Puettavat älylaitteet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.
Ladataan...

Puettavat älylaitteet liikkuvaan elämään, älykelloista aktiivisuusrannekeisiin

Tämän päivän uusimman teknologian avulla päivittäisen toiminnan ja oman terveyden seuranta sekä yhteyden pitäminen läheisiin on helpompaa kuin koskaan. Löydä ihanteellinen puettava älylaite perustason aktiivirannekkeista hienostuneisiin ja monipuolisiin älykelloihin. Pysy niiden avulla ajan tasalla elämäsi tärkeimmistä yksityiskohdista!


Älylaitteet aktiviteettien seurantaan

Löydät Veikon Koneelta puettavaa älyteknologiaa jokaiselle kuntotasolle riippumatta siitä, haluatko seurata arkista toimintaa, aloittaa kunto-ohjelman tai harjoitella urheilukilpailua varten. Ja kun pariliität älylaitteen yhteensopivaan sovellukseen, on helppo säätää ja asettaa kuntotavoitteita ja seurata edistymistä. Löydät tietysti myös monet eri ​​ulkonäöt, jotka sopivat juuri omaan tyyliin. Siirry katsomaan aktiivisuusrannekevalikoimaa ja etsi omasi!


Älykelloja laajoilla ominaisuuksilla

Suosittu puettava älylaitevaihtoehto on älykello. Näiden tyylikkäiden ja laajat toiminnot omaavien laitteiden avulla voit hallita digitaalista elämääsi kätevästi ja huomaamattomasti. Älykellot synkronoituvat iPhonen tai Android-puhelimen kanssa ja toimivat myös aktiviteettien seuraajana. Edistyneemmät laitteet, kuten Apple Watch tai Samsung Galaxy Watch, toimittavat hälytykset, ilmoitukset ja sovellukset ranteeseesi. Jopa puheluihin vastaaminen suoraan ranteesta on mahdollista e-SIM ominaisuudella. Selaa Veikon laajan valikoiman erilaisia ​​tyylejä ja tuotemerkkejä löytääksesi paras älykellovaihtoehto, joka sopii juuri sinun elämäntyyliisi!


Kuulokkeet urheiluun tasosta riippumatta

Urheilukuulokkeita on saatavana useina kevyinä korvan sisään tai päälle muotoiluilla designeilla, jotta kuulokkeet pysyvät paikallaan suorituksen temmellyksessä. Jotkut on valmistettu vedenkestävistä materiaaleista suojaamaan hikeä ja elementtejä vastaan ja malleja on myös niin langallisena kuin langattomana. Langattomat ja täysin langattomat kuulokkeet ovat tietenkin erinomaisia ​​urheilu- ja ulkokäyttöön, koska niiden avulla voit liikkua vapaasti huolehtimatta johdon sotkeutumisesta. Jotkut tarjoavat myös uusimpia teknologioita kuten aktiivista melunvaimennusta, jotta suoritusrauha on taattu. Etsi omasi Veikon laajasta valikoimasta!