Lämmittimet

Veikon valikoimasta löydät kaikki suosituimmat merkit ja mallit. Aina edulliseen hintaan, luotettavasti ja ammattitaidolla. Sama halpa hinta verkossa ja myymälässä.

Selaa tuotteita tuoteryhmittäin

Ladataan...

Laadukkaat lämmittimet kotiin, konttoriin ja mökille

Pidä kotisi lämpimänä meidän lämmittimillä

Helposti siirrettävät ja tehokkaat lämmittimet pitävät tilasi lämpiminä ja kulkevat kätevästi mukana huoneesta toiseen, tai kodista mökille. Veikon Koneelta löydät laajan valikoiman lämmittimiä jokaiseen kukkaroon sopivilla hinnoilla ja jokaiseen tarpeeseen sopivilla teknisillä ominaisuuksilla. Tietenkin kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta kuten Canvac, Delonghi, Opranic, Princess ja Tristar. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Mikä lämmitin sopii minulle?

Kuten muissa sisäilman laitteissa, ostajan kannattaa aina huomioida teho ja tilasuositus myös lämmittimissä. Isompaan tilaan suosittelemme tehokkaampaa ja isompaa lämmitintä. Meiltä löydät sähkölämmittimet, öljytäytteiset lämmittimet, ja infrapunalämmittimet. Sähkö- ja öljytäytteisiä lämmittimiä käytetään yleensä sisätiloissa, kodissa tai mökillä. Kannettavat infrapunalämmittimet sopivat hyvin ulkotiloihin kuten kodin terassille tai kesämökin parvekkeelle. Moderneissa lämmittimissä on näytöt sekä etäohjaus mahdollisuus.


Muut laitteet

Veikolta saat kaiken kokoisiin tiloihin sopivat laitteet erilaisilla erikoistoiminnoilla ajastuksesta, yö-toimintoihin. Kuiva ilma voi aiheuttaa niin iho- kuin hengitysongelmia mutta ilmankostuttimen avulla ongelma poistuu kätevästi. Liian kostea ilma puolestaan altistaa homeelle ja muille ongelmille mutta Veikon kosteudenpoistajat auttavat välttämään vahingot. Ilmalämpöpumput vähentävät lämpöhäviöitä ja voivat merkittävästi vähentää lämmityskustannuksiasi. Ne voivat myös parantaa sisäympäristöäsi puhdistamalla ja kosteuttamalla ilmaa aktiivisesti. Meiltä Veikon Koneelta löydät ilmalämpöpumput, jotka soveltuvat kaikkeen käyttöön huvilasta loma-asuntoon ja suurempiin tiloihin. Veikolta saat myös ilmalämpöpumppujen asennuksen turvallisesti ja asiantuntevasti.


Kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti

Mikäli olet päivittämässä kodinkonetta uuteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin sekä uuden laitteen asennuspalvelun. Voit lukea tarkemmin Veikon palveluista täältä tai ottaa suoraan yhteyttä myymälään tai asiakaspalveluun jos haluat muita lisätietoja. Jos haluat tietää lisää uusista energiamerkeistä löydät täältä Veikon oppaan.