Acer-kannettavat ja pöytäkoneet arkeen, työhön ja pelaamiseen!

Vuonna 1976 perustettu Acer on yksi maailman johtavista ICT-yrityksistä, joka toimii yli 160 maassa. Kehittyessään alan ja muuttuvien elämäntapojen mukana, Acer on myös keskittynyt mahdollistamaan maailman, jossa laitteistot, ohjelmistot ja palvelut sulautuvat saumattomasti toisiinsa, luovat ekosysteemejä ja avaavat uusia mahdollisuuksia niin kuluttajille kuin yrityksillekin.

Acerin tehokkailla pöytäkoneilla ja kannettavilla tietokoneilla hoituvat niin arjen askareet ja somen selailu kuin vaativammatkin työasiat. Acer Swift, Acer Aspire ja Acer Chromebook tietokoneet sekä pelaamiseen tarkoitetut Acer Nitro ja Acer Predator -sarjat takaavat jokaiseen tarpeeseen soveltuvan suoritustehon ja Acer näytöillä nostat myös katselukokemuksen uuteen huippuun. Acer murtaa muurit ihmisten ja teknologian välillä.

Löydä tehokkaat Acer-läppärit!

Acer kannettavat tietokoneetAcer kannettavat tietokoneet

Acer-kannettavat

Työskentele nopeasti ja tehokkaasti tai ota vain rennosti upeiden Acer-kannettavien kanssa. Acer Swift -sarjan kannettavat ovat ohuen tyylikkäitä ja sisältävät kaiken tehon jota tarvitset mobiilitarpeidesi tyydyttämiseksi. Acer Aspire -sarja puolestaan tuo uuden vaihtoehtojen tason, jokapäiväisestä tietojenkäsittelystä raskaaseen ammattimaiseen työtaakkaan. Kaikista sarjoista löydät eri tehotasoilla ja tallennustiloilla varustettuja kätevän kompakteja kannettavia!

Acer pelikannettavatAcer pelikannettavat

Acer-pelikannettavat

Löydä avaimet voittoon niin FPS- kuin MOBA-peleissä tai pelaa uusimpia yksinpelejä täysillä grafiikoilla ja saumattoman sileällä suorituksella Acerin pelikannettavilla! Acer Nitro -sarjan pelikannettavista löydät tehokkaat AMD ja Intel prosessorit sekä Nvidian RTX näytönohjaimet, joilla pelaaminen sujuu kuin tanssi. Acer Predator Helios ja Triton -sarjojen pelikannettavat ovat pöytäpelikonetasoista suoritusta tarjoavia tehopakkauksia, jotka riittävät varmasti kovemmankin ammattipelaajan tarpeisiin. Suunniteltu mahtavilla AeroBlade lämpöratkaisuilla ja varustettu jopa 300 Hz virkistystaajuuden ja QHD-resoluution näytöillä. Pelaa ilman rajoja Acerin pelitietokoneilla!

Acer Chromebook kannettavatAcer Chromebook kannettavat

Acer Chromebookit

Acer Chromebookit ovat erinomainen vaihtoehto niin jokapäiväiseen arkikäyttöön, opiskeluun ja työhön, kuin viihdekäyttöönkin. Google ChromeOS-käyttöjärjestelmällä varustetut Chromebookit käynnistyvät sekunneissa, omaavat tuhansia sovelluksia Google Play kaupan kautta, ovat turvallisia sisäänrakennetulla virustorjunnalla, ja tallentavat kaikki tietosi helposti ja vakaasti pilveen. Löydät erikokoisia Chromebook-kannettavia juuri omaan käyttöön sopivina. Koe Acer Chromebookien ainutlaatuinen kätevyys ja joustavuus!

Katso myös Acer-pöytäkoneet ja näytöt!

Acer pöytätietokoneetAcer pöytätietokoneet

Acer-pöytätietokonet

Acer Aspire -pöytäkoneiden valikoimasta löydät useita kokoja ja eri kokoonpanoja täyttämään kaikki tarpeesi. Tarvitsitpa työkonetta laskentataulukoiden naputteluun tai viihdekonetta tarpeellisella laskentateholla, löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Jos haluat entistä kätevämmän tietokoneratkaisun, näytön ja näppäimistön sekä hiiren sisältävät Acer All-in-One
pöytäkoneet tarjoavat poikkeuksellista tilansäästöä ilman johtoviidakkoa käytännöllisyydestä ja tehosta tinkimättä. Näin työtilasi pysyy häiriöttömänä.

Acer pelipöytäkoneetAcer pelipöytäkoneet

Acer-pöytäpelikoneet

Acer pelipöytäkoneilla voittavat niin pelaamisen ammattilaiset kuin PC-pelaamisen vasta-alkajatkin. Kovilla komponenteilla ja upean ainutlaatuisella varustetut Acer Nitro -pelipöytäkoneet takaavat tehokkaan ja viiveettömän pelikokemuksen uusimilla Intel ja Ryzen prosessoreilla sekä NVIDIAn RTX-sarjan näytönohjaimilla. Ja vieläkin kovempaan pelaamiseen löydät Acerin Predator Orion -sarjan pelitietokoneet, joiden veistokselliseen kotelon sisällä piileskelee hirviömäisen tehokkaat pelikomponentit. Ylitä rajat ja ruoki petoa hankkimalla Acer pelikone!

Acer näytöt ja pelinäytötAcer näytöt ja pelinäytöt

Acer-näytöt

Ohut, elegantti muotoilu ja huipputehoista näyttöteknologiaa. Nämä löydät Acer-näytöistä kaikkiin eri käyttötarkoituksiin sopivina. Acerin näytöt ovat täydellinen ratkaisu halusitpa sitten kaarevan pelinäytön korkeilla virkistystaajukuuksilla ja 1440p resoluutiolla sekä FreeSync ominaisuudella tai parhaat näytöt koko työpäivän kestävään käyttöön Acer ComfyView -teknologioilla, jotka vähentävät silmien rasittumista. Acer myös korostaa kierrätettävyyttä ja energiatehokkuutta. Nauti siis huoletta upeasta visuaalisesta kokemuksesta ja valitse Acer-näyttö!

Tutustu tarkemmin uusimpiin Acer-malleihin!

Acer Swift X: Anna luovuutesi lentää

Päästä Swift X valloilleen seuraavassa projektissasi. Äärimmäinen suorituskyky 16-tuumaisessa ohuessa ja kevyessä metallirungossa. 12. sukupolven Intel® Core™ -prosessorien 12 ydintä vauhdittavat moniajoa ja tuottavuutta. Intel® Arc™ -näytönohjaimen ansiosta potkua riittää työhön ja vapaa-aikaan. Erilaisten viilennysratkaisujen, tärkeiden porttien ja suuren näytön ansiosta laite sopii täydellisesti luovaan työskentelyyn. Lähde tien päälle ja tee luovaa työtä missä tahansa Swift X:n teholla!

Acer Nitro 5 pelikannettavat 2022

Uusimman sukupolven Acer Nitro 5 pelikannettavat tarjoavat tyylikkään coolia muotoilua parhaimman A-luokan teholla. 12. sukupolven Intel® Core™ -prosessorit yhdessä NVIDIA® GeForce RTX™ 30 -sarjan näytönohjainten kanssa pysyvät uusimpienkin pelien tahdissa käytitpä sitä rentoon pelaamiseen tai voitoon verkossa. Täydellinen pelikone niin satunnaiseen hauskanpitoon tai kokeneille pelaajille. Käännä kaasu täysille ja pelaa Acer Nitro 5 -pelikannettavalla joko 15 tai 17 tuuman malleilla!

Acer Chromebook Spin hybridikannettavat

Hybridimallisen Acer Chromebook Spin kannettavien alumiiniset ylä- ja alasuojukset tarjoavat eleganssia, joka kätkee jopa 11. sukupolven Intel® Core™ i7 -suorittimen tehon. Hybridityöntekijät voivat hyödyntää täysimääräisesti optimoituja ääniominaisuuksia, parannettua neuvottelukykyä ja suojattua pilviteknologiaa, jonka avulla he voivat liukua saumattomasti työ-, koti- ja intohimoprojektiensa välillä. Käytä Acer Spin tietokonetta niin kannettavana kuin tablettinakin!