Vedenkeittimet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Vedenkeittimet herkullisiin kuumiin juomiin

Keitä vesi nopeasti ja tehokkaasti joka käyttöön Veikon vedenkeittimillä

Täältä löydät Veikon laajan valikoiman vedenkeittimiä, niihin tilanteisiin kun tarvitset keitetyn veden nopeasti ja tehokkaasti. Autamme sinua löytämään sinulle sopivan vedenkeittimen, halusitpa sitten pienen 0,5 litran keittimen tai suuremman jopa 1,7 litran kapasiteetin keittimen. Tietenkin löydät ne niin mustana, valkoisena kuin teräksen värisenä sekä myös rävähtävämmillä värivaihtoehdoilla, joten saat varmasti oman keittiön tyyliin sopivan vedenkeittimen. Jos haluat vedenkeittimen seisomaan paraatipaikalla keittiössä löydät niin kauniita retrotyyliin muotoiltuja Smeg vedenkeittimiä kuin tyylikkäästi suunniteltuja ja modernin muotoilun omaavia Bosch, Wilfa, Elvita ja OBH Nordica vedenkeittimiä. Katso myös Veikon tarjouslehti sekä tilaa uutiskirje, jotta pysyt ajantasalla parhaista tarjouksista!


Energiatehokkaat vedenkeittimet älykkäillä toiminnoilla

Jos etsit vedenkeitintä, jolla on vähän enemmänkin toimintoja kuin veden nopea kiehauttaminen voit valita useista malleista ja toiminnoista. Monista malleista löydät erilaiset lämpötilansäätömahdollisuudet sekä pikatoiminnon, digitaaliset näytöt, ja tietysti automaattisen virrankatkaisun. Ja jos etsit erityisen kätevää vedenkeitintä on Veikon valikoimassa mukavan kompakteja malleja, jotka mahtuvat helposti kaappiin piiloon, erityisen ergonomisia malleja, joita on helppo kantaa sekä malleja, joissa on erityisen pitkä tai jopa kelattava johto.


Turvallisuus

Useimmissa vedenkeittimissä on automaattinen kuivakuumennussuoja, joten et tuhoa vedenkeitintä jos vahingossa yrität kiehauttaa liian vähän vettä tai käynnistät vedenkeittimen kokonaan ilman vettä. Vedenkeitin usein myös sammuu automaattisesti kun vesi on kiehunut, kun nostat kantta tai kun nostat kattilan perusyksiköstä. Tarkista mitkä ominaisuudet katsomastasi laitteesta löytyy ja kiehauta vesi turvallisesti.


Vedenkeitin kaikille teen ystäville

Jos pidät teestä on hyvä vedenkeitin erityisen tärkeä hankinta. Veikolta saat vedenkeittimien lisäksi myös erityiset teenkeittimet, joilla teet varmasti täydellisen teen joka kerta. Älykästä ja tehokasta. Tai voit valita vedenkeittimen, jossa on veden lämpötilan valinta jotta saat täydellisen lämmön juuri valmistettavalle teetyypille.