Pelihiiret

Veikolta löydät laajan valikoiman näppäimistöjä ja hiiriä pelaamiseen! Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Pelihiiret ammattilaisille ja aloittelijoille

Pelaaminen liitetään usemmin konsoliohjaimiin kuin hiiriin, kukapa ei tunnistaisi DualShock ohjainta, mutta kovan tason tietokonepelaajat tietävät, että pelihiiri on ase, joka antaa ratkaisevan etulyöntiaseman pelaajalle kuin pelaajalle. On monia tapoja, joilla kunnon pelihiiri parantaa pelisuoritusta, kestävyydestä tarkempaan osoitukseen ja muokattavuuteen. Veikon Koneen Gaming valikoimasta löydät parhaat pelihiiret kaiken tasoisille pelaajille tunnetuilta valmistajilta kuten Asus, L33t, Corsair, Steelseries, Razer ja Logitech.


Pelihiirien etuja

Useimmat tietokonepelien harrastajat luottavat huipputeknologisiin pelihiiriin nopean liikkeen ja tarkan hallinnan varmistamiseksi PC-pelejä pelatessa. Ne omaavat yleensä korkeammat DPI-luvut, joka kertoo tarkkuuden ja reagointiherkkyyden, ovat ergonomisesti muotoiltuja pidempienkin pelisessioiden mukavuuden takaamiseksi, ja niissä on usein useita ohjelmoitavia nappuloita, jotka voi räätälöidä omaan pelityyliin tai tiettyyn peliin. Tietenkin monet pelihiiret tulevat myös RGB-värityksellä eli voit sovittaa ne oman pelikokoonpanosi tyyliin.


Parhaan pelihiiren valinta

Kun olet valitsemassa pelihiirtä, on sinulla mietittävänä monia eri ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, jotka voivat erota tavallisista hiiristä. Haluatko langallisen vai langattoman hiiren? Ensimmäinen voi olla houkutteleva, jos et halua huolehtia akun loppumisesta kesken ja haluat pitää viiveen täysin minimissä. Mutta langaton hiiri voi mahdollistaa laajemman liikealueen pöydällä. Myös ergonomia on tärkeä seikka, joten hiiren koko ja paino tulee ottaa huomioon, kuten myös onko se vasen- vai oikeakätisille suunnattu. Ja tietysti voi olla, että haluat pelihiiren joka sopii yhteen muiden pelilaitteiden kanssa olemalla samalta valmistajalta tai RGB-valaistuksen avulla.


Pelihiirimatot sekä muut pelivarusteet

Jotta saat uudesta tai vaikka vanhastakin pelihiirestä kaiken hyödyn irti, on pelihiirimatto välttämätön lisä arsenaaliisi. Veikolta saat pelihiirimatot peliareenojen hallintaan eri kokoisina ja värisinä sekä RGB-valoilla tai jopa USB-liitännöillä varustettuna, jolloin hiiren lataus onnistuu langattomasti. Tietysti peliaseman täydelliseen viimeistelyyn tarvitaan parhaat pelinäppäimistöt, pelikuulokkeet sekä pelituolit. Nekin löydät varmasti ja helposti Veikon Koneen Gaming -valikoimasta!