Radiot, CD, MP3-soittimet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.
Ladataan...

Radioilla ja CD-soittimilla pontta musiikin kuunteluun

Laadukkaat matkaradiot ja pöytäradiot

Jos haluat pöytä- tai kelloradion mökille tai sängyn viereen tai radio-CD-yhdistelmän lempimuusiikin ja radio-ohjelmien kuunteluun, olet tullut oikeaan paikkaan! Veikon Koneen kattavasta radioiden valikoimasta löydät tyylikkäät matka- ja pöytäradiot niin FM/AM kin DAB virittimillä sekä tietysti bluetooth ja USB-liitännöilläkin. Ja myös kelloradiot, joilla heräät mukavasti uuteen aamuun joka päivä. Kaikki tunnetuilta ja luotettavilta valmistajilta kuten Sony, Sangean, Philips, Lenco ja Tivoli Audio. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Pöytä- ja kelloradiot

Musiikin kuunteleminen on yksi elämän suurimmista nautinnoista, ja kun lisäät radion keittiöön tai makuuhuoneeseen, piristät päivääsi ja saat pääsyn musiikkiin kultaisista vanhoista uusimpiin listahitteihin sekä tietysti puheohjelmiin. Veikon pöytä- ja kelloradiovalikoimasta löydät varmasti omaan kotiin ja sisustukseen sopivan radion niin pieni ja suuri kokoisina kuin upealla tai vähän vaatimattommallakin äänenlaadulla. Ja kelloradioista löydät ominaisuudet torkkutoiminnoista ja uniajastuksesta usean herätysajan säätämis mahdollisuuteen. Katso läpi radiovalikoimaa ja löydä omasi jo tänään!


Radio-CD-yhdistelmät

Onko vanhat CD:t keräämässä pölyä kirjahyllyssä? Tai hajosiko vanha CD-soitin ja nyt CD:t odottavat tyhjänpanttina? Ei hätää! Veikon Koneelta saat ostettua uuden CD-soittimen, jolla klassikko CD:t ja uudet hitit saavat ansaitsemansa äänenlaadun. Löydät niin kätevän kompaktit Sonyn ja Philipsin boomboxit kuin retrotyyliset Lencon soittimet kaikilla ominaisuuksilla kuten Bluetoothilla ja NFC-yhdistämisellä sekä tietenkin perinteisilä FM/AM radiovirittimillä. Näillä soittimilla CD:t soivat jälleen kuten niiden kuuluukin!