Maksutavat

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Yleisimpien verkkopankki-, kortti- ja muiden maksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Kauppiasosuuskunta Veikon Kone.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020-7535192
kuluttaja@verifone.fi

Voit maksaa verkkokaupassa seuraavilla tavoilla:

  • Suomalaiset verkkopankkimaksut: Osuuspankki, Nordea, Danske bank, Säästöpankki, Aktia, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken (eli kaikki)
  • Visa- ja Mastercard-korttiperheet: Visa credit, Visa debit, MasterCard credit, MasterCard debit, Visa Electron, Maestro ja Eurocard
  • Enterpay-yrityslasku
  • Siirto- ja MobilePay-mobiilimaksutavat

 

AfterPay Lasku

Tarjoamme ostoksellesi laskuvaihtoehdon yhteistyössä Afterpay:n (Gothia Oy:n aputoiminimi, myöhemmin "AfterPay") kanssa. Maksuehto on 14 vuorokautta. Jotta voit tilata laskulla, tulee sinun olla 20 vuotta täyttänyt ja omata suomalainen henkilötunnus. Lisäksi sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintää ja virallisen osoitteen tulee olla muu kuin poste restante. Enimmäissumma laskulla tilatessa on 3000€. Täydet laskuehdot voit katsoa täältä.

AfterPay-laskulla hoidat ostoksesi helposti ja maksat kun olet vastaanottanut tilaamasi tuotteet. Lasku lähetetään sähköpostitse tilauksen jälkeen. Laskun saatuasi voit mm. siirtää sen eräpäivää (14pv 0€), maksaa osissa tai maksaa laskun suoraan MyAfterPay-palvelussa.

Maksu osissa

Tarjoamme ostoksellesi osamaksuvaihtoehdon yhteistyössä AfterPay:n kanssa. Lisätietoja ja täydet ehdot voit katsoa täältä.

AfterPay-osamaksuvaihtoehdoilla hoidat ostoksesi helposti ja maksat juuri sinulle sopivissa kuukausierissä. Valittavanasi on kaksi osamaksuvaihtoehtoa: joustava AfterPay Flex, jolla valitset aina kulloinkin itsellesi parhaiten sopivan kuukausierän, sekä AfterPay Osamaksu, jolla valitset itse osamaksun keston ja maksat ostoksesi aina saman suuruisissa kuukausierissä. Tilauksen jälkeen saat AfterPaylta sähköpostin jossa sinua pyydetään vahvistamaan luottosopimus MyAfterPay-palvelussa.

AfterPay ja henkilötietojen käsittely

Ostaessasi laskulla tulee Afterpay käsittelemään henkilötietojasi rekisterinpitäjän ominaisuudessa. Henkilötietoja käsitellään esimerkiksi sopimuksen täytäntöönpanossa sekä tunnistamisen ja luottotarkastuksen toteutuksen yhteydessä ulkoisten ja sisäisten tietokantojen kautta. Tarkempia tietoja AfterPayn henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietojenkäsittelyn yhteydessä löydät täältä.

AfterPayn maksutavoilla ostettaessa siirryt viimeistelemään maksusi Verifonen maksupalveluun, jossa sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi - näin huolehdimme verkko-ostostesi turvallisuudesta ja varmistamme että vain sinä voit tehdä tilauksen nimissäsi.

 

Enterpay – yrityslasku

Enterpay yrityslasku on yrityksille suunnattu, laskutukseen perustuva maksutapa. Palvelun tarjoaa Enterpay. 

Palvelun ehdot: https://www.enterpay.fi/ehdot-palvelu/

Tarkempi kuvaus maksutavan toiminnasta: https://www.enterpay.fi/ostajalle/

Voit myös varata ja noutaa tuotteen myymälästä

Säästä aikaa ja rahaa varaamalla tuote haluamaasi myymälään Veikon Koneen verkkokaupasta. Varaaminen on täysin ilmaista ja myymälävaraus on voimassa 24 tuntia.

Tutustu myös muihin Veikon Koneen palveluihin

Veikon kattavaan lisäpalvelutarjontaan kuuluu esimerkiksi asennuspalvelumme ja vanhan laitteen poisvienti.

30 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Tarjoamme verkkokaupasta ostetuille tuotteille täyden 30 vuorokauden palautusoikeuden.
2020 Veikon Kone © Toteutus: Lamia