Puhelimet ja älykellot

Veikon Koneelta löydät puhelimet, älykellot ja aktiivisuusrannekkeet. Valikoimamme kattaa kaikki parhaat merkit kuten Apple, Honor, Motorola, Oneplus, Oppo ja Samsung. Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Uutuus puhelimet ja älykellot huippumerkeiltä

Puhelimet, älykellot ja puhelintarvikkeet

Erilaiset älylaitteet puhelimista sovelluksineen aina älykelloihin ja aktiivisuusrannekkeisiin ovat koko ajan kasvava osa ihmisten päivittäistä elämää, jotka auttavat kaikissa arkiaskareissa: yhteydenpidosta, terveyden ja kunnon seurantaan, sekä jopa kodinkoneiden hallintaan. Tämänpä takia niiden valinnassa ei kannata hutiloida vaan vaihtoehtoja kannattaa tutkia rauhassa, jotta löydät juuri omaan tarpeeseen ja hintaluokkaan sopivan älylaitteen. Veikon Koneen mahtavasta valikoimasta saat huippuluokan tuotteet luotetuimmilta valmistajilta, kuten Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Oneplus, Motorola ja Garmin. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Puhelimet kaikkeen tarpeeseen

Onko tähtäimessä uusi puhelin? Meiltä saat kaikkeen käyttöön sopivat kännykät helppokäyttöisistä peruspuhelimista uusimpiin älypuhelimiin, puhelinvalikoimamme kattaa niin nuorempien kuin vanhempienkin tarpeet. Olitpa sitten Applen ystävä tai Android-fani saat Veikolta puhelimet kaikilla ominaisuuksilla 5G-yhteyksistä, suureen ja pienempään tallennustilaan, sekä tietysti ammattilaistason kameroilla, joilla jokaisesta tulee virtuoosi valokuvaaja. Lähde vertailemaan koko puhelintarjontaa tai jos haluat lisäapua ostopäätökseen voit katsoa Veikon top 10 ostetuimmat puhelimet.


Puettavat älylaitteet arkeen ja urheiluun

Tämän päivän teknologian avulla päivittäisten toimien seuranta ja yhteyden pitäminen on entistä helpompaa. Löydä itsellesi ihanteellinen puettava älylaite, jotta pysyt ajan tasalla elämäsi tärkeistä yksityiskohdista. Perustason aktiivisuusrannekkeista, jotka seuraavat askeleita ja sykettä aina kehittyneisiin älykelloihin, joista löytyy kymmeniin uhreilulajeihin optimoidut seurantatoiminnot sekä GPS-navigointi. Meiltä saat myös urheilukäyttöön tarkoitetut langattomat ja langalliset kuulokkeet. Valitse siis itsellesi sopiva puettava älylaite!


Tarvikkeet ja luotettavat puhelinsuojat

Löydät valikoimasta myös kaikki puhelimien ja älylaitteiden tarvitsemat varusteet. Latauskaapelit ja lisävirtalähteet varmistavat ettei virta lopu koskaan kesken ja suojakalvot, kuoret sekä kotelot huolehtivat, että kännykkä pysyy turvassa arjen tuoksinnassa. Lisää tallennustilaa saat tietysti muistikortilla. Ja älykelloihin löydät vaihtohihnoja jos vanha menee rikki tai haluat vaihtaa tyyliä. Hankit kaikki puhelintarvikkeet kätevästi Veikolta!