Ostetuimmat puhelimet Veikon Koneelta

Heinäkuun suosituimpien puhelinten joukossa on viisi mallia, jotka ovat nousseet takaisin listalle hetken poissaolon jälkeen. Honor 90 Lite on puhelin, jonka myynti on aloitettu 10 heinäkuuta ja se on päässyt heti suosituimpien mallien joukkoon, vaikka onkin kesken kuukautta myyntiin tullut uutuus. Honor on saanut ostetuimpien puhelinten listalle kolme mallia, joista kaksi edustaa edullisemman pään puhelimia. Osa suosiosta perustuu varmasti tulevien koululaisten ensimmäisen puhelimen hankintaan sekä koviin kesän alennusmyyntihintoihin. Sijalla kymmenen on OnePlus Nord CE2 Lite, joka tällä kertaa oli suositumpi malli kuin Nord 3 Lite, joka jäi tiukasti listan ulkopuolelle sijalle 11. 

Tuttuun tapaan Samsungilla on A-sarjan mallit hyvillä sijoituksilla, Galaxy A54 ollessa ostetuin puhelin heinäkuussa. Apple nousi kolmella 14-sarjan puhelimella listalle, joten ”omenapuhelimet” kiinnostavat edelleen suomalaisia, ja sen uusimmat tulokkaat erityisesti.

Samsung Galaxy A54 5G

Jo kolmatta kuukautta putkeen Veikon Koneelta eniten ostettu puhelin oli Samsungin Galaxy A54 5G. A54 on Galaxy-perheen parhaimmistoa, jossa on kaikki ominaisuudet käden ulottuvilla.

Samsung Galaxy A34 5G

Galaxy A -perheeseen kuuluva A34 sijoittui myös hyvin TOP10 ostetuimpien puhelimien listalla. Vaikka hintalappu onkin alle 400€ löytyy puhelimesta 5G-tuki sekä roppakaupalla muita ominaisuuksia.

Honor 90 Lite 5G

Kolmanneksi ostetuin puhelin Veikon Koneelta elokuussa oli hiljattain markkioille tullut Honor 90 Lite 5G. Tässä kaikkien kukkarolle sopivassa puhelimessa on jopa 100MP valovoimainen kolmoispääkamera.

OnePlus Nord CE3 Lite 5G

Keväällä julkaistu Nord CE3 Lite on löytänyt tiensä suomalaisten taskuun. 67W SUPERVOOC ‑pikalatauksen ansiosta puhelimeen saa koko päiväksi virtaa 30 minuutin latauksella.

Apple iPhone 14 5G

Myös Applen lippulaivamallin ns. perusversio oli todella haluttu elokuussa sijoittuen viidenneksi ostetuimmaksi puhelimeksi. 

Samsung Galaxy A14 LTE

Galaxyjen valloitus jatkuu! Kolmanneksi myydyin Galaxilainen elokuussa oli A14 LTE, joka on etenkin etenkin nuorille käyttäjille sopiva sen edullisen hinnan ja pitkän 2 päivän akunkeston vuoksi.

Honor X6

Honorit olivat elokuussa todella kysyttyjä. Vain karvan päälle satasen maksava puhelin on varusteltu 6,5-tuumaisella HD-näytöllä ja suurella 5000mAh akulla.

Samsung galaxy XCover 5 EE

Myös Samsungin Xcover listalle jälleen. Samsung Galaxy XCover 5 on kestävä puhelin kaikille, jotka tarvitsevat jotain tavallisuudesta poikkeavaa.

Apple iPhone 14 Pro 5G

Applen lippulaivamallin Pro-versio sijoittui myös ostetuimpien puhelinten joukkoon elokuussa. iPhone 14 Pro on tällä hetkellä Applen kehittynein puhelin. 

OnePlus Nord 3 5G

Viimeisenä mutta tällä listalla ei voi sanoa, että vähäisimpänä oli OnePlus Nord 3 5G. Oneplus toteaa, että Nord 3 5G:ssä on lähes kaikki mitä puhelimelta voi toivoa.