Soundbarit

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Soundbarit ja kaiuttimet parantamaan äänenlaatua

Laadukkaat soundbarit ja kaiuttimet televisioille

Nosta kotiteatterikokemuksesi uudelle tasolle Veikon Koneen kaikkiin tarpeisiin sopivilla ääniratkaisuilla parempaan ääneen televisioihin. Valitse omasi kattavasta valikoimasta kaiuttimia, kotiteatterijärjestelmiä ja soundbareja, jotta voit luoda äänikokemuksen jota korvasi tulevat rakastamaan. Luotetuilta ja huippulaadun takaavilta valmistajilta Sonysta, Samsungiin, JBL:ään, Audio Prohon ja Yamahaan. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Paremman äänen valinta

Jos haluat päivittää TV-äänesi, suurin valinta on soundbarin helppouden ja kohtuuhintaisuuden sekä erillisen surround-äänijärjestelmän äänenlaadun, monimutkaisuuden ja ylimääräisten kustannusten välillä. Molempien avulla saat paremman äänen elokuville ja TV-ohjelmille. Molemmat antavat usein myös suoratoistaa musiikkia Bluetoothin tai Wi-Fi-yhteyden kautta puhelimesta ja jopa antaa ohjata televisiota ääniavustajan kuten Alexan tai Google Assistantin kautta. Valintaa tehdessä on ensin päätettävä, kuinka paljon rahaa olet valmis käyttämään ja kuinka paljon tilaa olet valmis luovuttamaan. Soundbarit vaativat vähemmän rahaa ja tilaa, kun taas erilliset kaiuttimet vaativat enemmän molempia.


Soundbarit ovat enemmän kuin vain leveitä kaiuttimia

Ne tarjoavat vaihtoehdon ihmisille, jotka haluavat mukaansatempaavan teatterimaisen äänentoistojärjestelmän television yhteyteen ilman täyden, monikaiuttimisen äänijärjestelmän kustannuksia ja monimutkaisuutta. Muutaman minuutin asennusajalla, sekä usein helpolla langattomalla liittämisellä, voit hankkia itsellesi langattoman tilaäänijärjestelmän, joka integroituu täydellisesti nykyiseen telkkariin ja sen sijoitustilaan. Pääset helposti nauttimaan tyylikkäiden ja huomaamattomien kaiuttimien huoneen täyttävästä rikkaasta äänestä, jolla kriittisimmätkin audiofiilit saavat enemmän irti elokuvista ja muusta sisällöstä. Veikon Kone tarjoaa kattavan valikoiman soundbareja joten jos haluat löytää sinulle parhaimman ääniratkaisun, voimme auttaa.


Ostamassa soundbaria?

Ensimmäinen asia, jota kannattaa miettiä on haluatko subwooferin soundbarin kanssa. Jotkut ihmiset haluavat subwooferin tarjoaman syvän, resonoivan basson elokuvakokemusta parantamaan mutta toisille rittää pelkän soundbarin tarjoama äänenlaadun parannus. Jos et osaa päättää, älä huoli, monissa soundbar-kaiuttimissa on sisäänrakennettu subwoofer, joka säästää vaivaa. 


Liitettävyys ja muotoilu

Myös liitettävyyteen ja muotoiluun kannattaa kiinnittää huomiota. Riippuen missä televisio ja äänipalkki sijaitsevat, saattaa langallinen soundbar olla sopiva. Monet kokoonpanot toimivat kuitenkin paremmin langattoman soundbarin kanssa, esim seinälle asennetun television kanssa, jolloin soundbar voi levätä TV-telineessä tai kaapissa. Soundbar kannattaa myös mitoittaa niin ettei se sojota rumasti huonekalujen tai tv:n yli. Veikon Koneelta löytyy jokaiseen tilaan sopivat sounbarit tarvittavilla ominaisuuksilla.