Lattialiedet

Suuri valikoima lattialiesiä parhailta merkeiltä. Toimitamme laitteet kotiin ja asennamme paikalleen tai voit tulla käymään lähimmässä Veikon Koneen myymälässä, jossa asiantunteva henkilökuntamme ottaa Sinut vastaan. Sama halpa hinta netissä ja myymälöissä!
Ladataan...

Parhaat lattialiedet kaikkeen ruuanvalmistukseen

Kaasu, keraamiset, induktio ja perinteiset lattialiedet

Veikon Koneelta löydät lattialieden jokaiseen keittiöön, varustettuina toiminnoilla, kuten kiertoilmalla, paistolämpömittarilla ja induktiotasoilla. Pyrolyysin, katalyysin tai höyrypuhdistuksen ansiosta löydät myös uunin joka on helppo puhdistaa. Meillä on kaikkea perinteisistä huipputekniikoihin, älykkäillä ja edistyneillä toiminnoilla, jotta löydät varmasti itsellesi sopivan lieden. Nykyään useimmissa uuneissa on induktio- tai keraaminen taso, mutta valikoimastamme löytyvät myös klassikko valurautalevyillä varustetut liedet. Näitä kaikkia tunnetuilta ja luotetuilta valmistajilta Electroluxista, Rosenlewiin, ja Elvitaan. Katso parhaat tarjoukset Veikon tarjouslehdestä ja tilaa uutiskirje pysyäksesi niistä ajantasalla tulevaisuudessakin!


Eri keittotasojen ominaisuudet

Suurin ero induktiolieden ja keraamisella tasolla varustetun lieden välillä on se, että ne johtavat lämpönsä keittoastiaan eri tavalla. Induktiotason toiminta perustuu sen luomaan magneettikenttään, jonka avulla lämmitetään vain keittoastiaa. Eli taso itse pysyy viileänä ja siten turvallisena. Keraaminen liesitaso puolestaan toimii samalla periaatteella kuin perinteinen valurautaliesi, mutta lämpöelementit sijaitsevat tasaisen lasipinnan alla. Induktiotasolla voit käyttää vain magneettipohjaisia ​​kattiloita ja pannuja. Jos sinulla on alumiinista, lasista tai kuparista valmistettuja kattiloita, ne eivät induktiotasolla toimi.


Lattialiesien koot

Veikon Koneen valikoimasta löydät jokaiseen keittiöön sopivan kokoiset liedet, keraamisilla tasoilla tai induktiolla tai myös valuraudalla. 50 cm lattialiedet sopivat pienempäänkin keittiöön ominaisuuksista kuitenkaan tinkimättä. Standardimittaiset 60 cm lattialiedet antavat enemmän uuni- ja paistotilaa ja sopivat hyvin useimpiin keittiöihin. Yli 60 cm liesi vaatii jo enemmän tilaa mutta antaa tosikokille joustavuutta ruuanvalmistukseen. Nämä kaikki löytyvät tietenkin Veikolta, keittiön kuin keittiön sisutukseen sopivilla väreillä ja tyyleillä.


Liesitarvikkeet

Valikoimastamme löydät myös liesitarvikkeet teleskooppikiskoista lämpömittareihin ja lieden puhdistukseen.


Kotiintoimitus, asennuspalvelu ja vanhan laitteen poisvienti

Mikäli olet päivittämässä uuteen lattialieteen, kauttamme saat myös kotiintoimituksen sekä vanhan laitteen poisviennin ja uuden laitteen asennuspalvelun. Katso Veikon palvelut.


Autamme mielellämme oikean lattialieden valinnassa

Jos haluat keskustella lieden valinnasta tarkemmin myyjän kanssa, tervetuloa myymälään! Lähimmän Veikon Kone -myymälän löydät myymälälistalta. Myös asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä, yhteystiedot löydät täältä.