Ostetuimmat puhelimet Veikon Koneelta

Onnistunut Black Friday -kampanja muokkasi ostetuimpien puhelinten listaa melkoisesti kuun viimeisellä viikolla. Kovien tarjouskärkien ansiosta, listan sijoitukset vaihtuivat nopeaa tahtia ja kuun lopussa listalla komeilevat kampanjan suosituimmat mallit.

Marraskuun ostetuimpien listalle nousi lokakuusta kolme mallia, Applen iPhone 11 ja 13 Mini sekä Xiaomi Redmi Note 11.  Näistä aikaisemmin listalla olleet iPhonet palasivat Applen tarjouskärkinä takaisin suosituimpien joukkoon, kun uusimpien mallien, iPhone 14, 14 Pro ja 14 Pro Max saatavuuksissa on ollut haasteita.

Listalla komeilee myös tuttu ja turvallinen Samsung Galaxy A53 5G kärkipaikalla. Malli on ollut suosion huipulla jo jonkin aikaa ja A53 5G nähtiin uudella hintakärjellä Black Friday -kampanjassa. Samsungin A-sarjan puhelimet ovat jälleen hyvin edustettuna, kun kokonaista neljä mallia on listan kymmenen suosituimman joukossa.

Muista sijoista listalla huolehtivat jo tutut Sony Xperia 10 IV 5G, OnePlus Nord CE2 5G, Xiaomi Redmi Note 11 ja Honor X7.

Uutena tuttavuutena suosituimpien listalla on Xiaomi Redmi Note 11, joka on ollut myynnissä jo hetken aikaa, mutta nousi onnistuneen kampanjan ansiosta korkealle ostetuimpien listalla. Tuttuja listalta ovat ennestään jo OnePlussan Nord CE2 5G, Honor X7 sekä Sony Xperia 10 IV 5G.

Samsung Galaxy A53 5G

Samsung Galaxy A53 on ollut useana kuukautena ostetuin puhelin Veikon Koneella ja niin myös marraskuussa. Tässä mallissa on iso akku, joka mahdollistaa jopa kahden päivän akunkeston.

Samsung Galaxy A13 LTE

Toiseksi sijoittui niin ikään Samsungin Galaxy-sarjalainen, nimittäin A13 LTE. Malli on todella edullinen, mutta sisältää silti mm. viisi kameraa, suuren näytön ja älykkäät ominaisuudet. Tämä yhtälö on monen mieleen.

Apple iPhone 11

Vaikka tällä hetkellä iPhone 14 on Applen uusin malli, niin silti vanhemmat mallit ovat suuressa suosiossa. Applen iPhone 11 oli kolmanneksi ostetuin puhelin Veikon Koneella marraskuussa. Puhelin on ominaisuuksiltaan monille enemmän kuin tarpeeksi ja vieläpä helppo käyttää.

OnePlus Nord CE2 5G

Tänä vuonna julkaistu OnePlus Nord CE 2 5G sijoittui myös listalla hyvin. Puhelimessa on kaikki oleellinen, kuten 90Hz Fluid AMOLED -näyttö ja tehokas 5G järjestelmäpiiri.

Apple iPhone 13 Mini

iPhone 13 Mini on suunniteltu käyttäjille, jotka haluavat puhelimen, joka on kooltaan sirompi. Vaikka koko on pienempi niin tehot ovat silti suuret ja 5G-yhteys vakiona.

Samsung Galaxy A13 5G

Suuri 90 Hz näyttö ja 5G-ominaisuus yhdistettynä edulliseen hintaan. Tällä reseptillä on marraskuussa noustu sijalle 6.

Xiaomi Redmi Note 11

Tänä vuonna julkaistussa Redmi Note 11 -puhelimessa yhdistyy trendikäs muotoilu upeaan tehoon. 6,43" ja 90Hz AMOLED näyttö ja uusin prosessoriteknologia.

Samsung Galaxy A33 5G

Lokakuun eniten ostetuin puhelin Galaxy A33 5G sijoittui marraskuussa kahdeksanneksi. Tehokas 8-ytiminen prosessori, 5G-tuki ja roiskesuojaus ovat vain murto-osa puhelimen monista ominaisuuksista.

Honor X7

Myös Honorin X7 nautti varsin suurta suosiota marraskuussa. Honor X7 mallissa tehoja on roppakaupalla jokaiselle eurolle. Tämä uusi mallisarja on löytänyt tehokkaasti tiensä suomalaisten taskuun.

Sony Xperia 10 IV 5G

Suurta suosiota nautti myös Sonyn Xperia 10 IV 5G. Se on käteen sopiva, kompakti ja erittäin kevyt 5G-älypuhelin, jossa on suuren kapasiteetin 5 000 mAh:n akku.

Copyright © 2021 Veikon Kone