahdolliset pölyt ja naarmut parantaen alkuperäisen kuvan laadun.


Tehokkaat asiakirjaskannerit

Asiakirjaskannerit ovat tarkoitettu toimistokäyttöön ja heille joilla on paljon asiakirjoja skannattavana. Tehokkaalla ja monipuolisella työpöytäskannerilla luet nopeasti erikoisia papereita tarkalla jäljellä tietokoneelle. Modernit asiakirjaskannerit tekevät myös tallennuksesta automaattisen, tallentamalla kaikki skannatut asiakirjat suoraan pilvipalveluun Wi-Fi yhteyden kautta. Näin sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita mitä skannataan ja painaa painiketta. Veikolta löydät näppärät asiakirjaskannerit toimisto- ja ammattikäyttöön.


Tulostimet ja muut tarvikkeet

Skannereiden lisäksi löydät Veikolta myös tulostimia ja tulostustarvikkeita. Nykymaailman kaiken kattavassa liitettävyydessä, jossa joskus vaikuttaa siltä että kaiken voi tehdä älypuhelimella, on silti hetkiä jolloin tarvitset taattua ja turvallista paperille tulostamisen tekniikkaa. Parasta tulostuslaatua saat laitteilla, jotka pystyvät tekemään kaiken mitä haluat. Veikon Koneella on laaja valikoima laadukkaita koti-, toimisto- ja valokuvatulostimia tunnetuilta ja luotettavilta tuotemerkeiltä kuten Canon, Epson, Brother, HP ja Lexmark. Löydät siis varmasti omasi.