Riippuvalaisimet

Voit tilata riippuvalaisimet suoraan kotiin, noutopisteeseen tai tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Tyylikkäät riippuvalaisimet kodin sisustukseen

Riippuvalaisin kaikkiin tiloihin

Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman eri tyylisiä riippuvalaisimia jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Aneta, Belid, Elvita, Globen, Markslöjd, Nordlux, ja PR Home. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Miten riippuvalaisin eroaa kattovalaisimesta?

Riippuvalaisin on käytännössä kattovalaisin, mutta eroaa tyylissä. Riippuvalaisin toimii myös perustana kodin valaistukselle ja yleisvalona. Tästä syystä on tärkeää valita riippuvalaisin joka sopii tilan tyyliin. Ripustettava kattovalaisin toimii erinomaisesti esimerkiksi ruokapöydän ylle tai olohuoneen keskelle, kunhan tila on tarpeeksi korkea. Vastaavasti litteät kattovalaisimet, plafondit ja spotit sopivat käytännössä kaikkiin tiloihin korkeudesta riippumatta.


Muut valaisimet Veikolta

Veikon Koneelta löydät riippuvalaisimien lisäksi kaikenlaisia valaisimia mitä tarvitset kodin, konttorin, liiketilan tai mökin valaisemiseen, kuten kattovalaisimet, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, pihavalaisimet, seinävalaisimet, kohdevalaisimet, ja valosarjat. Tutustu laajaan valaisin valikomaamme tästä.


Kodin tuotteet - koneet ja tarvikkeet kodinhoitoon

Veikon Koneen laajasta valikoimasta saat varmasti kaikki kodinhoitoon tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet. Tarvitsitpa uutta imuria, muuta pesuria, parannusta sisäilman laatuun, silitystarvikkeita, tai vaikkapa sähköpotkulautaa kätevään kulkemiseen kaiken löydät Veikon sivuilta. Tietysti myös grillit kesäpihan ruoanlaittoon sekä niiden tarvikkeet ja jos kokkaat mieluummin sisällä niin pannut, kattilat, ja aterimet ovat osa kattavaa kodintarvikkeiden tarjontaa. Kaikki tunnetuimmilta valmistajilta, jotta voit luottaa laatuun.

Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.