Täysin langattomat kuulokkeet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

True Wireless - täysin langattomat kuulokkeet

Nauti musiikista täysin langattomasti

True Wireless -kuulokkeissa molemmat korvanapit toimivat täysin erillisesti, koska molemmissa on oma akkunsa ja ne kommunikoivat keskenään sekä medialähteen kanssa täysin langattomasti. Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman täysin langattomia kuulokkeita jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Apple, Honor, Huawei, Jabra, JBL, Oneplus, Samsung, Skullcandy ja Sony. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Miten valita oikeat kuulokkeet?

Varmista ensin kuulokkeiden yhteensopivuus puhelimesi kanssa. Kun ostat True Wireless täysin langattomia kuulokkeita kannattaa tietenkin huomioida budjetti, äänenlaatu, vastamelutoiminto ja akunkesto. Kaikissa kuulokkeissa ei ole vastamelutoimintoa, ja äänenlaatu yleensä määräytyy pitkälti hinnan mukaan. Pitkä akun kesto voi olla monille kuitenkin se tärkein ominaisuus. Parhaat True Wireless kuulokkeet antavat helposti 20h äänentoiston.


Muut kuulokkeet Veikolta

Veikon Koneen monipuolisesta kuulokevalikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivat laitteet sekä tarvikkeet. Halusitpa sitten kätevät taskuun menevät nappikuulokkeet tai kovempaakin äänentoistoon kelpaavat sankakuulokkeet löydät Veikolta molemmat. Veikon valikoimasta löydät nappikuulokkeet, jotka mahtuvat taskuun niin langallisena kuin langattomina sekä kaikilla väreillä ja tyyleillä. Samoin mukavat sankakuulokkeet löytyvät jokaiseen tarpeeseen.