Miksi kannattaa valita ilmalämpöpumppu

 

 

Ilmalämpöpumppu on tehokas ratkaisu kodin tai vapaa-ajan asunnon viilentämiseen ja lämmittämiseen. Koska ilmalämpöpumppu koostuu kahdesta yksiköstä on se hyvin hiljainen ja hyvin asennettuna myös varsin huomaamaton. Lämpötilaa on helppo ja mukava säätää kaukosäätimellä tai joissakin malleissa mobiilisovelluksella.

 

Kohoavat energiakustannukset sekä vanhan järjestelmän kunto ovat tyypillisimmät syyt valita talon lämmitysjärjestelmäksi ilmalämpöpumppu. Lisäetuna saadaan vaivaton, helppokäyttöinen ja ympäristöystävällinen lämmitysjärjestelmä. Suomen kylmien sääolosuhteiden vuoksi lämmityskustannukset lohkaisevat suuren siivun asumiskustannuksista. Siksi on erityisen tärkeää miettiä järkevän lämmitysjärjestelmän valintaa. Ympäristöystävällinen ilmalämpöpumppu vähentää kuluja ja tarjoaa lämpöä vuoden kylmimpinäkin päivinä.

 

Ilmalämpöpumppu soveltuu erityisesti suoralla sähköllä lämpiäviin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Ilmalämpöpumpun asennus ei vaadi suuria toimenpiteitä tontillasi eikä talossasi. Investoinnista tulee nopeasti kannattava ja pääset nauttimaan paremmasta sisäilmasta heti asennuksen jälkeen. Ilmalämpöpumppujen toimintaperiaate on yksinkertainen. Tekniikka perustuu lämmön keräämiseen ulkoilmasta. Lämpö luovutetaan sisäilmaan, tai käänteisesti ulos, jolloin voidaan viilentää sisäilmaa kuumina päivinä.

Viilennystä kesällä

 

Ilmalämpöpumppu viilentää nopeasti ja tehokkaasti haluamaasi lämpötilaan. Ilmalämpöpumpun myötä hikoulun kesällä voi jättää ulos. 

Lämmitystä talvella

 

Ilmalämpöpumppu myös lämmittää nopeasti ja tehokkaasti haluamaasi lämpötilaan. Ilmalämpöpumpun myötä voit jättää villapaidan- ja sukat sisällä pois.

Säästä lämmityskustannuksissa

 

Ilmalämpöpumppu vähentää lämmityskustannuksiasi jopa 40 prosenttia. Ilmalämpöpumppu on siis paitsi ympäristöystävällinen vaihtoehto, myös energiatehokas. 

Ilmalämpöpumppuvalikoima

 

Veikko myy erittäin hyviksi todettuja Bosch ja Fuji Electric -ilmalämpöpumppuja. Suosittelemme tutustumaan valikoimaan ja poikkeamaan lähimpään myymälään kysymään lisää.

 

 

Asennuspalvelu

 

Me asennamme ilmalämpöpumpun edullisesti ja nopeasti. Sinun ei tarvitse perehtyä asennusohjeisiin ja hommata tarvittavia työkaluja. Sitä paitsi, työ tulee tehtyä kerralla kunnolla.

 

Copyright © 2021 Veikon Kone