Astianpesukoneet 60 cm

Suuri valikoima työtason alle sijoitettavia 60 cm leveitä astianpesukoneita eri valmistajilta: Bosch, Husqvarna, Siemens, Asko, Electrolux, Miele, Samsung... Muistathan myös astianpesukoneen alle tulevan turva-altaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat astianpesukoneet omaan keittiöön

Astianpesukoneella peset astiat energiatehokkaasti ja vettä säästäen käsinpesuun verrattuna ja aikaa jää myös hauskempiin asioihin kuin astioiden pesuun. Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman astianpesukoneita kaikilla ominaisuuksilla ja jokaiseen tarpeeseen. Tietysti parhailta valmistajilta kuten Husqvarna, Bosch, Electrolux, Siemens, Samsung, Miele, Grundig, Asko, ja Cylinda. Voit katsoa myös Veikon tarjouslehden, josta löydät tämän hetken parhaat tiskikone ja astianpesukonetarjoukset!


Uusimmat ominaisuudet ja teknologiat

Nykypäivän astianpesukoneilla on useita käytännöllisiä toimintoja kuten astioiden kuivaaminen tehokkaasti ilman pesuainejäämiä esimerkiksi automaattisen oven avaamisen kautta. Astianpesukoneet eivät myöskään kuluta enempää energiaa tai vettä kuin mitä vaaditaan, koska niistä löytyy älykkäitä antureita, jotka huomaavat kuinka likaiset astiat ovat ja säätävät ohjelmat sen mukaan. Yleensä astianpesukoneista löytyy mahdollisuus ajastaa astioiden pesun aloittaminen niin, että se sopii omaan aikatauluusi ja uusimmissa huippuluokan tiskikoneissa on jopa wifi-yhdistettävyys, joka mahdollistaa niiden hallinnan sovellusten kautta. Aterimia varten tarkoitetulla erillisellä yläosan aterintasolla puolestaan saat enemmän tilaa alakoriin ja täytät sekä tyhjennät koneen ergonomisemmin. Lue läpi kuvaukset ja tekniset tiedot, jotta löydät juuri sinulle sopivat ominaisuudet.


Astianpesukone suureen tai pieneen keittiöön

Onko sinulla runsaasti tilaa keittiössä tai onko sinulla suuri perhe, jossa astioita pestään usein ja paljon? Sitten on hyvä etsiä isompaa astianpesukonetta, jossa on runsaasti tilaa. Suurissa 60 cm leveissä astianpesukoneissa on tilaa 12-14 vakioastiastoille. Onko keittiö lähellä olohuonetta? Haluatko välttää melua lukiessasi sanomalehteä tai katsellessasi suosikkiohjelmaa televisiosta? Meillä on astianpesukoneita, jotka ovat hiljaisia ​​kuin kuiskaus erityisten Silence ohjelmien avulla, jotta voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta häiriintymättä astianpesukoneesi melusta. 


Pienempään käyttöön

Onko keittiösi pieni tai muuten täynnä? Sitten voi olla hyvä sijoittaa pieneen astianpesukoneeseen. Meiltä saat kapeammat astianpesukoneet, joiden leveys on 45 cm, jotka sopivat hyvin pienempiin keittiöihin. Tällaisessa astianpesukoneessa on 7-9 vakioastiastolle. Jos lattialla ei ole tilaa astianpesukoneelle, valikoimassamme on myös näppäriä pöytäastianpesukoneita.


Tyyli-, sisusta- ja pesuohjelmat

Haluatko klassisen valkoisen, tyylikkään ruostumattoman teräksisen tai kalustepeitteisen integroidun astianpesukoneen, joka sopii täydellisesti oman keittiösi sisustukseen? Valikoimastamme löydät kaikki vaihtoehdot perinteisistä tiskikoneista puoli-integroituihin astianpesukoneisiin ja upeisiin täysin integroitaviin. Anna makusi valita vapaasti astianpesukoneesi väri ja tyyli. Kaikissa astianpesukoneissamme on vakio-ohjelmat, jotka huolehtivat helposti päivittäisestä astioiden pesusta. Jos peset usein kattiloita, pannuja, hienoja laseja tai erityisiä keittiövälineitä, voit valita astianpesukoneen, jolla on erityisohjelmat ja kalusteet juuri näiden tyyppisiin astioihin. Esimerkiksi mahdollisuus säätää yläkorin korkeutta tai poistaa se kokonaan. Suurimmalla osalla astianpesukoneistamme on myös pikaohjelmia sekä ohjelmia, jotka pesevät erittäin likaiset astiat erityisen puhtaiksi.


Astianpesukone on hyvä ympäristövalinta

Astianpesukone on aina taloudellinen ja ystävällinen ympäristölle, koska se kuluttaa vähemmän vettä kuin astioiden peseminen käsin. Maaliskuussa 2021 tuli voimaan uudet energiamerkinnät A-G:hen, joista A-luokalla varustettu astianpesukone on aina energiatehokkain. Uudesta luokittelusta johtuen pesukoneiden energialuokka voi nyt olla asteikossa alempana kuin ennen mutta tämä jättää tilaa energiatehokkuuden edistyksiin tulevaisuudessa. Ne ovat kuitenkin edelleen vähintään yhtä energiatehokkaita kuin ennen uutta asteikkoa. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan. Tarkastele siis energiamerkkiä ennen ostopäätöstä. Astianpesukone, joka on ystävällinen ympäristölle ja säästää energiaa, on myös ystävällinen lompakollesi ja säästät rahaa pitkällä aikavälillä.


Astianpesukoneen asennus

Tarvitsetko apua astianpesukoneen asentamisessa? Veikolta saat astianpesukonetta tilatessasi ostettua myös ammatimaisen asennuspalvelun, jolloin tiskikone tuodaan kotiin asti ja asennettaan, jotta sinun ei tarvitse huolehtia turhaan. Veikko tarjoaa myös vanhan astianpesukoneen poisviennin. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.