Komponentit

Veikolta löydät laajan valikoiman komponentteja tietokoneesi kaveriksi! Palvelemme Sinua yli viidelläkymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Komponentit kaikkiin kokoonpanoihin

Jos haluat ottaa kaiken irti tietokoneestasi, tutustu Veikon Koneen komponenttivalikoimaan! Halusitpa graafista tehostetta uusimpien pelien pelaamiseen tai RAM-muistin lisäämistä nopeamman suorituskyvyn takaamiseksi, meiltä löydät sopivat osat. Tutustu myös ulkoisiin ja sisäisiin kiintolevyihin, jos tarvitset enemmän tallennustilaa suurille tiedostoille, kuten elokuville tai tietojen varmuuskopiointiin. Lisäksi, jos olet peliharrastaja, voi pelitietokoneiden päivitys antaa tietokoneellesi ylimääräistä pontta, jotta se pysyy ajan tasalla uusimpien pelijulkaisujen kanssa. Tutustu pelaamiseen tarkoitettuihin näytönohjaimiin ja moniin muihin komponentteihin ja "level-uppaa" tietokoneesi.


Tehokkaat prosessorit, näytönohjaimet ja muistit

Veikon komponenttivalikoimasta löydät omaan tarpeeseesi sopivat prosessorit, näytönohjaimet ja muistit. Etsitpä sitten pelikäyttöön sopivia tehoprosessoreita Inteliltä ja AMD:ltä tai Nvidian näytönohjaimia kaikkiin grafiikkatarpeisiin ovat ne saatavana Veikolta. Samoin saat nopeat DDR4- ja DDR5-muistit niin pieninä 4GB kampoina kuin isompina 16GB kampoinakin luotettavilta valmistajilta kuten Corsair ja Kingston.


Uusimmat emolevyt ja virtalähteet

Emolevyt on rakennettu yhteensopivaksi tiettyjen kantatyyppien ja piirisarjojen kanssa, joten on tärkeää sovittaa halutun suorittimen kantatyyppi ja piirisarja yhteen emolevyn kanssa. Veikon valikoimasta löydät emolevyt eri kannoilla ja piirisarjoilla niin AMD kuin Intel sopivina. Samoin saat Veikolta kokoonpanoihin sopivat virtalähteet tehoilla 200 W ylöspäin aina 750 W sekä eri 80 Plus luokituksilla.


Tyylikkäät kotelot ja kovat tuulettimet

Jos päätät rakentaa oman tietokoneen valmiin paketin ostamisen sijaan, muista ottaa tietokonekotelo huomioon ostopäätöksessäsi. PC-kotelot sisältävät tietokoneen sisäiset komponentit, jotta ne pysyvät puhtaina pölystä, liasta ja odottamattomista roiskeista. Veikolta saat käyttöön kuin käyttöön tarkoitetut hyvän ilmavirtauksen omaavat Corsair kotelot kaikissa kokoluokissa. Ja ilmavirtauksen lopulliseen varmistukseen löydät erilaiset tuulettimet pienistä 80mm vaihtoehdoista suuriin 140mm, RGB valaistuksella tai ilman.


Levyasemat ja verkkokortit

Langattoman tai langallisen laajakaistan omaaminen on tänäpäivänä välttämätön osa jokapäiväistä elämää. Olemmehan yhä riippuvaisempia internetyhteydestä, jotta voimme pitää yhteyttä työhön ja ystäviin sähköpostitse ja viestisovelluksilla. Onneksi Veikolla on laaja valikoima verkkokortteja TP-Linkiltä ja ASUSilta, jotka tarjoavat yksinkertaisen ratkaisun verkotukseen. Ja jos haluat katsoa DVD- tai Bluray-elokuvia tai pelata vanhempia levyltä asennettavia PC-pelejä, löydät Veikon komponenteista myös erilaiset optiset asemat niin ulkoisina kuin sisäisinä vaihtoehtoina.