Kaiuttimet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.
Ladataan...

Kaikenlaiset kaiuttimet jokaiseen ääniratkaisuun

Veikolta kaiuttimet parhaaseen äänentoistoon

Veikon Koneen monipuolisesta kaiutinvalikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivat laitteet sekä tarvikkeet. Halusitpa sitten hylly- tai monihuonekaiuttimet musiikkiin ja viihteeseen kotona, bluetooth- tai bilekaiuttimet parhaaseen soundiin menossa mukana, tai subwooferit täydentämään jo olemassa olevaa kaiutinjärjestelmää, löydät varmasti omasi Veikolta. Myös aktiivikaiuttimet ja kaiutinsarjat vaativampaan hifiäänentoistoon. Tietysti luotetuimmilta valmistajilta kuten Jamo, Yamaha, JBL, Klipsch, Sony, Philips, ja Marshall. Katso läpi myös Veikon tarjouslehti sekä tilaa uutiskirje, jotta et jää paitsi parhaista tarjouksista!


Hyllykaiuttimet ja lattiakaiuttimet

Vahvista kotisi ääntä etsimällä parhaat ääniratkaisut hyllykaiuttimilla. Hyllykaiuttimet voivat olla olohuoneesi ainoat kaiuttimet, tai myös löydät kaiuttimet, jotka on helppo integroida suurempaan kotiteatteriin tai äänijärjestelmään. Nykypäivän tekniikan avulla sinun ei tarvitse uhrata kaiuttimien suorituskykyä koon vuoksi sillä myös pienikokoisissa hyllykaiuttimissa on usein laadukas ääni ja uusin teknologia kuten bluetooth-liitettävyys. Hylly- tai laittakaiutin on erinoimainen valinta jos etsit äänenpainevaroltaan ja dynamiikaltaan hyvää kaiutinta.


Monihuonekaiuttimet eli multiroom kaiutin

Langattoman monihuonekaiutinjärjestelmän edut on helppo nähdä ja kuulla. Langattomassa monihuonejärjestelmässä on langattomat kaiuttimet talon eri huoneissa keittiöstä ja olohuoneesta makuuhuoneisiin ja jopa kylpyhuoneisiin. Monia monihuonekaiuttimia voidaan kontrolloida bluetoothin avulla puhelimen sovelluksesta tai jopa ääniohjauksella esim. Amazon Alexan kautta.


Bluetooth- ja bilekaiuttimet - ota kaiutin mukaasi

Kätevillä bluetooth-kaiuttimilla tuot lempimusiikkisi mukanasi minne tahansa menetkin. Bluetooth-kaiuttimia löytyy kaikenvärisinä ja kokoisina, joten ne sopivat aina omaan tyylisi ja tietysti ne ovat Veikolta saatavilla parhailla ominaisuuksilla. Halusitpa sitten panostaa erinomaiseen äänenlaatuun tai erittäin pitkään akunkestoon tai parhaan IP-luokituksen suojaukseen rakempaa käyttöä varten saat varmasti omasi. Ja jos bluetooth-kaiuttimet eivät riitä niin Veikolta saat myös bilekaiuttimet, joilla viet rantabileet tai pihajuhlat aivan uusiin ulottuvuuksiin parhaalla äänenlaadulla ja upeilla valoefekteillä.


Subwooferit ja aktiivikaiuttimet

Jos etsit lisäbassoa äänentoistojärjestelmääsi, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Veikon Koneen kaiutinvalikoimasta löydät parhaat subwooferit, joilla saat lisäpontta niin musiikkielämyksiin kuin elokuvakokemuksiin. Samoin Veikolta saat aktiivikaiuttimet, joiden sisäänrakennettu vahvistin antaa paremman äänenlaadun ja helppo yhdistettävyys langallisesti tai langattomasi tekevät niistä täydellisen ratkaisun kodinäänentoistoon.