Kovalevyt ja tallentaminen

Pidä kuvat ja tärkeät tiedostot tallessa! Veikolta löydät kovalevyt, muistitikut ja muut tallennustavikkeet! Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Tilavat kovalevyt, SSD-muistit ja muut tallennusratkaisut

Tietokone kovalevyt, muistitikut, CD-levyt ja DVD-levyt

Mikään ei ole yhtä ärsyttävää kuin tallennustilan loppuminen kesken. Sitten pitää kahlata tiedostojen ja ohjelmien läpi etsien jotain poistettavaa. Mutta ei hätää. Veikon Koneen laajasta tallennustilan laajennus -valikoimasta saat varmasti omaan tarpeeseesi sopivan lisätallennustilan niin ulkoisesti liitettävänä kuin sisäisenä kiintolevynä. Kaipaatpa sitten tilavaa ja erittäin nopeaa SSD-muistia tai luotettavaa ja perinteistä levypohjaista kiintolevyä niin löydät ne omaan budjettiin sopivalla hinnalla valmistajilta kuten Samsung, Transcend, Seagate, Lacie ja Western Digital. Ja tietysti löydät myös muistitikut pienempien tiedostojen siirtoon sekä CD- ja DVD-levytkin.


Sisäiset- ja ulkoiset kovalevyt suurempaankin tallennukseen

Veikon laajasta kovalevy valikoimasta löydät tallennustilan niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin asennukseen. Jos tietokoneesi kaipaa lisää tallennustilaa voit ostaa sisäisen HDD- tai SSD-levyn ja asentaa sen helposti koneeseesi. Tai jos haluat kannettavampaa muistia tai tilaa varmuuskopiointia varten löydät meiltä myös ulkoiset vaihtoehdot niin USB-A kuin USB-C liitännöillä ja tietysti eri kokoluokissa aina pienistä 128 GB levyistä jättimäisiin 2 TB levyihin.


Muistitikuilla tiedostot mukaan

Jos haluat ottaa pienemmät tiedostot mukaan matkaan, esimerkiksi viedä valokuvia tulostettavaksi kuvaamoon tai asentaa ohjelmistoja USB:n kautta laitteisiin, jotka sitä vaativat, niin löydät meiltä Veikolla siihen tarvittavat muistitikut. Kestävät ja luotettavat muistitikut aina pienistä 8 GB vaihtoehdoista isompiin 64 GB tikkuihin auttavat päivittäisessä tiedonsiirrossa.


CD- ja DVD-levyt

Jos sinulla vielä on CD-levyjä tai DVD-levyjä käyttäviä laitteita käytössä ja tarvitset niiden kaveriksi itse levyjä niin Veikolta saat niin CD-R kuin CD-RW levyt ja myös DVD:eet.

Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!