Ostetuimmat puhelimet Veikon Koneelta

Kesäkuun top 10 listalle on peräti viisi nousijaa, joista yksi on kesken kuukautta julkaistu OnePlus Nord CE 5G. Vain muutamassa päivässä tämä malli nousi ostetuimpien puhelimien listoille, joka ennustaa aikaisempien OnePlus mallien mukaista suurta suosioita markkinassa.
 
Xiaomilta nousi listoille uusi, edullisempi Redmi 9A malli, joka on myös uusi julkaisu. Tämä noin sadan euron puhelin on varmasti kiinnostanut perheen pienempiä, tulevia koululaisia, aloituspuhelimena.
 
Samsung jatkaa vahvaa suorittamista Android-osuuksissa. Samsung on listalla mukana viiden mallin voimin, eli puolet ostetuimmista malleista on Samsungin tekemiä puhelimia.
 
Samsungin lisäksi Android puhelimia listalla on siis OnePlus Nord CE 5G, Xiaomi Redmi 9A sekä viime kuun listoilta tuttu Motorola G30.
 
Apple on edustettuna nyt kahdella uusimman sarjan mallilla, iPhone 12 ja 12 PRO malleilla.
 
5G- puhelimet kasvattavat tasaisesti osuutta markkinassa, samalla kun tarjonta laajenee ja 5G-verkot kasvattavat peittoaan Suomessa.
Nyt puolet ostetuimmista malleista on 5G-malleja ja uusien julkaisujen myötä, näiden määrän oletetaan lisääntyvän tasaisesti.

Samsung Galaxy A52

Jo kolmatta kuukautta ostettujen puhelimien ykkössijaa pitää Samsungin Galaxy A52. Erinomainen hinta-laatusuhde ei ole jäänyt asiakkailtamme huomaamatta.

Samsung Galaxy A32 5G

Toiselta sijalta löytyy Galaxy A32, joka on edullisuudestaan huolimatta varusteltu 5G-tuella mahdollistaen super nopean verkkoyhteyden.

Samsung Galaxy A51

Kolmanneksi ostetuin puhelin kesäkuussa oli Galaxy A51, joka on hieman A52-mallia edullisempi vaihtoehto. Edullisuudesta huolimatta puhelimesta löytyy mm. neloiskamera sekä pitkä akunkesto.

Motorola G30

Motorolan G30 jatkoi edelleen nousua ostetuimpien puhelimien listalla. Tämä alle 200 € puhelin on ominaisuuksillaan ja puhtaalla Android-käyttöjärjestelmällä vakuuttanut käyttäjät.

Samsung Galaxy A52 5G

Viidentenä on käytännössä sama puhelin kuin listan kärjessä, mutta erona on super nopean yhteyden mahdollistava 5G-tuki, joka tästä mallista löytyy toisin kuin normaalista Galaxy A52 -mallista.

Samsung Galaxy A72

Vielä yksi Galaxy A-sarjalainen on päätynyt listalle, nimittäin Galaxy A72, joka on varustettu järkälemäisellä 6,7 tuuman näytöllä sekä viidellä kameralla!

Xiaomi Redmi 9A

Uutena listalla nähdään Xiaomin todella edullinen puhelinmalli Redmi 9A. Näin edullisen puhelimen ei olettaisi omaavan 6,53" näyttöä ja 5000 mAh akkua.

Apple iPhone 12 PRO

Vaikka Applen puhelimia ei listan kärkipäässä nähtykkään oli Applen lippulaivamalli iPhone 12 PRO silti erittäin ostettu.

Apple iPhone 12

Myös Applen iPhone 12 nousi listalle kesäkuussa. Listalta putosi pois iPhone SE.

OnePlus Nord CE 5G

Kesäkuussa julkaistu OnePlus-uutuus Nord CE 5G sai paikkansa heti myös ostetuimpien puhelimien listalta.
2020 Veikon Kone © Toteutus: Lamia