Ostetuimmat puhelimet Veikon Koneelta

Joulukuussa listoille kiipesi uutena kolme mallia. Kiinnostavimpana on Honor 50, joka on pitkästä aikaa ensimmäinen uusi pohjoismainen julkaisu Honor merkiltä. Tämä keskihintainen Android-puhelin otti nopeasti paikkansa suosituimpien mallien listalta ja vaikka valikoimassa ei ole vielä kun tämä yksi malli, kertoo se Honor merkin suosiosta Suomalaisten kuluttajien keskuudessa.

Listalla neljää paikkaa hallussaan pitävä Samsung jatkaa supersuosittu Galaxy A52S 5G puhelin suosituimpana. Loput listapaikat jakautuvat Applen kolmen mallin ja OnePlussan kahden mallin, sekä Honor uutuuden kesken. Applella uudet iPhone 13 ja iPhone 13 PRO mallit pääsivät saatavuushaasteista huolimatta sijoille viisi ja kymmenen ja aikaisempi tuttavuus, iPhone XR, sijalle kolme. OnePlus Nord 2 5G sekä OnePlus Nord CE 5G varmistivat sijat neljä ja seitsemän hyvällä saatavuudella sekä laadukkaalla hinta/laatusuhteellaan, josta OnePlus on monelle tuttu..

5G -puhelimia listalla on kuusi ja niiden osuus nousee jatkuvasti, tarjonnan ja verkkojen parantuessa. Myös operaattoreiden ilmoitukset 3G -verkkojen lopettamisesta ovat vaikuttaneet asiakkaiden halukkuuteen ottaa viimeisimmällä tekniikalla varustettu puhelin, jotta voidaan varmistaa mahdollisimman laaja ja hyvä kuuluvuus.

 

Koko vuoden ostetuimmat puhelimet näet tästä!

Samsung Galaxy A52S 5G

Veikon Koneen ostetuin useamman kuukauden peräkkäin on ollut Samsungin Galaxy A52S. Neljä kameraa, teho, kestävä akku, IP67-suojaus yhdistettynä edulliseen hintaan ei ole jäänyt kuluttajilta huomaamatta.

Samsung Galaxy A12

Edullisen hintaluokan Galaxy A12 piti myös marraskuisen sijoituksensa. Puhelimen voi helposti sanoa olevan varustettu hintaansa kovemmilla ominaisuuksilla. 6,5" näyttö, 5000 mAh akku 15 W pikalatauksella ja 48 MP neloiskamera.

Apple iPhone XR

iPhone lienee ollut monien joululahjatoiveena sillä iPhone XR sijoittui kolmanneksi ostetuimmaksi joulukuussa. iPhone XR on edelleen ominaisuuksiltaan monille enemmän kuin tarpeeksi.

OnePlus Nord CE 5G

Vastikään julkaistu OnePlus-uutuus Nord CE 5G nautti suurta suosiota ostajien kesken edelleen joulukuussakin. Äärimäisen suosittu vaihtoehto edullisten ja keskihintaisten puhelimien kategorioissa.

Apple iPhone 13

Applen lippulaivamalli sijoittui listalla varsin näyttävästi. Tämä puhelin on löytynyt varmasti monen lahjatoivelistalta.

Samsung Galaxy XCover 5 EE

Suurta suosiota nautti myös Samsung Galaxy-sarjan XCover 5 EE, joka ei roiskeita ja iskuja pelkää. Puhelin on tehty erityisen kovin olosuhteisiin.

OnePlus Nord 2 5G

Listalle ylsi myös toinen OnePlus puhelin, nimittäin Nord 2 5G. Ottaen huomioon, että puhelimessa on 5G-valmius sekä tarkat kamerat ja tehoa pelaamiseen, voidaan todeta, että puhelin on varsin edukas

Samsung Galaxy A22

Vielä neljäskin Galaxy-puhelin ylsi listalle. Galaxy A22 -puhelimesta löytyy mm. 90Hz sulava näyttö vaikka sitä ei hintaa katsomalla heti uskoisikaan

Honor 50

Honor 50 ei omaa ainoastaan säihkyvän kaunista ulkokuorta vaan pitää sisällään mm. 4 kameraa, suuren näytön ja pikalatauksen

Apple iPhone 13 PRO

Applen lippulaivamallin PRO-versio sijoittui TOP10-listalla viimeiseksi, mutta ei todellakaan vähäisemmäksi, sillä kyse on kuitenkin 10 ostetuimman puhelimen listasta.

Koko vuoden ostetuimmat puhelimet

Nyt on laitettu nippuun vuosi 2021 ja ostetuimmat puhelimet koko vuoden ajalta on samalla listattu Veikon Koneelta.

Kuten kuukausitilastoissa, myös koko vuoden osalta Samsung piti listalla sekä kärkipaikkaa että myös suurinta osaa kymmenen eniten ostetun mallin listasijoituksista.

Samsungin A52 mallisarjasta listasijoilla yksi ja kolme, ovat alkuvuodesta julkaistu A52 sekä uutena versiona loppuvuodesta julkaistu A52S. Samsungilla oli peräti seitsemän mallia kymmenen eniten ostetun puhelimen listalla, joka on osoitus laajasta ja laadukkaasta valikoimasta. Tämä laadukas valikoima onkin selvästi suomalaisten mieleen.

Vaikka saatavuushaasteet komponenttien puolesta kurittivat alaa, pystyi Samsung uudistamaan valikoimaansa komponenttisaatavuuksien mukaan ja sai siten pidettyä laajaa valikoimaa tarjolla.

Samsungin lisäksi listalle pääsi Android-laitteena OnePlus:lta kaksi mallia, joka osoittaa OnePlus-merkin vakiintuneen suomalaisten kuluttajien suosikkina. Vaihtoehtojen lisääntyessä eri malleilla, kiinnostavuus merkkiä kohtaan nousee jatkuvasti.

Applen loppuvuoden saatavuushaasteet rajasivat uudet iPhone 13 mallit pois koko vuoden listalta, mutta edellisestä mallisarjasta iPhone 12 pysyi kuitenkin listan sijalla viisi.

Samsung Galaxy A52

Veikon Koneen ostetuin puhelin vuonna 2021 oli Samsungin Galaxy A52S. Puhelin oli ostetuin puhelin monen kuukauden ajan. Neljä kameraa, teho, kestävä akku, IP67-suojaus yhdistettynä edulliseen hintaan ei ole jäänyt kuluttajilta huomaamatta

Samsung Galaxy A12

Edullisen hintaluokan Galaxy A12 sijoittui toiseksi koko vuoden ostetuimpana. Puhelimen voi helposti sanoa olevan varustettu hintaansa kovemmilla ominaisuuksilla. 6,5" näyttö, 5000 mAh akku 15 W pikalatauksella ja 48 MP neloiskamera.

Samsung Galaxy A52S 5G

Koko kärkikolmikon valtasi Samsungin Galaxy-sarjalaiset. Galaxy A52S 5G on uudempi malli ykkössijan A52 puhelimesta.

OnePlus Nord CE 5G

Suositun OnePlussan uutuus Nord CE 5G nautti suurta suosiota asiakkaidemme keskuudessa. Puhelin on äärimäisen suosittu vaihtoehto edullisten ja keskihintaisten puhelimien kategorioissa.

Apple iPhone 12 5G

Applen ostetuin puhelin Veikolta oli viime vuonna julkaistu iPhone 12. Hiljattain julkaistu iPhone 13 ei vielä yltänyt TOP10 ostetuimpien listalle.

Samsung Galaxy Xcover 5 EE

Suurta suosiota nautti myös Samsung Galaxy-sarjan XCover 5 EE, joka ei roiskeita ja iskuja pelkää. Puhelin on tehty erityisen kovin olosuhteisiin.

Samsung Galaxy A51

Neljäs Galaxy ostuimpien listalla oli Galaxy A51. Puhelin on varmasti ollut loistovalinta monille, jotka ovat etsineet tiukkaa hinta-laatusuhdetta

Samsung Galaxy A22 5G

Vuosi 2021 on ollut Galaxyjen vuosi. Galaxy A22 -puhelimesta löytyy mm. 90Hz sulava näyttö vaikka sitä ei hintaa katsomalla heti uskoisikaan.

Samsung Galaxy A32 5G

Yhteensä 6 Galaxyä ylsi TOP10 ostetuimpien puhelimien listalle vuonna 2021. Galaxy A32 on todella edullinen ollakseen varustettu 5G-tuella.

OnePlus Nord N100

Kuka sanoi, ettei halvalla voi saada hyvää? OnePlus Nord N100 osoittaa väittämän vääräksi eikä asiakkaatkaan voi kovin väärässä olla.
Copyright © 2021 Veikon Kone