Älykoti

Voit tilata tuotteet suoraan kotiin, noutopisteeseen tai tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Tee kodistasi älykäs meidän älylaitteilla

Kodin älylaitteet

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman kodin älylaitteita kuten sähköauton latausasemia, sähköauton latauskaapeleita ja älyvalaisimia, jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Deltaco, Osram, ja Philips. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Sähköauton latausasemat

Mikäli omistat sähköauton niin haluat luonnollisesti asentaa latausaseman kotiisi jotta voit lataa autoasti kotona. Veikon Koneelta löydät sähköauton kotilatausasemia jotka sopivat kaikille markkinoille oleville lataushybrideille ja täyssähköautoille, tietenkin luotettavilta merkeiltä kuten Deltaco, Osram ja Vestel. Latausasemien lisäksi löydät muut tarvikkeet kuten pistopidikkeet, suojapussit ja latauspylväät. 


Latauskaapelit sähköautoon

Kotilatausaseman lisäksi tarvitset myös sähköauton latauskaapelin. Meiltä löydät eri pituisia latauskaapeleita eri malleihin. Type2 liitäntä on EU:ssa käytettävä standardi joita käyttävät mm. seuraavat autovalmistajat: Audi, BMW, Hyundai, KIA, Mercedes, Porsche, Seat, Skoda, Tesla, Volkswagen, Volvo. Kun kaapeli kytketään paikalleen, auto suorittaa testirutiinin. Latauksen aikana auton ja laturin välillä siirtyy dataa kahteen eri suuntaan. Kun kaapeli kytketään paikalleen, auto suorittaa testirutiinin. Tarkoituksena on varmistaa, että kaapeli on kunnolla paikallaan ja että auto on valmis ottamaan virtaa vastaan. Kun lataus on valmis, avaa auton lukitus ja irrota kaapeli kulkuneuvon puoleisesta päästä.


Älyvalaistus

Älyvalaistuksella tarkoitetaan ohjelmoitavaa ja ohjattavaa älyvaloa kuten Philips Hue valot. Älyvaloja voi ohjelmoida, ohjata puhelinsovelluksella tai äänikommennoilla Amazon Alexan tai Google Assistantin kautta. Valikoimastamme löytyy mm. älyplafondit, älyspotti-valot, älyvalonauhat, älypöytävalaisimet, älykohdevalaisimet, älyseinävalaimiset, älypihavalaimiset, ja tavalliset älylamput. Voit siis halutessasi vaihtaa kaikki kodin valaimiset ohjettaviksi!