Ostetuimmat puhelimet Veikon Koneelta

Huhtikuun ostetuimpien puhelinten lista toistaa rakenteeltaan itseään Samsungin mallien pitäessä useita kärkipaikkoja, ja Applen iPhonet jatkavat kymmenen suosituimman listalla myös hyvin edustettuina. Vakio paikkaansa listoilla on vahvistanut myös OnePlus, jonka uudet Nord 2 5G ja Nord CE 2 5G malit ovat lunastaneet paikkansa suomalaisten taskuissa.

 

Samsungilla on peräti viisi ensimmäistä sijaa kymmenen eniten myydyn puhelimen joukossa, joten ajan kohtaa sopivasti voisi sanoa, että Samsungilla tuntuu jatkuvan ikuinen vappu…

 

Kuten viimekuussa näytti, on listalle noussut OnePlussan uutuus Nord CE 2, jonka kiinnostavuus vakiinnuttaa merkin suosioita suomalaisten kuluttajien keskuudessa erittäin hyvällä hinta/laatu suhteellaan.

 

Nyt listalla on jo kahdeksan 5G- puhelinta kymmenestä, joka kertoo valikoiman laajentumisesta ja hintojen vakiintumisesta myös edullisimpiin hintapisteisiin. Lisäksi operaattoreiden kiivas tahti 5G- verkkojen laajentumisessa auttaa varmasti kuluttajien kiinnostukseen.

Samsung Galaxy A13

Huhtikuun ostetuin puhelin Veikon Koneella oli Samsung Galaxy A13. Malli on todella edullinen sisältäen mm. viisi kameraa, suuren näytön ja älykkäät ominaisuudet. Tämä yhtälö on monen mieleen.

Samsung Galaxy A52S 5G

Useampana kuukautena ykkössijaa pidellyt Galaxy A52S siirtyi huhtikuussa toiselle sijalle. Neljä kameraa, teho, kestävä akku, IP67-suojaus yhdistettynä edulliseen hintaan ei ole edelleenkään jäänyt kuluttajilta huomaamatta.

Samsung Galaxy A22 5G

Myös kolmas sija meni huhtikuussa Galaxy-tuoteperheelle. Galaxy A22 -puhelimesta löytyy mm. 90Hz sulava näyttö vaikka sitä ei hintaa katsomalla heti uskoisikaan. Lisäksi puhelimesta löytyy 5G-tuki.

Samsung Galaxy XCover 5 EE

Suurta suosiota nautti myös Samsung Galaxy-sarjan XCover 5 EE, joka ei roiskeita ja iskuja pelkää. Puhelin on tehty erityisen kovin olosuhteisiin.

Samsung Galaxy A53 5G

Viidenneksi ostetuin puhelin huhtikuussa oli Samsung uutuus Galaxy A53. Tässä mallissa on iso akku, joka mahdollistaa jopa kahden päivän akunkeston.

Apple iPhone SE 5G 2022

Vastikään myyntiin tullut iPhone SE 5G 2022 sijottui huhtikuussa sijalle 6. SE-malli tunnetaan edullisuudesta ja pienikokoisuudesta.

OnePlus Nord CE 2 5G

OnePlus uutuus Nord CE 2 5G sijoittui myös listalla hyvin. Puhelimessa on kaikki oleellinen, kuten 90Hz Fluid AMOLED -näyttö ja tehokas 5G järjestelmäpiiri.

Apple iPhone 13 5G

Applen lippulaivamallin ns. perusversio sijoittui 10 ostetuimman puhelimen joukkoon huhtikuussakin. Applen edistyneimmät kamerat ja salamannopea siru.

Apple iPhone 13 PRO 5G

Applen lippulaivamallin PRO-versio sijoittui ostetuimpien puhelimien TOP10-listalla yhdeksänneksi. Ammatti­tason kamerajärjestelmä ja maailman nopein A15 Bionic -siru.

OnePlus Nord 2 5G

Myös iPhone 13 mini ylsi ostetuimpien puhelimien TOP10-listalle ja Näin ollen koko iPhone 13 tuoteperhe on edustettuna maaliskuun 2022 ostetuimpien puhelimien listalla!

Copyright © 2021 Veikon Kone