Pyykinpesu ja kuivaus

Suuri valikoima pesukoneita, kuivausrumpuja ja -kaappeja. Toimitamme laitteet kotiin ja asennamme paikalleen tai voit tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Suuri valikoima pyykinpesukoneita ja kuivausrumpuja

Laadukkaat pyykinpesukoneet ja kuivauslaitteet

Pyykinpesu ja pyykinkuivaus on kodin askareista tärkeimpien joukossa, ja nykypäivän kiireiden keskellä on tärkeää pystyä hoitamaan myös pyykinpesu vaivattomasti. Kun kotona on tarpeisiin sopiva pyykinpesukone, on vaatteiden puhtaanapitokin entistä hauskempaa. Veikon Koneelta löydät pyykinpesukoneita kaikenkokoisiin tarpeisiin ja pienemmällekin budjetille sopivaan hintaan laadukkailta merkeiltä: muun muassa Bosch, Husqvarna, Siemens, Miele, ja Electrolux. Katso läpi myös Veikon Koneen kodinkonetarjoukset sekä tilaa uutiskirje, jottet koskaa jää paitsi parhaista tarjouksista!


Miten valita pyykinpesukone?

Kun ostat uuden pyykinpesukoneen, on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä, jotta löydät juuri sinulle sopivan mallin. Tutustu Veikon pyykinpesukoneen osto-oppaaseen löytääksesi juuri sinulle sopiva pesukone.


Pyykinpesu- ja kuivaus perheille

Perheille sopivat pyykinpesukoneet ovat isompia, edestä täytettäviä pyykinpesukoneita, joiden avulla on helppo pestä suurempiakin vaatemääriä kerralla. Pyykinpesukoneilla ja kuivaukseen sopivilla koneilla on usein suurempi merkitys kun vaatteita on enemmän ja esimerkiksi lasten leikkiessä vaatteet kastuvat välillä muutenkin kuin pesun takia. Tämän vuoksi esimerkiksi kuivauskaapin hankkiminen on arkea merkittävästi helpottava ratkaisu monille perheille.


Pesutornit

Pesutornit ovat pesukoneen ja kuivausrummun yhdistelmiä, jossa pesukone on lattialla ja kuivausrumpu pesukoneen päällä. Tällä tavoin pyykit on helppo siirtää suoraan pesusta kuivaukseen, eikä erillistä telinettä ja odottelua tarvita. Tämä säästää aikaa sekä tilaa ja on suositeltava yhdistelmä varsinkin silloin kun pyykkiä on paljon.


Edestä täytettävät pesukoneet

Edestä täytettävät pesukoneet sopivat niin perheille kuin muihinkin isoihin tarpeisiin. Tarjoamme kattavan määrän erilaisia edestä täytettäviä pesukoneita eri mittaisina, hintaisina ja perinteisimmistä pesukonemalleista moderneihin tarpeisiin. Katso tästä edestä täytettävät pesukoneet.


Päältä täytettävät pesukoneet

Päältä täytettävät pesukoneet ovat erinomainen valinta pesuhuoneisiin jossa on vähemmän tilaa saatavilla, kuten yksiöihin ja pienempiin kotitalouksiin. Päältä täytettävien pesukoneet ovat usein myös sopivampia pienempiin budjetteihin ja pyykkimääriin per pesukerta. Katso päältä täytettävät pesukoneet.


Kuivaavat pesukoneet

Valikoimamme kuivaavat pesukoneet ovat uusimpia modernien teknologioiden yhdistelmäkoneita jotka on suunniteltu tekemään arjesta entistä helpompaa. Kuivaavien pesukoneiden ansiosta pyykkiä ei tarvitse kuivata erikseen telineillä tai kuivausrummussa. Kaikki pyykinpesuun ja kuivaukseen tarvittava onnistuu kuivaavassa pyykinpesukoneessa. Tästä selaamaan kuivaavia pesukoneita


Kuivausrummut

Kuivausrummut ovat suunniteltu kuivaamaan pyykit tehokkaasti pesun jälkeen. Kuivausrumpuja käytetään usein myös pesutorniyhdistelmissä, jossa alla on pesukone ja päällä kuivausrumpu. Tällä tavoin pyykit on helppo siirtää kuivatukseen heti pyykinpesun jälkeen, eikä niiden kuivumista tarvitse odottaa erikseen telineellä tai henkareissa. Tästä kuivausrumpuihin.


Kuivauskaapit

Kuivauskaapit sopivat erityisesti ulkovaatteille, kuten lasten talvi- ja kuravaatteille sekä muille isommille ulkovaatteille joiden kuivatukseen menisi huomattavasti pidempään. Kuivauskaappeja on helppo käyttää myös esimerkiksi sadepäivänä tai talvella, jolloin vaatteet kastuvat muutenkin merkittävästi enemmän. Tästä löydät kuivauskaapit.


Pyykinpesutarvikkeet ja väliasennussarjat

Meiltä löydät myös pyykinpesutarvikkeet kaikkiin merkkeihin ja malleihin joita valikoimastamme löytyy sekä väliasennussarjat pesutorneihin. Tästä tarvikkeisiin ja tästä väliasennusarjoihin.


Kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti

Mikäli olet päivittämässä pesukoneesi tai kuivausrummun uuteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin sekä uuden laitteen asennuspalvelun. Katso Veikon palvelut.