Monitoimikoneet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Kätevät monitoimikoneet ruoanlaiton avuksi

Monitoimikoneet monipuoliseen ruoanlaittoon

Rakastatpa sitten ruoanlaittoa tai etsit vain tapaa tehdä asioita keittiössä nopeammin ja helpommin, tutustu hämmästyttävään valikoimaamme monitoimikoneita, jotka on suunniteltu auttamaan sinua miltei kaikissa keittiötarpeissa. Veikon Koneella on vaihtoehtoja eri hintaluokissa kaikilta huippumerkkeiltä kuten Bosch, Kenwood, OBH Nordica ja Braun - joten voit helposti ja nopeasti löytää tiesi herkullisiin aterioihin, joihin kaikki rakastuvat. Lue läpi myös Veikon tarjouslehti ja tilaa uutiskirje, jotta pysyt ajantasalla viimeisimmistä pienkone- ja monitoimikonetarjouksista!


Ota hyödyt irti monitoimikoneesta

Leikkaaminen, viipalointi, murskaaminen ja kuutiointi voi olla sekava ja aikaa vievä prosessi, joten jos voit saada jonkun muun tekemään sen puolestasi, niin miksipä ei? Tähän tarkoitukseen Veikko on koonnut kokoelman parhaita monitoimikoneita apuriksi keittiöön. Niillä valmistat hetkessä viipaloidut ja kuutioidut vihannekset hienonnettut yrtit sekä sekoitat ja vispaat ja veivaat kaikki mahdolliset ainekset. Käy läpi Veikon monitoimikonevalikoima ja löydä oma ihanteellinen kumppanisi ruoanlaittoon.


Erikokoiset monitoimikoneet kaikilla toiminnoilla

Meiltä löydät monitoimikoneet kaiken kokoisina aina parin litran tilavuuden omaavista koneista suuriin 4 litran tilavuuden tai usean eri astian omaaviin monitoimikoneisiin. Tietysti myös eri toiminnoilla nopeuksista pulssitoimintoihin sekä automaattiseen tehonsäätöön. Erilaisilla lisäosilla lihamyllyistä Patisserie-varustesarjoihin tuot vieläkin enemmän lisämonipuolisuutta keittiöösi ja luot täydelliset ruoat helposti ja nopeasti.


Muut ruoanlaittokoneet Veikolta

Monitoimikoneiden lisäksi, Veikolta löydät mm. leivänpaahtimet, vohveliraudat, pöytägrillit, sauvasekoittimet, sähkövatkaimet, yleiskoneet, ja friterauskeittimet. Tutustu meidän laajaan ruoanvalmistus valikoimaan täältä!