Kannettavat tietokoneet

Veikolta löydät laajan valikoiman läppäreitä parhailta merkeiltä kuten Lenovo, HP, Apple, Acer ja Asus. Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Kannettavat tietokoneet

Valjasta mobiili tietokoneteho käyttöösi sinulle sopivalla kannettavalla tietokoneella

Tarvitsitpa kannettavaa laskentatehoa työntekoon kaukana työpöydästä tai halusitpa kätevää liikkuvuutta netinkäyttöön kotona, kannettava tietokone tai läppäri on täydellinen ratkaisu sinulle. Kannettavien tietokoneiden kohdalla on monia vaihtoehtoja, ja voit valita näytön koon, käyttöjärjestelmän, prosessorin ja kiintolevyn koon omien tarpeidesi mukaan. Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman kannettavia tietokoneita jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Apple, Samsung, HP, Lenovo, Asus, ja Acer. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Minkä tyyppinen kannettava tietokone kannattaa ostaa?

Miettiessäsi kannettavan tietokoneen ostamista, ajattele minkä tyyppistä kannettavaa tietokonetta tarvitset, huippuominaisuuksilla vai peruskäyttöön. Veikon teholuokitukset löytyvät jokaisen koneen tuotekuvasta, joten tiedät minkätasoista kannettavaa katsot. Apua etsintään saat myös Veikon kannettavan tietokoneen osto-oppaasta mutta mieti ainakin näitä:


Käyttöjärjestelmä kannettavaan tietokoneeseen

Kannettavan tietokoneen, tai läppärin, käyttöjärjestelmä määrittää miltä se näyttää käytössä, miten se toimii ja minkä tyyppisiä ohjelmistoja pystyt käyttämään. On olemassa kolme pääkäyttöjärjestelmää, joista jokaisella on omat etunsa. Nämä yleisimmät käyttöjärjestelmät ovat Windows, Mac OS ja Chrome OS. Näillä jokaisella on omat ominaispiirteensä sekä pieniä vaihteluita tyylissä ja toiminnallisuudessa, mutta yleisesti ottaen voit käyttää suosikkiohjelmiasi helposti jokaisella.


Tietokoneen näyttötekniikat

Veikolta on saatavilla laaja valikoima näyttökokoja, resoluutioita ja tekniikoita, viihde- ja työkäyttöön. Valitse näytön koko 10 tuumasta aina 17 tuumaan, sekä tarkkuudet HD-valmiudesta upeisiin 4K-näyttöihin. Mitä suurempi tarkkuus, sitä terävämpi ja yksityiskohtaisempi kuvanlaatu on. Haluatko käyttää kannettavaa tietokonetta aivan kuin tablettia? Etsi silloin kosketusnäytöllä varustettuja kannettavia tietokoneita, jotta voit selata verkkoa ja olla helposti vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa.


Mikä prosessori läppärissä?

Ajattele prosessoria kannettavan tietokoneen aivona. Aina kun siirrät hiirtä, avaat ohjelman tai lataat tiedoston, prosessori on se joka saa toiminnon tapahtumaan. Saatavilla on useita eri prosessoreita ja tietysti jotkut ovat nopeampi kuin toiset. Teknisistä tiedoista löydät tiedot prosessorin tehosta, joten tiedät tarkalleen millaista suorituskykyä kannettavasta löytyy.


Kuinka paljon RAM-muistia tarvitsen läppäriin?

Random-access memory (RAM) on tärkeää ottaa huomioon, jos etsit suuritehoista tietokonetta. RAM pitää kannettavan tietokoneen toiminnan nopeana ja antaa sinulle vapauden suorittaa monia tehtäviä samaan aikaan ilman, että kaikki hidastuu. Nykykannettavissa 4GB RAM muistia on lähtötasoa, 8GB perustasoa ja siitä ylöspäin enemmän tehoa vaativiin toimintoihin sopivaa.


Läppärin tallennustilatyypit

Tallennustila tarkoittaa kannettavan tietokoneen tilaa ohjelmistoille, asiakirjoille, videoille ja kaikelle muulle tallenukselle. Kannettavien tietokoneiden tallennustila tulee kolmessa eri päätyypissä - HDD-, SSD- ja eMMC-asemat. SSD on näistä nopein ja nykyään yleisin, jolla tietokone käynnistyy ja tiedosto avautuvat ilman viivettä. HDD eli perinteisiä kiintolevyjä on nykyään vaikea löytää. eMMC puolestaan on perustason koneista löytyvää pienempää tallennustilaa tarjoavaa muistia.


Kannettavan tietokoneen yhteydet

Liitettävyys on todella tärkeää kun valitset täydellistä läppäriä omaan käyttöön. Mieti kuinka monta USB-porttia haluat; ehkäpä hiirille, näppäimistöille, kuulokkeille ja ulkoisille kiintolevyille. Haluatko HDMI- tai DisplayPort-liitännän lisänäyttöjen liittämistä varten? Ja Internet-yhteyksien osalta haluatko huippunopean wifin vai pidätkö mieluummin koneen yhteydessä langallisen Ethernetin kautta? Kun teet lopullista valintaa ota huomioon portit, jotka toimivat parhaiten sinulle.


Lukiokoneet ja pelikannettavat

Veikolta saat myös erityisesti lukio- tai opiskelukäyttöön sopivat kannettavat tietokoneet. Niillä toimivat niin Word kuin Excel sekä muut Office ohjelmistot helposti mukana kulkevassa muodossa, ettei tunnille tai luennolle raahautuminen ole ainakaan koneen koosta kiinni. Samoin Veikon laajasta valikoimasta löydät tehokkaat pelikannettavat uusimmilla prosessoreilla ja näytönohjaimilla, jotta pelaamista ei tarvitse keskeyttää matkassakaan.