Maksutavat

 

 

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Yleisimpien verkkopankki-, kortti- ja muiden maksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Kauppiasosuuskunta Veikon Kone.

 

 

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020-7535192
kuluttaja@verifone.fi

 

Voit maksaa verkkokaupassa seuraavilla tavoilla:

 

  • Suomalaiset verkkopankkimaksut: Osuuspankki, Nordea, Danske bank, Säästöpankki, Aktia, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken (eli kaikki)
  • Visa- ja Mastercard-korttiperheet: Visa credit, Visa debit, MasterCard credit, MasterCard debit, Visa Electron, Maestro ja Eurocard
  • Fellow-yrityslasku
  • Siirto- ja MobilePay-mobiilimaksutavat

 

 

Veikon Kone Lasku – 30 päivää maksuaikaa

Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin laskun saatuasi. Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään mennessä. Käsittelymaksu 1,95 €. Myöhästyneestä maksusuorituksesta peritään viiden euron muistutuslasku.

 

 

Veikon Kone Tili – maksa joustavasti osissa

Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin pidemmälle maksuajalle. Saat kuukausittain tilinhoitoilmoituksen, jossa on kerrottu vaadittu vähimmäiserä. Voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko avoinna olevan saldon kerralla pois ilman lisäkuluja. Vuosikorko 19,90 % ja tilinhoitomaksu 2,95 €/kk.

 

Lisätietoa Lasku- ja Tili-maksutavoista

Luottoehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

 

Veikon Kone Laskun ja Tilin luotonmyöntäjä on Avarda (Y-tunnus 2594352-3), joka auttaa sinua kaikissa ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa.

https://www.avarda.com/fi/yritys/

https://omatsivut.avarda.fi

 

 

Fellow Yrityslasku

Fellow yrityslasku on yrityksille suunnattu laskutukseen perustuva maksutapa. Palvelun tarjoaa Fellow Finance Oy.

Palvelun ehdot https://www.fellowfinance.fi/yleiset/kayttoehdot

Tarkempi kuvaus maksutavan toiminnasta: https://www.fellowfinance.fi/maksaminen/yrityslasku

Voit myös varata tuotteen myymälästä

 

Säästä aikaa ja rahaa varaamalla tuote haluamaasi myymälään Veikon Koneen verkkokaupasta. Varaaminen on täysin ilmaista ja myymälävaraus on voimassa 24 tuntia.

 

Tutustu Veikon Koneen palveluihin

 

Veikon kattavaan lisäpalvelutarjontaan kuuluu esimerkiksi asennuspalvelumme ja vanhan laitteen poisvienti.

 

 

 

30 päivän vaihto- ja palautusoikeus

 

Tarjoamme verkkokaupasta ostetuille tuotteille täyden 30 vuorokauden palautusoikeuden.