Pakastimet

Suuri valikoima pakastinkaappeja valkoisena, teräksisenä ja nyt myös mustana. Valikoimastamme löydät pakastinkaapit automaattisella sulatuksella tai ilman ja vain laadukkailta merkeiltä: Husqvarna, Bosch, Siemens, Cylinda, Miele, Samsung... Muistathan myös kylmälaitteiden alle laitettavan turva-altaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Pakastimet joka lähtöön ja tarpeeseen

Veikon Koneen pakastin-valikoima: löydä täydellinen pakastin kotiisi

Veikon Kone on tunnettu suomalainen kodinkoneiden ja elektroniikan jälleenmyyjä, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pakastimia niin pienten kuin suurtenkin kotitalouksien tarpeisiin. Laadukkaat pakastimet auttavat sinua säilyttämään ruokasi tuoreena ja turvallisena pidempään. Tutustu Veikon Koneen pakastin-valikoimaan ja löydä juuri sinulle sopiva laite. Tästä pääset selaamaan pienempienkeskikokoisten, ja suurempien pakastimien valikoimaa.

Laaja valikoima pakastimia eri tarpeisiin

Veikon Koneen pakastin-valikoima sisältää erilaisia malleja, kuten kaappipakastimet: näppärät ja tilaa säästävät kaappipakastimet sopivat erinomaisesti pieniin tiloihin tai yhdistettynä jääkaapin kanssa. Pakastearkut: suurikokoiset ja tehokkaat pakastearkut tarjoavat runsaasti säilytystilaa suurillekin perheille ja pitemmän aikavälin säilytykseen. Integroitavat pakastimet: näitä pakastimia voidaan asentaa kaapistoon piiloon, jolloin ne sulautuvat saumattomasti keittiön sisustukseen. Pöytämalliset pakastimet: pienet ja kätevät pöytämalliset pakastimet sopivat hyvin esimerkiksi opiskelija-asuntoihin tai mökille.

Energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys

Veikon Koneen pakastin-valikoimasta löytyy useita energiatehokkaita malleja, jotka auttavat sinua säästämään sekä energiaa että rahaa. Valitsemalla A+++ -luokan pakastimen voit olla varma siitä, että laitteesi kuluttaa vähän energiaa ja on ympäristöystävällinen valinta.

Tyylikkäät pakastimet jokaiseen makuun

Veikon Koneen pakastin-valikoimasta löydät tyylikkäitä pakastimia monissa eri väreissä ja muotoiluissa. Valitse esimerkiksi klassinen valkoinen, moderni teräksenharmaa tai pirteä punainen pakastin, joka sopii parhaiten juuri sinun keittiöösi.

Osta pakastin helposti verkosta

Veikon Koneen verkkokaupasta löydät kattavan pakastin-valikoiman ja voit tehdä ostoksesi kätevästi verkossa. Selaa erilaisia malleja ja vertaile niiden ominaisuuksia, jotta löydät juuri sinulle sopivan pakastimen. Kun olet tehnyt valintasi, voit tilata pakastimen kotiinkuljetuksella tai noutaa sen lähimmästä Veikon Koneen myymälästä.

Asiantunteva asiakaspalvelu

Jos tarvitset apua pakastimen valinnassa tai sinulla on kysyttävää, Veikon Koneen asiantunteva asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai käymällä myymälässä, jossa henkilökunta opastaa sinua oikean pakastimen löytämisessä.

Veikon Koneen pakastin-valikoima – laadukasta säilytystä kotiisi

Älä odota enää, vaan tutustu Veikon Koneen laajaan pakastin-valikoimaan ja löydä juuri sinulle sopiva laite. Valitse laadukas, energiatehokas ja tyylikäs pakastin, joka pitää ruokasi tuoreena ja turvallisena pidempään. Osta pakastin Veikon Koneelta ja nauti helppokäyttöisestä ja luotettavasta säilytysratkaisusta kotiisi!