Tulostimet

Veikolta löydät tulostimet, monitoimilaitteet, skannerit ja musteet niin koti- kuin työkäyttöön! Kaikki laadukkaimmat merkit kuten Epson, HP, Canon, Brother ja Lexmark. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Tuottavat tulostimet parhaaseen tulostuslaatuun

Tulostimet netistä

Jopa nykymaailman kaiken kattavassa liitettävyydessä, jossa joskus vaikuttaa siltä että kaiken voi tehdä älypuhelimella, on silti hetkiä jolloin tarvitset taattua ja turvallista paperille tulostamisen tekniikkaa. Parasta tulostuslaatua saat laitteilla, jotka pystyvät tekemään kaiken mitä haluat. Veikon Koneella on laaja valikoima laadukkaita koti-, toimisto- ja valokuvatulostimia tunnetuilta ja luotettavilta tuotemerkeiltä kuten Canon, Epson, Brother, HP ja Lexmark. Löydät siis varmasti omasi. Katso myös tuoreimmat tarjoukset tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje, jotta pysyt niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Paras tulostin sinulle

Paras tapa löytää sinulle sopiva tulostin on tietenkin ensin miettiä missä ja miten sitä käytetään. Tulostatko muutaman arkin päivässä, vai kymmeniä tai satoja? Etsitkö toimistotulostinta tai kotitulostinta? Tarvitsetko vain mustavalkoista tulostusta vai onko väritulostus tärkeää? Entä lisätoiminnot, kuten kopiointi, skannaus ja faksaus? Haluatko tietokonetulostimen vai tulostatko suoraan toisesta laitteesta, kuten kamerastasi? Jokaiseen tarpeesen löydät varmast Veikolta ratkaisun!


Mustesuihku vai laser?

On myös päätettävä haluatko mustesuihkutulostimen vai lasertulostimen. Mustesuihkutulostimet ovat erinomaisia ​​kotitulostukseen valokuvalaatuisten tulosteiden, alhaisempien mustekustannusten ja liitettävyysvaihtoehtojen ansiosta. Lasertulostimet soveltuvat säännölliseen käyttöön ja suurten määrien tulostamiseen suuren kapasiteetin väriaineiden ja paljon nopeamman tulostusnopeuden ansiosta.


Langattomat yhteydet

Löydät tulostimien tuotetiedoista tiedon kaikista tavoista, joilla tulostin voidaan yhdistää. Yleisiä vaihtoehtoja ovat AirPrint iOS:lle, Google Cloud Print Androidille, Wi-Fi Direct PC- ja Mac-tietokoneille sekä NFC uusimmille älypuhelimille ja tableteille. Monilla tulostimilla on useampi kuin yksi liitäntävaihtoehto, joten voit aina löytää laitteellesi sopivan.


Tehokkuus

Lasertulostimet ovat yleensä nopeampi kuin mustesuihkutulostimet, mutta muista, että nopeus vaihtelee tuotemerkkien ja tyyppien mukaan. Luettelemme tulostusnopeuden joko sivu per minuutti tyyliin, jotta löydät nopeasti tarpeitasi vastaavan tulostimen.


Toiminnallisuus

Langattoman kotitulostimen avulla on helppo tulostaa älypuhelimesta ja tabletista. Jos suurin osa asiakirjoistasi ja valokuvistasi on verkossa, se on täydellinen valinta. Ammattimaisempia tehtäviä varten kannattaa harkita monitoimitulostinta, jossa on sisäänrakennettu skanneri ja kopiokone sekä joissain tapauksissa jopa faksi.


Skannerit ja tarvikkeet

Tulostimien ja monitoimitulostinten lisäksi saat Veikon Koneelta myös kätevät skannerit niin asiakirja- kuin valokuvakäyttöön. Niillä saat nopeasti ja helposti skannattua kaiken tarvitsemasi huippulaadulla. Lisäksi löydät tietenkin niin värilliset kuin mustat tulostinmusteet ja -kasetit sekä erilaatuiset tulostinpaperit niin asiakirjojen kuin valokuvien tulostukseen. Kaikki tulostustarvikkeet aina taatusti sopivaan hintaan!