Ostetuimmat puhelimet Veikon Koneelta

Syyskuun uusina listalle nousivat Samsungin supersuositun A52-sarjan uusin malli, A52S, OnePlus Nord 2 sekä iPhone 12 Mini. Uudet iPhone 13 olivat ostetuimpien listalla sijoilla yksistoista ja kolmetoista, joten on odotettavissa myös uusien iPhonejen nousu kymmenen kärkeen pian.  

 

Pitkästä aikaa, listalla on Android puhelimissa noussut Samsungin lisäksi neljä toisen valmistajan puhelinta. OnePlus on jatkanut vahvaa suosiota kuluttajien keskuudessa ja onkin nyt kolmella mallilla ostetuimpien puhelimien listalla. Samsung jatkaa viidellä mallilla listalla, jossa uusi Samsung Galaxy A52S onkin A52-sarjan uusin tulokas. Maailman laajuinen komponenttipula nopeuttaa puhelimien elinkaarta, eli mallit vaihtuvat nopeammin, jos kriittisiä komponentteja ei saada.

 

Listalle mahtuu taas edustajia kaikista hintaluokista, joten suomalaisten suosikkimallit hajautuvat tasaisesti eri hintaluokkiin. Onkin erityisen tärkeää, että voimme palvella asiakkaitamme kaikissa hintaluokissa ja näin varmistaa, että heillä on käytettävissä omalle taloudelleen parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut.

Samsung Galaxy A52

Ykkössijalla on ja tuntuu pysyvän Samsungin Galaxy A52. Tätä puhelinta voi kohta jo kutsua ylpeydellä legendaksi. Erinomainen hinta-laatusuhde ei ole jäänyt asiakkailtamme huomaamatta.

OnePlus Nord CE 5G

Vastikään julkaistu OnePlus-uutuus Nord CE 5G nousi jo sijalle kaksi. Äärimäisen suosittu vaihtoehto edullisten ja keskihintaluokan kategorioissa.

Samsung Galaxy A22 5G

Uusi Galaxy A22 5G pysyi samalla sijalla kuin elokuussa. Edullinen 5G-puhelin isolla 90 Hz näytöllä ja kestävällä akulla.

OnePlus Nord N100

Listan neljännellä sijalla on OnePlussan edullisin puhelin Nord N100, joka hintaisekseen on varsinainen tehokappaus.

Samsung Galaxy XCover 5 EE

Listan viidennellä sijalla on Samsungin Galaxy-sarjan XCover 5 EE, joka ei roiskeita ja iskuja pelkää. Puhelin on tehty erityisen kovin olosuhteisiin.

Motorola G30

Motorola nousi yhden pykälän elokuusta. Hintaluokaltaan alle 200€ puhelin on ominaisuuksillaan ja puhtaalla Android-käyttöjärjestelmällä vakuuttanut asiakkaat.

Samsung Galaxy A52S

Samsung jatkaa vahvaa suorittamista. Samsung Galaxy A52S on A52-sarjan uusin tulokas.

OnePlus Nord 2

Uutuutena listalla on uusi OnePlus Nord 2. Tämä keskihintaluokkaan kuuluva puhelin onkin saanut hyvän vastaanoton kuten eräs asiakkaamme sanoi "Kaikki mitä puhelimelta voi toivoa. 5/5"

Apple iPhone 12 Mini

Uutena puhelimena listalla on myös iPhone 12 Mini, jonka myyntiä vauhditti uuden iPhone 13 puhelimen julkaisu.

Samsung Galaxy A32 5G

Samsungin Galaxy-sarja on jälleen vahvasti edustettuna ostetuimpien puhelimien listalla. Galaxy A32 on edullisuudestaan huolimatta varusteltu 5G-tuella mahdollistaen super nopean verkkoyhteyden.
Copyright © 2021 Veikon Kone