Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Tuotteet {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu

Radioilla ja CD-soittimilla pontta musiikin kuunteluun

Jos haluat pöytä- tai kelloradion mökille tai sängyn viereen tai radio-CD-yhdistelmän lempimuusiikin ja radio-ohjelmien kuunteluun, olet tullut oikeaan paikkaan! Veikon Koneen kattavasta radioiden valikoimasta löydät tyylikkäät radiot niin FM/AM kin DAB virittimillä sekä tietysti bluetooth ja USB-liitännöilläkin. Ja myös kelloradiot, joilla heräät mukavasti uuteen amuun joka päivä. Kaikki tunnetuilta ja luotettavilta valmistajilta kuten Sony, Sangean, Philips, Lenco ja Tivoli Audio.

Pöytä- ja kelloradiot

Musiikin kuunteleminen on yksi elämän suurimmista nautinnoista, ja kun lisäät radion keittiöön tai makuuhuoneeseen, piristät päivääsi ja saat pääsyn musiikkiin kultaisista vanhoista uusimpiin listahitteihin sekä tietysti puheohjelmiin. Veikon pöytä- ja kelloradiovalikoimasta löydät varmasti omaan kotiin ja sisustukseen sopivan radion niin pieni ja suuri kokoisina kuin upealla tai vähän vaatimattommallakin äänenlaadulla. Ja kelloradioista löydät ominaisuudet torkkutoiminnoista ja uniajastuksesta usean herätysajan säätämis mahdollisuuteen. Katso läpi radiovalikoimaa ja löydä omasi jo tänään!

Radio-CD-yhdistelmät

Onko vanhat CD:t keräämässä pölyä kirjahyllyssä? Tai hajosiko vanha CD-soitin ja nyt CD:t odottavat tyhjänpanttina? Ei hätää! Veikon Koneelta saat ostettua uuden CD-soittimen, jolla klassikko CD:t ja uudet hitit saavat ansaitsemansa äänenlaadun. Löydät niin kätevän kompaktit Sonyn ja Philipsin boomboxit kuin retrotyyliset Lencon soittimet kaikilla ominaisuuksilla kuten Bluetoothilla ja NFC-yhdistämisellä sekä tietenkin perinteisilä FM/AM radiovirittimillä. Näillä soittimilla CD:t soivat jälleen kuten niiden kuuluukin!

Copyright © 2021 Veikon Kone