Syyskuun suosituimmat puhelimet

Listalla on kolme nousijaa elokuun listaan verrattuna.

Näistä nousijoista on Applen iPhone 11 ollut aikaisemmin listalla. Täysin uutena nousijana Samsungin uudempi, kestävään käyttöön suunniteltu XCover sarjan Pro -malli. Samoin listalle nousi Huawein Google palvelut omaava P Smart Z, kestosuosikki P Smart 2019 jäätyä pois myynnistä.

Muuten listalla nähdään jo tutuksi muodostuneita suosikkeja, kuten Samsungin A-Sarja edustettuna A21S, A51 (4G versiolla), A71 ja A41, jotka ovat suomalaisten suosikkipuhelimia kuukaudesta toiseen.

5G malleista listalle nousi OnePlus Nord, jonka vetovoima riitti nostamaan mallin valtakunnallisesti heti julkaisusta yhdeksi listasuosikiksi.

Myydyimpien listan kannoilla on nyt pari nousevaa merkkiä, Xiaomi sekä Motorola, joista on lupa odottaa uusia malleja listan kärkipäähän melkoisen pian. Näillä uusilla merkeillä on erinomaisia hinta-laatusuhteen omaavia malleja ja on mielenkiintoista nähdä, miten suomalaiset ottavat merkit vastaan. Suomessa olemme perinteisesti arvostaneet laatusuhdetta ja olleet uskaliaita uusien mallien ja merkkien kokeilijoita.

Katso alta mitä puhelimia ihmisten taskuista löytyy!

Samsung Galaxy A51
Samsung on vahvasti edustettuna TOP10-listalla. Suurimman suosion on saanut Galaxy A51 eikä ihme, sillä onhan kyseessä hinta-laatusuhteeltaan loistava puhelin!.
Apple Iphone SE (2020)
Apple jatkaa nousuaan. Heti julkaisun jälkeen listalle noussut SE (2020) pitää pintansa kuukaudesta toiseen
OnePlus Nord 5G
Kova nousija listalla on vain vähän aikaa myynnissä ollut OnePlus Nord 5G-puhelin. OnePlus Nord on osoitus 5G-puhelimen yleistymisestä sitä mukaan, kun 5G kattavuus parantuu.
Samsung Galaxy A71
Viime kuussa kuudennella sijalla ollut Galaxy A71 on nyt noussut sijalle neljä.
Samsung Galaxy A41
Viidennen sijan ottaa niin ikään Samsungin Galaxy A-sarjalainen. Galaxy A41 voisi sanoa toisella sijalla olevan Galaxy A51 pikkuveljeksi, joten on loogista, että menestys on "verissä".
Apple iPhone 11
Apple iPhone 11 on noussut uudestaan listalle.
Samsung Galaxy A21S
Listan viimeisenä A-sarjalaisena on A21S, joka oli myös viime kuussa sijalla 7.
Samsung Galaxy XCover Pro
Täysin uutena nousijana listalla on Samsungin uudempi, kestävään käyttöön suunniteltu XCover sarjan Pro -malli.
Samsung Galaxy XCover 4S
Kestävämmäksi puhelimeksi tehty ”erämaa valmis” XCover 4S sijoittui listalla sijalle 9.
Huawei P Smart Z
Listalla viimeisenä on Huawei P Smart Z, joka on uusi nousija listalla, kestosuosikki P Smart 2019 jäätyä pois myynnistä.
2020 Veikon Kone © Toteutus: Lamia