Headsetit

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Langattomat ja langalliset headsetit

Veikolta parhaat headsetit tai kuulokemikrofonit työskentelyyn

Headsetti on tietokoneeseen yhdistettävä kuuloke jossa on mikrofoni, joiden avulla voit paitsi kuunnella kuulokkeilla, voit myös puhumalla kuulokkeisiin liitettyyn mikrofoniin osallistua esimerkiksi kokoukseen kätevästi. Headsettejä käytetään yleisesti työskentelyssä mutta myös pelaamiseen. 


Laaja valikoima headsettejä Veikolta!

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman langallisia ja langattomia headsettejä jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Jabra ja Logitech. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Mikä headset sopii minulle

Kuulokkeiden äänenlaatu määräytyy pitkältä hinnan mukaan. Mutta kannattaa myös huomioida yhteensopivuus ja liitännät, sekä muotoilu. Varmista että ostamasi headsetti varmasti on yhteensopiva laitteesi kanssa ja että laitteesta löytyy oikeat liitännät, oli se sitten USB tai jokin muu. Muotoilussakin on merkittäviä eroja, suurin osa headseteistä ovat over-ear kuulokkeita tarkoittaen että ne laitetaan korvien päälle. Mikäli headsetti tulee olemaan monta tuntia päällä päivittäin, kannattaa ostaa mukavat headsetit.


Muut kuulokkeet Veikolta

Headsetin lisäksi, Veikolta löydät nappikuulokkeet, sankakuulokkeet, sporttikuulokkeet, langattomat kuulokkeet, ja täysin langattomat kuulokkeet. Tutustu meidän laajaan kuuloke-valikoimaan ja löydä itsellesi juuri sopivat kuulokkeet!