Ostetuimmat puhelimet Veikon Koneelta

Huhtikuun ostetuimpien puhelinten listalla on odotetusti Samsungin uusia A-sarjan puhelimia kaksin kappalein. Samsungilla listalle nousi viisi mallia, joista kaksi, Galaxy- A34 ja A54, ovat uusia tulokkaita. Lisäksi listanousijana on myös Honor X7a, joka on myös suhteellisen uusi tuttavuus. Honor X7a on 4G puhelin, joka Samsung Xcoverin kanssa edustaa ainoita 4G malleja listalta. Ykköspaikan lunasti itselleen OnePlus Nord CE2 Lite ja samalla merkillä on myös kolmas sija Nord 2T mallilla. Applet ovat tuttuun tapaan myös hyvin edustettuina kahdella mallilla ja 14 Pro säilytti viime kuun sijoituksen neljäntenä, mutta Pro Max putosi kymmenenneksi.

On virkistävää huomata, että Samsungin lisäksi suomalaiset ostavat muitakin Android-puhelimia. Tämä antaa mahdollisuutta laajentaa liikkeiden valikoimia ja tarjota edelleen lisää vaihtoehtoja asiakkaille. Nyt kahden OnePlussa:n ja yhden Honor:n osuus on kuitenkin 30% listan puhelimista, vaikka Samsung on edelleen säilyttänyt 50% osuuden ja Applella osuus malleista on puolestaan 20%.

OnePlus Nord CE2 Lite 5G

Nord CE2 Lite harppasi edelliseltä kuulta sijalta 9 suoraan listakärkeen! Oneplus Nord CE2 Liten suuri 120Hz näyttö ja iso akku alle 200€ oli toimiva resepti myös Huhtikuussa.

Nord CE2 Lite harppasi edelliseltä kuulta sijalta 9 suoraan listakärkeen! Oneplus Nord CE2 Liten suuri 120Hz näyttö ja iso akku alle 200€ oli toimiva resepti myös Huhtikuussa.

Samsung Galaxy A53 5G

Kuukaudesta toiseen supersuosittu Galaxy A53 5G sijoittui maaliskuussa jälleen ykkössijalle. Tässä mallissa on iso akku, jonka ansiosta puhelinta voi käyttää jopa 2 päivää yhtäjaksoisesti.

OnePlus Nord 2T 5G

Myös toinen OnePlus-puhelin teki valtavan harppauksen Huhtikuussa. Oneplus Nord 2T 5G sanoo tuovansa lippulaivatason valokuvauskokemuksen keskihintaluokan puhelimiin.

Apple iPhone 14 Pro 5G

Applen lippulaivamallin Pro-versio sijoittui myös ostetuimpien puhelinten joukkoon Huhtikuussa. iPhone 14 Pro on tällä hetkellä Applen kehittynein puhelin.

Samsung Galaxy A54 5G

 Uusi Galaxy A -sukupolvi on täällä ja se on saavuttanut suuren suosion. A54 on perheen parhaimmistoa, jossa on kaikki ominaisuudet käden ulottuvilla.

Samsung Galaxy Xcover 5 EE

Myös Samsungin Xcover pääsi listalle jälleen Huhtikuussa. Samsung Galaxy XCover 5 on kestävä puhelin kaikille, jotka tarvitsevat jotain tavallisuudesta poikkeavaa.

Samsung Galaxy A33 5G

Aiempina kuukausina jopa ykkössijalle yltänyt Galaxy A33 5G sijoittui huhtikuussa seitsemänneksi. Tehokas 8-ytiminen prosessori, 5G-tuki ja roiskesuojaus ovat vain murto-osa puhelimen monista ominaisuuksista.

Samsung Galaxy A34 5G

Uuteen Galaxy A -perheeseen kuuluva A34 sijoittui myös TOP10 ostetuimpien puhelimien joukkoon. Vaikka hintalappu onkin alle 400€ löytyy puhelimesta 5G sekä roppakaupalla muita ominaisuuksia.

Honor X7a

Jotta lista ei olisi vain kolmen brändin taistelua, niin mukaan on yltänyt myös Honorin X7a, jonka tehokas akku voidaan nostaa jalustalle. Voit katsella videoita 3 tunnin ajan vain 10 minuutin latauksen jälkeen.

Apple iPhone 14 Pro Max 5G

Myös isommalla näytöllä varustettu iPhone 14 Pro Max nautti suurta suosiota asiakkaidemme keskuudessa. iPhone 14 Pro ja Pro Max ovat tällä hetkellä Applen kehittyneimmät puhelimet.