Hiilihapotuslaitteet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Hiilihapotuslaitteet Sodastreamistä alkaen

Hiilihapotuslaitteilla valmistat niin kuplaveden kuin suosikkivirvoitusjuomasi kotikeittiössä

Täältä löydät Veikon Koneen hiilihapotuslaitteiden valikoiman - yksinkertaisimmista hiilihapotuskoneista hieman edistyneempiin, niin Sodastreamilta kuin muilta valmistajilta kuten Aarke. Osta hiilihapotuslaite ja muutama ylimääräinen pullo sekä suosikkimaut ja voit jättää raskaiden virvoitusjuomapullojen ja hiilihapotetun veden kantamisen kaupasta kotiin menneisyyteen. Hiilihapotuskoneella onkin monia etuja niin lompakolle kuin ympäristölle. Hiilihapotuskoneen avulla voit tehdä hiilihapotettua vettä nopeasti ja helposti juuri haluamallasi tavalla ja eri makujen avulla voit tarjota virvoitusjuomia suurinakin määrinä. Muista katsoa Veikon tarjouslehti sekä tilata uutiskirje, jotta tiedät aina uusimmat tarjoukset niin hiilihapotuslaittelle kuin kaikille muille tuotteille.


Hiilihapotettu juoma juuri haluamallasi tavalla

Hiilihapotuskoneellasi saat juomasi juomaan juuri niin paljon hiilihappoa kuin haluat. Kun haluat lisätä kuplia paina vain hiilidioksidipainiketta hetken verran ja vesi kuplittuu kuin taikaiskusta. Jos haluat enemmän hiilihapotettua juomaa, paina hiilidioksidipainiketta pidempään. Se ei voisi olla helpompaa!


Huolehdi hiilihapotuskoneesi pulloista

Muista, että voit käyttää vain hiilihapotuskoneisiin soveltuvia pulloja. Hiilidioksidikoneesi muovipullot on valmistettu erityismuovista, joka kestää korkeita paineita, joten niiden rikkoutumisesta ei ole vaaraa. Muovin laadun ja lujuuden säilyttämiseksi on tärkeää, ettei niitä pestä liian kuumana. Monet pulloista eivät ole konepestäviä, mutta tarjoamme myös konepestäviä pulloja, joten tarkista omaan tarpeeseen sopivat vaihtoehdot.


Hiilihapotuskoneiden ympäristöedut

Hiilihapotuskone on myös ympäristölle ystävällinen vaihtoehto, koska se vähentää kaupasta ostettavien muovipullojen määrää. Tämä tarkoittaa, että muovipulloja valmistetaan vähemmän ja myös ympäristölle haitallisten kuljetusten tarve vähenee. Lisäetuna käytät myös enemmän vesijohtovettä sen sijaan, että ostat vettä kaupasta. Vesijohtovesi on huomattavasti ympäristöystävällisempää kuin pullotettu vesi.


Tarvikkeet ja maut

Tietysti saat Veikon Koneelta myös kaikki hiilihapotuslaitteille tarvittavat varusteet kuten erilaiset hiilihapotuspullot sekä kaasupullot. Myös erilaiset maut Pepsistä, 7up ja Mountain Dew juomiin sekä moniin muihin.