Pöytäkoneet

Veikolta löydät laajan valikoiman pöytäkoneita parhailta merkeiltä kuten Lenovo, HP, Apple, Acer ja Asus. Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Tehokkaat pöytäkoneet työhön ja leikkiin

Pöytätietokoneiden edut

Monet käyttäjät valitsevat pöytätietokoneen useista syistä, mukaan lukien mahdollisuudet tehokkaampiin prosessoreihin ja laajempaan muistiin sekä tallennuskapasiteettiin kuin kannettavissa tietokoneissa. Parhaat pöytätietokoneet tarjoavat myös optimaalisen joustavuuden kokoonpanopäivityksiin ja oheislaitteisiin. Etsitpä sitten tehotietokonetta graafiseen suunnitteluun ja pelaamiseen tai peruskonetta monipuoliseen perhekäyttöön löydät varmasti Veikon laajasta valikoimasta omasi. Tutustu valikoimaamme löytääksesi tietokoneen, jossa on täydellinen yhdistelmä suorituskykyä ja hintaa, joka sopii niin kotitaloudellesi ja budjetillesi. Löydät myös valikoiman koneet parhailta valmistajilta kuten HP, Asus, Apple, Acer, ja Lenovo. Muista myös katsoa Veikon tarjouslehti sekä tilata uutiskirje, jotta pysyt ajantasalla parhaista tarjouksista!


Minkä tyyppinen pöytätietokone kannattaa ostaa?

Miettiessäsi pöytäkoneen ostamista, ajattele minkä tyyppistä tietokonetta tarvitset, huippuominaisuuksilla vai peruskäyttöön. Veikon teholuokitukset löytyvät jokaisen koneen tuotekuvasta, joten tiedät minkätasoista pöytäkonetta katsot. Mieti ainakin näitä ostopäätöstä tehdessäsi:


Käyttöjärjestelmä

Tietokoneen käyttöjärjestelmä määrittää miltä se näyttää käytössä, miten se toimii ja minkä tyyppisiä ohjelmistoja pystyt käyttämään. Pöytökoneissa on kaksi pääkäyttöjärjestelmää, joista kummalakin on omat etunsa. Nämä yleisimmät käyttöjärjestelmät ovat tuttu Windows ja tyylikäs Mac OS. Molemmilla on omat ominaispiirteensä sekä pieniä vaihteluita tyylissä ja toiminnallisuudessa, mutta yleisesti ottaen voit käyttää suosikkiohjelmiasi helposti jokaisella.


Mikä on prosessori?

Ajattele prosessoria tietokoneen aivona. Aina kun siirrät hiirtä, avaat ohjelman tai lataat tiedoston, prosessori on se joka saa toiminnon tapahtumaan. Saatavilla on useita eri prosessoreita niin Inteliltä kuin AMD:ltä ja tietysti jotkut ovat nopeampi kuin toiset. Teknisistä tiedoista löydät tiedot prosessorin tehosta, joten tiedät tarkalleen millaista suorituskykyä pöytäkoneesta löytyy.


Kuinka paljon RAM-muistia tarvitsen?

Random-access memory (RAM) on tärkeää ottaa huomioon, jos etsit suuritehoista tietokonetta. RAM pitää pöytätietokoneen toiminnan nopeana ja antaa sinulle vapauden suorittaa monia tehtäviä samaan aikaan ilman, että kaikki hidastuu. Nykytietokoneissa 8GB muisti on perustasoa ja siitä ylöspäin aina 64GB asti enemmän tehoa vaativiin toimintoihin sopivaa.


Tallennustilatyypit

Tallennustila tarkoittaa tietokoneessa olevaa tilaa ohjelmistoille, asiakirjoille, videoille ja kaikelle muulle tallenukselle. Pöytätietokoneiden tallennustila tulee kahdessa eri päätyypissä HDD-, ja SSD-asemat. SSD on näistä nopein ja nykyään yleisin, jolla tietokone käynnistyy ja tiedostot avautuvat ilman viivettä. HDD eli perinteisiä kiintolevyjä on nykyään yhä vaikeampi löytää mutta niitäkin on edelleen saatavina. Tallennustilaa löytyy aina pienestä 256GB tilasta suuriin teratavun levyasemiin.


Yhteydet

Liitettävyys on todella tärkeää, kun valitset täydellistä tietokonetta omaan käyttöön. Mieti kuinka monta USB-porttia haluat hiirille, näppäimistöille, kuulokkeille ja ulkoisille kiintolevyille. Haluatko HDMI- tai DisplayPort-liitännän lisänäyttöjen liittämistä varten? Ja Internet-yhteyksien osalta haluatko huippunopean wifin vai pidätkö mieluummin koneen yhteydessä langallisen Ethernetin kautta? Kun teet lopullista valintaa ota huomioon portit, jotka toimivat parhaiten sinulle.


All-in-one -tietokoneiden edut

All-in-one -tietokone on itsenäinen kaiken tarpeellisen sisältävä tietokone pienessä virtaviivaisessa huipputeknologiapaketissa, jossa kaikki komponentit on rakennettu näyttöön tai tukiasemaan. All-in-one -laitteissa on yleensä näppäimistö ja hiirikin mukana ja jotkut mallit tarjoavat sinulle myös kosketusnäyttökokemuksen. Pienemmän profiilinsa ansiosta all-in-one-laite suunnitellaan usein mobiilikomponenttien avulla, mikä tekee niistä jonkin verran hitaampia ja vähemmän tehokkaita kuin tavalliset pöytätietokoneet ja ne ovat myös vähemmän päivitettäviä vaihtoehtoja. Ne ovat kuitenkin kätevä vaihtoehto jos haluat kaiken käsittelykyvyn helposti asennettavassa yhdessä paketissa, jolloin näyttöä ja muita tarvikkeita ei tarvitse ostaa erikseen.