Jääpakastinkaapit

Suuri valikoima eri kokoisia ja värisiä jääkaappipakastimia kalusteisiin tai vapaasti sijoitettavaksi. Kaikki laadukkaimmat merkit: Bosch, Cylinda, Electrolux, Miele, Husqvarna, Samsung, Siemens... Muistathan myös kylmälaitteiden alle tulevan turva-altaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Kätevää kylmäsäilytystä jääkaappipakastimella

Laadukkaat jääkaappipakastimet

Jääkaappipakastimet ovat käytännöllisiä koteihin, joissa tila on rajatumpaa eivätkä erilliset jääkaappi ja pakastin siksi tule kyseeseen. Veikolta löydät energiatehokkaat ja tilavat yhdistelmäkaapit, joissa on sekä jääkaappi että pakastin niin perinteisen valkoisena kuin ruostumattoman teräksen värisenä ja jopa tyylikkään mustana. Niistä löydät myös uusimpia toimintoja, kuten automaattinen sulatus, dynaaminen jäähdytys, LED-valaistus ja digitaalinen lämpötilanäyttö sekä hallinta. Tietysti parhaimmilta valmistajilta kuten Husqvarna, Electrolux, Elvita, Bosch, Siemens, Whirlpool, Asko ja Grundig. Katso myös Veikon tarjouslehti, josta löydät viimeisimmät kodinkone- ja kylmälaitetarjoukset!


Pieni mutta silti tilava jääkaappipakastin

Vaikka jääkaapilla ja pakastimella varustetut yhdistelmäkaapit voivat olla suhteellisen pieniä, niihin mahtuu silti paljon ruokaa. Useimmissa jääpakastinkaapeissa on älykkäät sisätilat, jotka luovat paljon säilytystilaa tuoreille tuotteille ja pakasteille. Esimerkiksi jatkettavien ja poistettavien hyllyjen sekä erityisten pullotelineiden avulla voit käyttää koko tilaa jopa takana ja silti päästä helposti ja kätevästi käsiksi ruokaan. Nykyään myös LED-valoilla valaistuna, jotta näet koko jääkaapin sisällön.


Käytä energiamerkkiä avuksesi valinnassa

Katso energiamerkintä ennen kuin valitset jääkaappipakastinta. Nykyään kaikki kodinkoneet on merkitty energialuokkiin A:sta G:hen, joista A on energiatehokkain. Vastikään vuoden 2021 maaliskuussa voimaan tulleet uudet energialuokat tarkoittavat, että useimmilla kaapeilla energialuokka on asteikon alapäässä jättäen runsaasti tilaa edistyksiin tulevaisuudessa. Ne ovat kuitenkin edelleen vähintään yhtä energiatehokkaita kuin ennen uutta asteikkoa. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.


Seuraa ja säädä lämpötilaa

Muista seurata jääpakastinkaapin lämpötilaa, jotta se ei kuluta energiaa tarpeettomasti. Varastoitaessa pakastinosaston lämpötilan tulisi olla -18 °C, ja kun pakastat paljon uutta ruokaa, lämpötilan tulisi mieluiten olla -25 °C. Kylmälaitteen jääkaappiosassa lämpötilan tulisi olla noin 5 °C.


Jääpakastinkaapin tyyli ja muotoilu

Muista etsiä tyyli, joka sopii sekä sinulle että keittiöösi, kun valitset uutta jääpakastinyhdistelmää. Valikoimastamme löydät sekä valkoista että tyylikästä mustaa tai ruostumatonta terästä. Saatavilla myös omaan sisustukseen integroitavia laitteita sekä persoonallisempia ja värikkäämpiä Smeg retrokaappeja. Löydät varmasti omasi!


Entäs vanha jääkaappipakastimeni?

Uutta jääpakastinkaappia ostaessa voit valita Veikon palveluista niin kylmälaitteen käyttöönoton ja asennuksen kuin vanhan laitteen poisvienninkin. Näin jääkaapin ja pakastimen yhdistelmä tuodaan kätevästi suoraan kotiin vanhan tilalle ja pääset suoraan hyödyntämään uutta kylmälaitettasi. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja.