Gaming

Veikon Koneelta löydät pelitietokoneet, pelikonsolit, pelinäytöt ja muut tarvikkeet pelaamiseen! Valikoimamme kattaa kaikki parhaat merkit kuten Acer, HP, Lenovo, Playstation ja L33T. Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Tehokkaat pelivälineet joka pelaajalle

Pelitietokoneet ja tarvikkeet pelaamiseen

Etsitkö kätevästi mukana kulkevaa peliläppäriä tien päällä pelaamiseen? Tai kovaan käyttöön sopivaa pöytäpelikonetta? Vai haluatko pelikonsolin olohuoneeseen vapaapäivän ratoksi? Ei hätää. Olitpa sitten uusi pelaaja hankkimassa ensimmäistä pelikokoonpanoa, ostamassa lahjaa tai päivittämässä vanhaa pelikonetta Veikolta löydät taatusti omaan tarpeeseen sopivat laitteet, komponentit, ja myös tarvikkeet peliareenojen suvereeniin hallintaan; hiiristä, näppäimistöihin, kuulokkeisiin ja näyttöihin. Ja jos etsit lisämukavuutta pitkiin pelisessioihin saat meiltä myös pelituolit ja -pöydät. Laajasta tarjonnasta löydät tuotteet parhaimmilta merkeiltä kuten Acer, ASUS, HP, Lenovo, Sony, L33t ja Arozzi. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Pelitietokoneet taistoon kuin taistoon

Tämä päivän parhaimmat pelit ansaitsevat tulla pelatuiksi koneilla, joissa on tehoa tuoda pelien kaikki jännitys ja toiminta saumattomasti pelaajien hyppysiin, juuri niin kuin pelin suunnitelijat tarkoittivat. Huippuluokan tietokone voi tarjota tähän enemmän virtaa kuin edes uusimmat pelikonsolit ja matalamman sekä keskitason tietokoneet tarjoavat myös upeita pelikokemuksia. Veikon kattavasta valikoimasta löydät varmasti omaan käyttöbudjettiin sopivan pelikoneen. Tutustu pelipöytäkoneisiin ja pelikannettaviin!


Huippuluokan näytöt pelikäyttöön

Parhaaseen visuaaliseen kokemukseen PC-pelejä pelatessa tarvitaan pelinäyttö, joka pysyy uusimman peliteknologian tahdissa. Valitsitpa 4K resoluution pelinäytön, 144 Hz virkistystaajuuden tai kaarevan näytön peliin upotuksen, saat erinomaisen kuvanlaadun, huomattavasti nopeammat virkistystaajuudet ja vasteajat verrattuna tavallisiin tietokonenäyttöihin. Veikon näyttövalikoimasta löydät taatusti omaan käyttöön ja kukkaroon sopivan näytön, joten klikkaa valitsemaan oma pelinäyttösi!


Pelinäppäimistöt ja pelihiiret täydelliseen pelikontrolliin

Koska näppäimistö ja hiiri ovat tärkeimmät tapasi vuorovaikuttaa pelien kanssa, kannattaa tosipelaajan ja miksei satunnaispelaajankin harkita pelinäppäimistöä ja pelihiirtä, joissa on ominaisuuksia pelinautinnon lisäämiseksi. Korkeammasta DPI:stä eli tarkkuudesta, mekaanisiin näppäimiin ja anti-ghosting -ominaisuuteen, joka vähentää usean näppäimen vahinkopainalluksia. Veikon suuresta tarjonnasta saat hiiret ja näppäimistöt pelikäyttöön, langattomana tai langallisina, ja kaikilla ominaisuuksilla. Lähde etsimään oma pelihiiri ja pelinäppäimistö!


Herätä pelimaailma eloon pelikuulokkeilla

Koska pelaamiseen tarkoitetuissa tietokoneissa on nopeat prosessorit ja tehokkaat näytönohjaimet, jotka luovat upean visuaalisen kokemuksen, jokaisen taitotason pelaajat haluavat myös äänenlaadun vastaavan visuaalista ilotulitusta. Parhaat pelikuulokkeet tarjoavatkin mukaansatempaavan pelikokemuksen, jossa on rikas ääni ja helposti säädettävät asetukset sekä tietysti huippuluokan mikrofoni tiimin kanssa kommunikointiin.


Pelituolit ja pelipöydät

Kuka tahansa, joka viettää tuntikausia istuen tuolissa maratonpeli-istuntojen ajan PC :llä tai Xbox tai PS4 konsolilla pelatessa, voi hyötyä tuolista, joka on suunniteltu juuri tähän toimintaan. Pelituolit pöydän eteen tai olohuoneeseen ovat yhä suositumpi vaihtoehto toimistotuolille, sohvalle tai sängyssä istumiselle. Veikon Koneelta saat pelituolit kaikenkokoisille pelaajille sekä pelipöydät kovemmillekin peliammattilaisille.