Verkkolaitteet

Pätkiikö netti? Anna Veikon auttaa! Veikolta löydät laajan valikoiman modeemeja ja reitittimiä! Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Verkkolaitteet nopeaan ja vakaaseen nettiyhteyteen

Verkkoadapterit, kytkimet, modeemit ja reitittimet

Nykypäivän kodeissa on tärkeää, että hyvät nettiyhteydet yltävät tilan joka nurkkaan. Olemme enenvässä määrin riippuvaisia yhteyksistä arkielämässä enemmän kuin uskommekaan saadaksemme kaiken irti tableteista ja televisioista aina älypuhelimiin ja konsoleihin. Siksi on tärkeää, että kodissa on nopea, luotettava ja laajalle ulottuva yhteys. Halusitpa päivittää yhteyksiäsi, investoida uusimpaan tekniikkaan tai saada kaiken irti nykyisestä internet-palvelustasi, Veikolta löydät laajan valikoiman laitteita, jotka auttavat sinua pitämään netin nopeana ja yhteydet luotettavina. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Mitä ottaa huomioon?

Iso osa onnistunutta verkonhallintaa riippuu verkkolaitteiden laadusta. Jos sinulla on ongelmia, kuten puskurointia striimatessa, viivästyneitä tiedostojen latauksia tai viiveettä verkkopelejä pelatessasi, harkitse verkkolaitteiden päivittämistä laitteisiin, jotka ovat yhteensopivia nykyaikaisen kodin elektroniikan kehittyneen tekniikan kuten Wifi 6 wifistandardin kanssa. Näin saat uusimmista laitteistasi kuten älytelevisiosta ja -puhelimista ja tietokoneista sekä pelikonsoleista kaiken irti.


Ota myös huomioon

Mieti kotisi nettiin kytkettyjen laitteiden määrää, jotta voit selvittää, mikä verkkokokoonpanotyyppi sopii sinulle parhaiten. Mitä useampia laitteita, jotka käyttävät langatonta internetiäsi, kuten tietokoneet ja tabletit, älypuhelimet, mediatoistimet ja älykotituotteet, kotona on sitä enemmän kaistaa ja oikeanlaatuisia verkkolaiteita tarvitset . Lisäksi jotkut toiminnot vaativat enemmän kaistanleveyttä kuin toiset. Jos haluat käyttää älytelevisioasi elokuvien suoratoistoon 4K -muodossa, käytät enemmän kaistanleveyttä kuin vaikkapa älytermostaatti, joten ota huomioon omat verkkotarpeesi.


Reitittimet ja modeemit

Reititin on tärkein verkkolaitteistosi. Se on kotisi langaton keskus ja luo paikallisen verkon kaikista langallisista ja langattomista laitteistasi. Ihmiset työskentelevät nyt kotoaan yhä useammin, minkä vuoksi nopean internet-yhteyden tarve kasvaa. Tässä auttaa verkkolaite, joka on erityisesti suunniteltu parantamaan internetin nopeutta, vakautta ja joustavuutta. Esimerkiksi kaksikaistainen reititin, joka toimii kahdella eri taajuudella (2,4 GHz ja 5 GHz), tai jopa kolmekaistainen, jos haluat viimeisintä teknologiaa. Nämä mahdollistavat vähemmät häiriöt ja yhteysongelmat sekä paremmat nopeudet, joita tarvitset nettipelaamiseen tai 4K-striimaukseen usemalla koneella yhtä aikaa. Veikolta löydät reitittimet ja modeemit valmistajilta kuten Asus, TP-Link, Huawei, ja Zyxel.


Kytkimet

Yrityskäyttöön tai harrastajien tarpeisiin paremmin sopivat verkkokytkimet yhdistävät yhden laitteen tai olemassa olevan verkon internetiin. Vaikka ne ovat yleensä halvempia kuin reitittimet, niissä ei ole langatonta yhteyttä evätkä ne tarjoa samaa suojaa ja helppokäyttöisyyttä kuin reitittimet.


Verkkoadapterit ja -toistimet

USB-porttiin liitettävän verkkoadapterin avulla laite, johon ne kytketään voi muodostaa yhteyden internetiin. Jos sinulla on vanhempi tietokone tai muu laite joka ei välttämättä voi littyä langattomaan verkkoon, verkkoadapteri mahdollistaa langattoman netin käytön niilläkin. Verkkotoistimet puolestaan laajentavat verkon toimintasädettä sieppaamalla WiFi-signaalin ja välittämällä sen edelleen katvealueille. Ne ovat ihanteellinen ratkaisu, jos et saa vakaata yhteyttä, kun käytät tablettiasi sängyssä tai kamppailet striimaamisen kanssa tietyssä huoneessa.